Böyle mi olacaktı :(

Borç insanı yıpratıyor Yen’i evliyiz ben sadece borca girmeyelim dedim şu an
İnsanın iyisi kötüsü böyle dar anlarda ortaya çıkar ama. Her sıkışınca ağzına geleni sayacaksa işiniz var.

Pasam bir de dusunecekmis. Kusura bakmayin esiniz cok nankor ve bencil Allah yardimciniz olsun siz hastalikta saglikta diyorsunuz pasam iki kurusun hesabini yapiyor. Sizde bir sorun yok keske acele karar vermeseydiniz.

Yanlış yapıyorsunuz: hastalığını ve eşya borcunu evlilikten sonra öğrenmişsiniz, yerinizde olsam asla güvenmem böyle bir adama, ömrümü de heba etmem. Adam düpedüz düzenbaz

Allah razı olsun kader de ne varsa o diyorum artık

En çok zoruma giden de babam ömründe bana böyle bağırmadı babam bana çok düşkün bunları duysa nasıl üzülür ben dedim yA bile bile lades dedim dört yıllık üniversite mezunu kendi ayakları üstünde duran kadın olarak yaptım bunu biliyor çaresizliğimi yabancı şehirdeyim gidemez edemezmiş diyor belki içinden ama bi dövsün hele bunu yapsın direk polisi ararım

Esiniz hasta ama sizi de hasta eder bu gidisle durumu esitlemeye calisiyor sanirsam.
Babasi da masraf etmeseymis madem herseyi siz ve aileniz yapiverseymissiniz.Ee ailesi yapmis ise herseyi o zaman 18 bin tl borc nerden cikti?
Hastaligi kendince eksiklik bu sekilde davranarak üstünlük kurmaya calisiyor aklinca.Suanki akliniz olsa eminim evlenemiyorum diye konu acmaz boyle evlilik yapacaginiza sonsuza kadar bekar kalmayi tercih ederdiniz.
Bana göre su hayattaki en büyük kumar evlilik..
"El'in " iyi olursa ne ala..
Disarda cook beyfendi,kibar,dusunceli,mantikli görünen adamlarin icinden nasil adamlar cikiyor.E onu da yasayan bilir..
Cocugunuz da yokken(sakin belki duzelir diye cocuk yapmayin dü-zel-mi-yor!) ne güzel devlet memurusunuz isiniz de var yollayin gitsin kiymetli aileciginin evine!
Size acimayana acimayin.Bu insanla ömür gecmez.Kendinize yazik etmis olursunuz.

Haksiz oldugu icin bagiriyor haksizligini ortmek icin borcunuzu evlendikten sonra ogreniyorsunuz bide cocuk gibi benim ailem onu yapti seninki bunu bide ustune hakli cikip bagiriyor pasam. Sizde sogukluk girmesin ayri yatmayalim diyorsunuz pasam dusunecek. Hayat ona guzel valla.

Arabasını sattı düğünden önce düşük markaya çevirdi kalan para ile de mobilya alacağız deDi bana ben hesabında para var sanıyorum ben deDi düğün salonu ücreti yatırdım onla deDi para kalmadı mobilyaları beraber ödeyeceğiz deDi böyle deyince madem beraber ödeyecektik benim babam salak mı eşya yaptırdık adamı borca soktuk dedim nolacak o da babanın kızına hediyesi olsun deDi

Ailesinin ne gibi katkisi olmus bu durumda? Ailesini savunmak sizi,ailenizi suclamak icin gereksiz,sacma sapan seyler yapiyor.Neden evlenmis ki bu adam madem bu kadar tahammülsüz..
Siz alttan aldikca kendisinin hakli oldugunu dusunen bir insan tipi karsinizdaki.Alttan almayin ve ufaktan konuyu ailenize hatta ailesine acin.Vakti gelmis mevzunun aileye yansimasinin..
Ogullarinin kulagini ceksinler hiza versinler biraz.Günah sizden gitsin.
Bir evlilik neden biter? sorusuna cevap yasamis olduklariniz.

