- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.381
- 208
- 31
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Kardeşim bir yıldır evliydi. Evlendiği ilk günden itibaren bu sorunu yasadılar. Evlenmeden önce anlayamadı cünkü muhafazakar yapımıza yordu. Yaklaşmasa 3 ay olmuyordu/muş. Sonuc: bosandılar, enişte gay cıktı :)
Biz de cıkamadık sokundan hala :)Film gibi
Biz de cıkamadık sokundan hala :)
Yani iyice kokmasi lazimAllahim halime guluyorum resmen
Ben haftada 1 bile bu mevzu dile getir olsa altinda
Erişte bey madem öyle niye evlenmiş ki tövbest.
1-2 ayda bır mı?esınız bır dra gorunmelıKızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
Belki konu özel olduğu için öyle yazmış olabilir.face değil bence.önceki konularındada cinsel sorunlardan bahsetmiş.
ayda bır,ıkı oldugunda nasıl pekı sorması ayıp zorla gibi mi.hayır ıyıyse 1 ay da beklenır:))Yani iyice kokmasi lazimAllahim halime guluyorum resmen
Mutlu olucak bütun şartlara sahipsinizKızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
Film gibi
İşte onu bilmiyoruz :) aslında bilmek de istemiyoruz.Ben haftada 1 bile bu mevzu dile getir olsa altinda
Erişte bey madem öyle niye evlenmiş ki tövbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?