Yaşınıza bakılırsa babanız az bile yapıyor. 18 yaşında ne düğünü ne evliliği Allah aşkına kafayı mı yediniz? Nasıl bir g.t varsa daha 18 yaşında ama hem okulu hem de evliliği yürütebileceğini söylüyor.selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
Bunun nesi beğenilmemiş anlamadımBabaniz cok hakli. Benim de 18 yasinda cocugum bu taleple gelse istemem.
İstihareye yat aydinlik gorursen evlen diye 18 yasinda ogrenci cocuga akil veren akli evvel bir arkadas var konuda kendine begenmedim atanlara geri iade yapiyorBunun nesi beğenilmemiş anlamadım
Sen önce okulunu bitir, işe gir çalış elin ekmek tutsun. Koca peşine sonra düşersin. Serbest seks yapıcaz diye düştüğünüz hallere bak, kafanı vurursun taştan taşa 10 yıla kalmaz.selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
güncellemem: yorumlarınız için teşekkür ederim haklı oldugunuz noktalar elbette var daha detaylı ve mantıklı düşünmeye çalışacağım inşallah bir çıkar yol bulurum zaten babamı üzmek gibi bir niyetim yok...
Ne demek maddi kaygimiz yok ya Calismayan adamin nasil maddi kaygisi olmaz?? Hic utanmayacak misiniz oturup baba parasi yemeye? Hayirdir yani bu ne rahatlik, neye, kime guveniyorsunuz? Eş adayi baya zengin heralde ondan bu acelen belki de, kaçırmamak icin adamiteşekkür ederim en düzgün yanıt buydu benim tek amacım babamın rızasını almak zaten maddi olarak bir kaygımız yok çok şükür
Yorum evliliğe olumlu baktığı için 'en düzgün yanıt' olmuş. Ben evlendiğimde sizden kaç yaş büyüktüm balayından dönüp eve girdiğimizde ne halt ettim de bu büyük sorumluluğu aldım dedim. Basite alınacak bir sorumluk değil.teşekkür ederim en düzgün yanıt buydu benim tek amacım babamın rızasını almak zaten maddi olarak bir kaygımız yok çok şükür
yorumlarınız için teşekkür ederim haklı oldugunuz noktalar elbette var daha detaylı ve mantıklı düşünmeye çalışacağım inşallah bir çıkar yol bulurum zaten babamı üzmek gibi bir niyetim yok... bu kadar yanıt gelmesini beklemiyordum
İstedigi gibi cevaplar gelmeyince uyelik iptali + konu silme klasigi.Bu ne simdi? Konu nerede?
Şeytan aldı götürdü ama satamadan getirecekBu ne simdi? Konu nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?