- 21 Eylül 2021
- 3.631
- 10.587
- 158
- 30
Üfff kimseyi dinlemez boylesi. Harama bulasmamak falan da bahane bence. Baya evlilikle kafayi bozmuş belli. Ortalama bir Türk babasinin18 yasindaki veledin şöyle bi hareketi karsisinda yapacagi sey kaoa ceneni otur oturdugun yerde demek, bi tokat patlatmaktir genelde. Bu adamcağız anlayisli davranmis , öğüt vermis, zora sokma taktigi uygulamaya çalışmış. Ayak diretip zorla kabul ettirip başını yakacak illa. Keyfi bilir amaaaaanBu ne simdi? Konu nerede?
Konuyu hiç etmişsiniz ama alıntılayan arkadaşlar sayesinde okudum. 18 yaşında çocuk aklıyla evlenmeye kalkan insana tabi ki olur verilmez. Gerçi anladığım kadarıyla masraf çıkacak diye hayır demişler yoksa niye söz/ nişan yapılsın. 18 yaşında bu iş olmaz diye dememişler.
18 yaşındasın burnundan hormon fışkırıyor sadece rahat sevişmek için o yükün altına girersen ezilirsin. Ev, kayın aile, koca, muhtemelen 10 aya çocuk, üzerine bi tane daha derken bi bakmışsın o evden nefret ediyorsun. Gençlik gitmiş, vücut eski vücut değil, ben niye yaşıtlarım gibi değilim diye üzülmüşsün. Ama instagramdan kocam da kocam diye paylaşım yaparsın o başka.
Ev arkadaşlığı mi saniyorsun evliliği ya ? Kirası elektirik su gıda doğalgaz aidat bir de aaaa korunurken hamile kaldım. Oturup vize final mi calisacaksin temizlik yemek mi yapacaksın. Ne kullanıyorsunuz siz ya ? 18 yaşındasın nasıl deli dovane aşık oldun. Ev nasıl hazır öğrenci evi mi ? Bir mobilya 20 binden başlıyor da .nikahlı sevgili gibi bir durum yok ki abla ev hazır eşyalar hazır istekleri evliliğimiz dışında şeyler benim için istemiyor
Adamın maddi sıkıntısı yokmuş öyle deme.Sen evlen de hele, o ailenden daha iyi ve anlayışlı eş ailesini o zaman görürsün küçüğüm.
Kullanım Sözleşmesindeki ilgili madde:Mune konu sahibi ana içeriği silip yerine düzenleme olarak başka bir şey yazabilir mi?
Babanız haklıselam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
Nikahin şakası olmaz. Özellik imam nikahinin rahat rahat gezelim diye nikah yapılmaz.Ben düğünüme 1 hafta kala ayrıldım.Ne olacağı belli olmaz erkenden asla nikah kıymayın düğün gecesini bekleyin.Bak ben çok pişmanım sakın erken nikah kıymayın.Benim imam nikahim 1 ay kala oldu normal diyelim ama resmi nikahim çok erken oldu.selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
Ne demek en düzgün yanıt buydu,siz yapmak istediğiniz şeye onay bekliyorsunuz burdaki insanlardan,sizinle aynı fikirde olmayanlar sizi desteklemeyenler yanlış evet evet evlen diyen doğru öyle mi,yazıkteşekkür ederim en düzgün yanıt buydu benim tek amacım babamın rızasını almak zaten maddi olarak bir kaygımız yok çok şükür
Babanız şuan için dini nikaha karşı. evlenmenizi doğru bulmadığı için işi yokuşa sürüyor. Ki bence haklı. Daha okuyorsunuz. Nedir bu acele? Bu bence harama girmekten ziyade biz bir şeyler yasayalim ama laf gelmesin soranlara dini nikahlim deriz tarzına dönmüş. Her şey vaktiyle güzel. İlişkinin adını koymuşsunuz zaten. Bitir okulunu. Elin ekmek tutsun. Sonra yaparsınız nikah düğün.selam arkadaşlar ben üniversite öğrencisi bir genç kızım. sevdiğim birisi var ailelerin haberi var ve sözlüyüz. ailem haricinde dindar insanlarız ve benim harama düşme korkum büyük. şu an dini ya da resmi bir nikahımız yok hayırlısıyla okurken nikahı kıymak istiyoruz. buna karşı çıkan tek kişi babam benim yerime karşılaması zor maddi taleplerde bulunuyor. tanıdıklar arasında bi nikah yapmak istediğim halde kendisi düğün için ısrar ediyor. bizi borca sokacak birçok talepte bulunuyor anlam veremiyorum. istemediğimi söylediğimde iş bulmadan evlenmeyeceksin o zaman diyor... inanın asla böyle insanlar değiller bana karşı hiçbir yanlışları olmadı. evimde gördüğümden fazla sevgiyi saygıyı burda gördüm. babamın rızası olmadan da gönlüm el vermez ama talepleri gerçekleştirilecek gibi değil elimiz kolumuz bağlı kaldı ne yapmak gerek bilmiyorum lütfen bir yol gösterin ablalarım
Konuda akıl yok ki,Akıl akıl gel totoma takıl.
18 yaşında üni okuyan bir genç kizin tek vizyonu evlenmek ise uni okumasina da gerek yok diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?