- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Kaciyor tek sorun bu dusa bile ben zorlarsam girerSertleşme problemi var mı? Yoksa sizi çekici artık bulmuyor mu? Bu konuda ne söylüyor? Çünkü aranızdaki çekim de bitmiş olabilir, bir sağlık sorunu da yaşıyor olabilir. Ona göre yorum yapmalıyız.
Kac defa dedim gitmiyorsebeplerini arayıp doktora giderek çözüm yolu bulabilirsiniz
Gitmiyor sorun yokmuşcinsellik evliliğin temeli bence. eşin doktora gittimi, yoksa bende bi sorun yokmu diyo. cevabım buna göre şekillenebilir
o zaman ağırlığınızı koyun ya karşınıza alın konuşun böyle gitmiyor diye yada mektup vs yazınKac defa dedim gitmiyor
sence sorunu eşinin peki?Gitmiyor sorun yokmuş
Tabi benim icinde onemli hatta bi konu acmistim burda gece ilgi gosterdim bugun git yarin gel dedi diyeKişiye bağlı bir şey bu.
Sizin için evlilikte cinselliğin ne ifade ettiğine.
Ben olmazsa olmaz olarak görüyorum mesela.
Eğer eşimle her yolu denediysem, ise yaramadı veya yardım almaya yanasmadiysa ben evliliği devam ettiremeyebilirdim.
Yani iyice kokmasi lazimsence sorunu eşinin peki?
psikolojik mi acaba?
duşa girmiyor derken kişisel bakımını bile yapmayan biri canlandı da gözümde
o zaman iş değişir evlilik cinsellik değil deniyor ama katılmıyorum evlilik yarısı cinselliği kapsayan bir kurum.eşlerin arasındaki bağı kuvvetlendiren şeylerden biri de o zaten.Gitmiyor sorun yokmuş
kaç gün geçiyor diye sormaya korktum şimdiii:))Yani iyice kokmasi lazimAllahim halime guluyorum resmen
Yani iyice kokmasi lazimAllahim halime guluyorum resmen
Kac defa dedim birisimi var afedersiniz erkeklere mi ilgin var beni mi begenmiyosun hayir cok calisiyorum beynim yorgun bu kadar onemli degil diyorsebepleri arardim acaba bir rahatsizligi varda soyleyemiyor cekiniyormu bilemez insan
Yatmiyorum zatenIyyyy seksi gec ayni yataga yatilmaz. Igrenc!
kaç saat çalışıyoKac defa dedim birisimi var afedersiniz erkeklere mi ilgin var beni mi begenmiyosun hayir cok calisiyorum beynim yorgun bu kadar onemli degil diyor
1 hafta net 2 yede merdiven dayiyor bazenkaç gün geçiyor diye sormaya korktum şimdiii:))
Kusura bakmayin ama hic olmadimi merak ettimİlk eşimdede cınsel sorunlar vardı ama oyle boyle degıl evlılıgımız boyunca hıc bır sekılde bırlıktelık saglayamadık.Ben onun kıcına tekmeyı atacakken o bana attı. O zaman ondan hıc ayrılmayı dusunmuyordum yanı ne bılım cırkın gelıyordu bunlar ama sımdı 2. evlendım 5 senedır evlıyım
ıyı kı ayrılmısız dıyorum oburunden
Yok hıc olmadı bırlesme 7 kere denememız oldu . Bırde tup bebegımız oldu tabı bunla alakalı degıldı ama cocukta yaptım ona kalsaydı oda olmazdıKusura bakmayin ama hic olmadimi merak ettim
Konusmamiz tartismaya dönüyor evet sorun var ama cozemedim 4 yildirda cabalamaktan yoruldumCinselliksiz evlilik olmaz olmamalı
O evlılık oyle devam etmemeli.
Dıger yandan da eşimın sorunlu oldugunu düşünürdüm
Neden bu kadar isteksız ve pasif ?
Bu konuyu eşinle konuştun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?