- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Acele karar verdiğinizi düşündüm evlenmek için. Pardon da evde ne ile dolasacaksiniz ? Size nasıl davraniyorsa sizde öyle yapın ama bence hemen çocuk da dusunmeyin.Mutfakta şortla dolaştım diye eşimden o lafı duymak zaten yanlış bi adamla evli olduğumu gösterdi bana
Eşiniz bana hiç güven verici bişey gelmedi ayrıca evde rahat giyinemeyeceksem nerde giyinicem ki kendisi sıcaklarsa şortla üstsüz gezer ama sana şort giydin dayağı hakettin der hiç uzatmadan bu adamdan ayrılın daha çok konu açarsınız gibime geldi ayrıca altın para mevzuları konuşulmaya başlandıysa bu işin sonu hiç iyi değil malesef..Eşimle evlenince tanıştım ben yüzücünü takmıyor yanımda kızlara bakıyor baktın deyince kıyametleri koparıyor bakmıyorum ben güvenmediğin adamla niye evlisin diyor görev icabı alışkanlık durumsal farkındalığın yüksek diyor
Eşimle evlenince tanıştım ben yüzücünü takmıyor yanımda kızlara bakıyor baktın deyince kıyametleri koparıyor bakmıyorum ben güvenmediğin adamla niye evlisin diyor görev icabı alışkanlık durumsal farkındalığın yüksek diyor
Onun tarafı fazlaysa borcuda onlar yapmış bu konuda tavrınız değişmesin ama kızarak söylemeyin alttan alttan yapmaya çalışın...Altın derken düğünde takılan hediyelik oldu bayağı fazla onları bozduralım dedim sırf benim altın az onun tarafı faZla diye bozdurmak İstemiyor
Şu an en çok düşündüğüm aileOnun tarafı fazlaysa borcuda onlar yapmış bu konuda tavrınız değişmesin ama kızarak söylemeyin alttan alttan yapmaya çalışın...
Yalnız çok sinirlendim sen çalış onlarin yada esinin farketmez borcunu öde oldu paşam.
Ozaman ikiniz yapsaydınız masrafı senin ailene yazık değil mi ya?
Sende maaşından bir miktar ailene ver krediyi ödesinler bu erkeklere iyilik yaramıyor...
Canim bak once sakın maaş kartını eşine vermeyeceksin...Şu an en çok düşündüğüm aile
İlaç yan etkisi diye kendinizi avutmayın. Aynı hastalığa sahip ilaç kullanan iki tane arkadaşım var ikisi de sakin terbiyeli insanlar. Sizin eşinize adaçayı içirsenize gene terbiyesiz gene öfkeli olur mal bu ilaç ne yapacakAlıyor aksatmaz ama ilaç yan etkisi galiba sinirleniyor herşeye
Böyle evlilik yapacağına evlenmeseydin daha hayırlı olurmuş senin içinEski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi
yanlış anlamayında siz bile bile lades demişsiniz yani evlilik kötü bir şey değil ama görücü usülü bir nevi kumar yani. daha huyunu,suyunu bilmediğin hayat görüşünü bilmediğin neyden hoşlanır kıskanç mıdır kaç çocuk ister kıyafete karışır mı dindar mı? vs vs bunları bilmeden evlenmek gerçekten kötü yani.siz zamanında flört edip birbirinizi tanımamışsınız yani cidden diyorum evliliği sürdürmenin tek yolu birbirini evlenmeden daha iyi tanımaktırEski üyelerdenim buraya evlenemiyorum diye çok konu açtım . Şu an evlendim 1 buçuk aylık evliyim ama çok çabuk karar vermenin pişmanlığı eşimle görücü usulü tanıştık ama birbirimize ısındık tanıştığımızın 3 .haftası eşimin epilepsi hastası olduğunu öğrendim kendi söyledi beni bırakmayacaksın dimi hastayım diye deDi bırakmadım çünkü bana yakışan buydu hasta diye bi insanı nasıl bırakırdım yarın benim başıma ne geleceği meçhuldu. Eşim başka ilde görev yapıyor o ile yerleştik kendim memurum ilk aydan sürekli tartışma başladı sebebi düğünde takılan takılar senin ailen çok bişi yapmadı benim babam yaptı hepsini o kdr kırıcı ki bu konuşmalar yüzünden tartışmak . Mutfakta şortlarım diye eşim bana daha önceden erkekler karılarını neden dövüyormuş anladım deDi. Perde olduğu halde. Bu cümle Zaten başımdan kaynar sular döktü. Dün de on sekizinin tl mobilya borcumuz olduğunu öğrendim berabe ödeyeceğiz deDi ben de takılarla ödeyelim dedim madem borca girecektik bütün eşyaları kendimiz alsaydık dedim Benim ailemin maddi durumu kötü kredi çekip sadeden yatak odası yaptılar . Eşim bana bunun için bağırdı apartman yıkıldı evden çekip gtti telefonu kapattı okdr çaresiz hissettim ki dün gece kendimi tanımadığım şehirde bi başına kalmış gibi evden çekip gidecek kdr kötü bişi yapmamıştım gece geldi salonda uyudu . Yataklar ayrılmasın bi kere soğukluk girerse hep girer dedim hayır deDi düşüncem deDi yani bilmiyorum ben nu yuvayı ilmek ilmek kurdum böyle mi olacaktı şu an unutamıyorum eşimin laflarını asla gece dedikleri ben kendi ellerimle mahvettim galiba geleceğimi
Borç insanı yıpratıyor Yen’i evliyiz ben sadece borca girmeyelim dedim şu anSizinki yüz verdik ayıya geldi s.cti halıya vakası olmuş. Eşim evde şort giyeyim diye gözümün içine bakar mesela. Sizinki catacak yer aramış. Şiddeti aklından bir geçir hele kafanda parçalamıyor muyum diyemediniz mi? Kadın için de erkek için de senin ailen şunu yaptı bunu yapmadı lafları çok itici. Öyle böyle yuva kurulmuş bu sözlerin manası ne. İşte duyun hanımlar annen baban bize yardım etmedi diye söylendiğiniz zaman karşıdaki böyle hissediyor. Eğer yetişkin iki insan evleniyorsa sorumluluk onlarındır. Aile yardım ederse çok çok iyi olur. Ama etmezlerse de bunun lafı olmamali. Evin beti bereketi kaçıyor. Eşiniz bana güven vermedi. Tek diyeceğim şey çok iyi korunun. Bir de çocuk eklenirse seyredin gümbürtüyü. Düzelir belki diye de hiç düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?