Böyle mi olacaktı :(

Mutfakta şortla dolaştım diye eşimden o lafı duymak zaten yanlış bi adamla evli olduğumu gösterdi bana
Acele karar verdiğinizi düşündüm evlenmek için. Pardon da evde ne ile dolasacaksiniz ? Size nasıl davraniyorsa sizde öyle yapın ama bence hemen çocuk da dusunmeyin.

Bazı erkekler evleneyim de eşimin parası ile de yan gelip yatayım diyor resmen. Ne biçim adam öyle.

Eşimle evlenince tanıştım ben yüzücünü takmıyor yanımda kızlara bakıyor baktın deyince kıyametleri koparıyor bakmıyorum ben güvenmediğin adamla niye evlisin diyor görev icabı alışkanlık durumsal farkındalığın yüksek diyor

ben evliliğimizin ilk yılları gezer tozarız dedim borç niye öedeyelim dedim kötü bişi demedim ilk ailesi istemeye geldiğin de benim babam ben sadece şu iki eşyayı yaparım deDi onlar da tamam deDi ama ne hakaretler ediyor siz herşeyi erkek evine yıkmaya çalışıyorsunuz baban elini cebine atmak zorunda kız babası nasıl kenarda prası yok ailemin durumu yok annem evlere çocuk bakıcılık yapıyor babam emekli zar zor kredi ile ev aldılar borçları bile bitmedi şu an Ailem benim için borca girdi ben eşime madem bu on sekiz bini beraber ödeyecektik neden dedim babamı borca soktuk o da kızına katkısı olsun nolsun diyor

Ne kadar tanirsan tani ayni eve girince her sey degisiyor bence. Cok severek evlendim. Bekarken 1 en fazla 2 kere tartismisizdir. 3 sene civari. Ama evlenince tartismaya basladik . Bence yeni evlilerin cogunda olan bir sey bu.karakterler catismasi.

Sonra tastisma aninda aninda sessiz kaldim. Sonrasinda konusa konusa birbirimizi iyice tanidik. Simdi sorun yok. Bu arada sinirimi bastan cizdim. Bir tokat bile olsa bir daha beni goremezsin, net.

Senin ne guzel mesleginde varmis. Guclu ol , biraz sabret . Konusmayi dene. Baktin olmuyor gule gule. Bunun icin sen uzulme o uzulsun

Eşiniz bana hiç güven verici bişey gelmedi ayrıca evde rahat giyinemeyeceksem nerde giyinicem ki kendisi sıcaklarsa şortla üstsüz gezer ama sana şort giydin dayağı hakettin der hiç uzatmadan bu adamdan ayrılın daha çok konu açarsınız gibime geldi ayrıca altın para mevzuları konuşulmaya başlandıysa bu işin sonu hiç iyi değil malesef..

Ay bu adamla niye evli kalıyorsunuz? En azından şu an sağlıklısınız. Stres hastalık sahibi yapıyor. Sağlığınızı düşünüp ayrılın derim. Deliler gibi aşık falan olsanız ayrılmama sebebi bu diyeceğim de, o da yok.

Altın derken düğünde takılan hediyelik oldu bayağı fazla onları bozduralım dedim sırf benim altın az onun tarafı faZla diye bozdurmak İstemiyor
Onun tarafı fazlaysa borcuda onlar yapmış bu konuda tavrınız değişmesin ama kızarak söylemeyin alttan alttan yapmaya çalışın...
Yalnız çok sinirlendim sen çalış onlarin yada esinin farketmez borcunu öde oldu paşam.

Ozaman ikiniz yapsaydınız masrafı senin ailene yazık değil mi ya?
Sende maaşından bir miktar ailene ver krediyi ödesinler bu erkeklere iyilik yaramıyor...

Şu an en çok düşündüğüm aile

Şu an en çok düşündüğüm aile
Canim bak once sakın maaş kartını eşine vermeyeceksin...
Bak yeni evlisin nasil alıştırırsan öyle gider sakın bu konuda taviz verme...
Dediğim gibi ailen zor durumdaysa yardım et kendi paran sonuçta tamam artık evlisin eşinle sen ben yok artik aranızda ama eşinde pek masum degil.

Yıllarca bu yuvanın hayali ile yaşadım ben çeyizlerimi yerleştirirken bile herşey evime okdr uydu ki içime doğmuş böyle bi evim olacağı dedim yAni demem o ki ben çok tozpempe hayal kurmuşum evlilik için evlenemeden diye üzülmesin kimse maskeler evlenince düşüyor

Alıyor aksatmaz ama ilaç yan etkisi galiba sinirleniyor herşeye
İlaç yan etkisi diye kendinizi avutmayın. Aynı hastalığa sahip ilaç kullanan iki tane arkadaşım var ikisi de sakin terbiyeli insanlar. Sizin eşinize adaçayı içirsenize gene terbiyesiz gene öfkeli olur mal bu ilaç ne yapacak

Böyle evlilik yapacağına evlenmeseydin daha hayırlı olurmuş senin için

yanlış anlamayında siz bile bile lades demişsiniz yani evlilik kötü bir şey değil ama görücü usülü bir nevi kumar yani. daha huyunu,suyunu bilmediğin hayat görüşünü bilmediğin neyden hoşlanır kıskanç mıdır kaç çocuk ister kıyafete karışır mı dindar mı? vs vs bunları bilmeden evlenmek gerçekten kötü yani.siz zamanında flört edip birbirinizi tanımamışsınız yani cidden diyorum evliliği sürdürmenin tek yolu birbirini evlenmeden daha iyi tanımaktır

Eşin gercekden dayaklik.
Ben senin yerinde olsam aileme bilezikleri veririm ve krediyi kapatmalarini sağlarım. Bence fazla üstüne gitme... seni yonulcak tavuk olarak görmüş galiba. Azcik daha gözlemle baktinki olmuyor ac davani

Sizinki yüz verdik ayıya geldi s.cti halıya vakası olmuş. Eşim evde şort giyeyim diye gözümün içine bakar mesela. Sizinki catacak yer aramış. Şiddeti aklından bir geçir hele kafanda parçalamıyor muyum diyemediniz mi? Kadın için de erkek için de senin ailen şunu yaptı bunu yapmadı lafları çok itici. Öyle böyle yuva kurulmuş bu sözlerin manası ne. İşte duyun hanımlar annen baban bize yardım etmedi diye söylendiğiniz zaman karşıdaki böyle hissediyor. Eğer yetişkin iki insan evleniyorsa sorumluluk onlarındır. Aile yardım ederse çok çok iyi olur. Ama etmezlerse de bunun lafı olmamali. Evin beti bereketi kaçıyor. Eşiniz bana güven vermedi. Tek diyeceğim şey çok iyi korunun. Bir de çocuk eklenirse seyredin gümbürtüyü. Düzelir belki diye de hiç düşünmeyin.

Geleceğinizi neden yıkmış olasınız? Gerekirse boşanır yine kendi düzeninizi kurarsınız. zor mutlaka ama olmayacak bi şey değil. Herkesin hayatının bi döneminde mutlaka sıkıntılı zamnaları oluyor. Allah yardımcınız olsun

Borç insanı yıpratıyor Yen’i evliyiz ben sadece borca girmeyelim dedim şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…