Böyle Tesadüf Yaşayan Var İse Yazsın :)

tiyatral_34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
1.649
788
123
Arkadaşlar eski sevgilisi ile veya eski aşık olduğu , platonik aşkı ile yıllar sonra karşılaşıp evlenen var mı? Belki bu konu hakkında konu açılmıştır ama görmediğim için bir açayım dedim. Hem de sohpet etmiş oluruz :)

Burada vardı bi üye. Kova hatunu ydu sanırım. Bi üye daha vardı ama nişanliyken ayrilmislardi :(

Annemin arkadasinin yegeni varmis bi tane. Yasi gelmis vs. Tanistirmak istediler. Yok dedim isim olmaz benim.

Sonra gittim yeni girdigim isyerinde bir adama asik oldum. Yukarida bahsettigim oymus megerse. Olsun ben buldum ben aldim.

Ha bu arada ben dogdugum zaman ayni sokakta oturuyormusuz. Ben liseye giderken onda okulun karsisinda calisiyormus... sonradan fark ettik.

Ama tanismamiz icin illa ayni yerde calismamiz lazimmis.

-platonik bir sey yok :D -

Annemin arkadasinin yegeni varmis bi tane. Yasi gelmis vs. Tanistirmak istediler. Yok dedim isim olmaz benim.

Sonra gittim yeni girdigim isyerinde bir adama asik oldum. Yukarida bahsettigim oymus megerse. Olsun ben buldum ben aldim.

Ha bu arada ben dogdugum zaman ayni sokakta oturuyormusuz. Ben liseye giderken onda okulun karsisinda calisiyormus... sonradan fark ettik.

Ama tanismamiz icin illa ayni yerde calismamiz lazimmis.

-platonik bir sey yok :KK70: -
Enterasnmış gerçekten :) neden yok hiç olmadınızmı platonik aşık.ergenken de:)

Mutlaka vardır niye olmasın ki ?
Annemler anlatır birbirini çok seven çift varmış sonra kızı başkasına vermişler , adam da başkasıyla evlenmiş .
Yıllar sonra kadının kocası ölmüş , adam da karısından boşanmış evlenmişler .
Birbirlerini hiç unutmamışlar zaten yıllar boyu .
Böyle örnekler çok çevremizde :)

Mutlaka vardır niye olmasın ki ?
Annemler anlatır birbirini çok seven çift varmış sonra kızı başkasına vermişler , adam da başkasıyla evlenmiş .
Yıllar sonra kadının kocası ölmüş , adam da karısından boşanmış evlenmişler .
Birbirlerini hiç unutmamışlar zaten yıllar boyu .
Böyle örnekler çok çevremizde :)

Hiç unutmamışlar yani vay be ne aşklar varmışşş...

Enterasnmış gerçekten :) neden yok hiç olmadınızmı platonik aşık.ergenken de:)

Yok ya ben lisede falan hep benden hoslananlarla takiliyodum benim birine asik olduğum olmamisti :D

25 yasindayim, hala asker bekleme ve platonik ask meselesine kafam basmiyor. 2 gun gormesem unuturum :D

Yok ya ben lisede falan hep benden hoslananlarla takiliyodum benim birine asik olduğum olmamisti :KK70:

25 yasindayim, hala asker bekleme ve platonik ask meselesine kafam basmiyor. 2 gun gormesem unuturum :KK70:
aman kocayı da iki gün görmediğinde unutma da :) yani var öyle deli gibi aşık olanlar unutmayanlar ama kişiden kişiye göre değişebiliyor tabi :)

aman kocayı da iki gün görmediğinde unutma da :) yani var öyle deli gibi aşık olanlar unutmayanlar ama kişiden kişiye göre değişebiliyor tabi :)

Devlet bahceliye cok uzuluyorum ben.
Adamda o kavusamamisligin huznu var resmen.
Platonik miydi ayrilmis miydi neydi unuttum.

benim kuzenim ortaokulda aynı sınıfta olduğu çocuğa aşıktı
yıllar sonra onu facede buldu konuşmaya başladılar sonra da evlendiler

Bir akrabam var..
Çok sevmişler aileler onaylamamış, ikisi de başkaları ile evlenmiş.
Daha sonra adam boşanmış.
Kadının kocası öldü.
Derken bunların yolları yine kesişti, evlendiler...

Çocukluk arkadaşımla evliyim, senelerdir bana karşı platonikmiş :)
Sormak istediğiniz?

Back
X