- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi yorgunummm
-
Hemn niye çağırıyrsn ki olabilir hamlykn erkk demştr dktr bu da kız olnca zor kabllenmiştir olamz mı yani
Belki de tanınmamak için kendince aldığı bir önlemdir. Çok önemli bir ayrıntı değil bence.
sorun olmazdı, benim için sorun değil, sevgi güven daha öte bişi...Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
Bu konuda yalan soyleyen her konuda soyler. Yani bu cinsellik konusu da yalan belki?Belki de tanınmamak için kendince aldığı bir önlemdir. Çok önemli bir ayrıntı değil bence.
KıyamamKonusmamiz tartismaya dönüyor evet sorun var ama cozemedim 4 yildirda cabalamaktan yoruldum
bayılıyorum şu hafiye hatunlara zehir gibiler.
bayılıyorum şu hafiye hatunlara zehir gibiler.
Nasıl bu kadr eminsinzHayatında başka bir kadın var bunu sende biliyorsun
Etrafımdaki bir çok arkadaşım aynı sorunu yaşıyor malesef hepsininde olayı patlak verdi ..içimden bir ses konu sahibi de aldatılıyorNasıl bu kadr eminsinz
Hissederdi ama öyle bişy demiyrEtrafımdaki bir çok arkadaşım aynı sorunu yaşıyor malesef hepsininde olayı patlak verdi ..içimden bir ses konu sahibi de aldatılıyor
Aldatılmayı kendıne yediremeyen sırf düzeni bozulmasın diye bu durumu gözardı eden hiç birşey yokmuş gibi davranmaya çalışan çok kişi var ne yazık ki ..evi var arabası parası var çoçugu var gerisinin önemi yok diye düşünüyorlar .gerçekten bilmiyorsa .bence araştırmalı açığını yakalamalıHissederdi ama öyle bişy demiyr
evliliğin temel kurallarından biri cinsellik.cok kötü ya acaba ten uyumumu alamıyor sızdenKızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
Kızlar slm empati kurarmisiniz benimle? Diyelim ki evlisiniz severek olmus :) eviniz arabaniz var esinizin durumu iyi 5 yasinda kiziniz var ama cinsellik yok gibi bisey yani 1 2 ayda bir sorun esinizde sizi seviyor ama evlendiginizden beri isteksiz siz cabaliyorsunuz ama bi muddet sonra cabalariniz sonuc vermiyor bu sekilde bi hayatta yolunuzu nasil cizerdiniz ? Yorumlariniz benim icin cok onemli ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?