Ah ben ben ne hale geldim, bakıyım umursamıyayım diyorum olmuyor r. Gözüme batıyor..Dün eşim dediğiniz gibi yaptı yemekten sonra direk uyudu ve çok bunaldım. Siz aylardır nasıl dayaniyorsunuz. Gündüz Zaten konuşacak kimsem yok. Akşam da saat 8de uyuyunca fenalık bastı bana.. valla eşinize vitamin takviyesi yapın yada psikolojik olabilir depresyon falan.
Dün ne oldu mesela 10 gibi eve geldi ymke yedi. Yemege devam ederken bir arkadaşı aradı ben duyuyorum sesini Bi ısrar gel fln diyo. Buda yemeği sofrayı bırakıp çıktı. Telefonun fln evde unuttu. Ben Bi kapının önündeyim dedi gitti. Bekle bekle gelmez. Saat 1 e geliyorken geldi. Sarhoş ni vaziyette. Yemin ederim oracıkta bırakıp gidesşm geldi. Ama çocuklar var işte eşim kolum bağlı...
Tek bşey diyorum dedim, bize gelince yorgunsun uykun var bir telefonla gidiyorsun.... Başka söz söylemeyeceğim dedim.. Bana diyoki aa hanım abartma kırk yılda bir. Meşhur lafı..
Ya her evli erkek böylemi cidden. O bana öle Bi lansettiriyoki he r evliliğin böle olduğu nu bu Tar şeyler yaşandığını aslında ben işm durumum çok güzelmiş dövmesi hakareti yokmuş ben kendi kendime sorun çıkartıyormuşum..? Kızlar gerçekten böylemi? Benmi abartıyorum?