Epilepsi genetik oluyo.. ilerde cocuklarindada olabilir. Gecmis olsun

Neresi burası paranız yok mu atlar otob1üse gidersiniz

Annesine hafif çıtlattığımda işi gereği onu öyle kabul edeceksin deDi

Annesine hafif çıtlattığımda işi gereği onu öyle kabul edeceksin deDi
Yiyorsa kendi kabul etsin böyle bir adami.Kabul etmek zorunda oldugunuz bir mevzu oldugunu sanmiyorum.Keza gizledikleri seyler de olmus zaten.
Önce ailede egitim vardir.Saglikli iletisimin olmadigi aile bireylerinden saglikli bireyler cikmayacagini düsünenlerdenim.
Ailenizin kanatlari altina girin acilen.Onlardan destek isteyin anladigim kadariyla cekimser bir yapiniz var.Onlar olmasi gerekeni yapacaklardir.Tabi bu adamdan gercek anlamda kurtulmak istiyorsaniz yapin bunu.

Gorucu usulü tanistiginiza göre aracı olan kişi hastalığını en başta soylemeliydi bunu 3 hafta saklayarak resmen dolandırıcilik yapmışlar bana göre.Ee eşyalar da taksitle olmuş birlikte almadiniz mi borca giriyoruz diye soylemeliydi.Üzgünüm ama yalancı düzenbaz birileri bunlar. bence çocuk yapmadan bin kere düşünün

Sakin ama sakin ezdirmeyin kendinizi.devam edersiniz ya da bosanirsiniz orasini bilemem.evlenince sanki siz de epilepsi olmussunuz ya da epilepsisi gecmis gibi davranmasin kimse.bu arada dunya hali hersey bizim icin.siz onu biraksaniz da kimse sizi suclayamazdi.hayat zor.insanlar hasta yasli anne babasina bakmak istemiyor.gencecik yasta niye baskasinin derdini yuklenip sirtlanasin.
Alsin altinlari da basina calsin.senin memur maasin yeter.elin adami yiyecegine ailen yesin parani.insanlar kit kanaat krediyle esya almislar sana.
Kusur bakmayin biraz sert yazmis olabilirim.kimse kimseye esinizin size davrandigi gibi davranamaz.bir silkelenin.kendinizi suclu yalniz hissetmeyin.aman da yanima gelsin yatsin araya sogukluk girer de demeyin.sogukluk sadece ayri odalarda yatmakla girmiyor.onca lafi yedikten sonra sogukluk girmedi mi mesela.Allah yardimciniz olsun

Evlilik bir kumar öyle düşün. İyide olabilir kötüde. Sana ne mutluki baştan rengini belli etmiş. Al karşına şurda bize anlattıklarını beklentilerini şikayetlerini anlat eşine. Dinler düzelirse ne ala aldırmazsa seni üzmeye devam ederse ona göre kararını verirsin. Tavsiyem sadece el ne der yada bir sürü masraf oldu gibi düşünme. Her şerde bi hayır vardır öyle düşün.

hic üzülme. benim kulaklar neler duydu neler.. bende yokluk içinde büyüdüm ama bir tane altın bile kesmedim. borcu var diye hiç isteğim olmadi. bedava geldim yani ama bir güne bir gün laf etmedim o anneme de etti babama da etti sustum sabrettim şimdi evime gelen hayretler içinde kaliyor . ama haksızlıkları unuttum mu asla unutmadım . daha neler duyacaksın sabret daha yenisin. asla takma kafaya. bende sabahlara kadar ağlardım. şimdi anlıyorum ki ne kadar deliymisim

Insanoglu tanimakla bitmiyor ve bazi huylar evlenmeden aciga cikmiyor.sadece evlenince gorebilecegimiz ozellikleri davranislari var insanoglunun.5 yil da flort etseniz altin meselesi dugunden sonra ortaya cikacakti

İçinize fesatlık sokmak için yazmıyorum ama şunu bilin ki siz aynı hastalığa sahip olsanız eşiniz sizinle evlenmezdi , kendisi evlenmek istese ailesi izin vermezdi.Evin içinde kara çarşafla gezmenizi mi bekliyor? Bir de söyleyiş şekli iğrenç , erkekler karılarını neden dövüyor anladım ne demek ya?!

Bırakın nerde yatarsa yatsın.Yatak ayırma muhabbeti de yapmayın.Ayrılırsa ayrılsın , üstüne düştükçe kendini iyice bişey sanıp sizi ezer.Köprüyü geçene kadarmış eşinizin hisleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…