Böyle Tesadüf Yaşayan Var İse Yazsın :)

ay nasıl oldu çok merak ettim :)
Brn uzaktan uzaga seviyodum hayrandim yani tanisiyoduk ama bi selam veriyoduk okadar 1 sene ayni lisedeydik sonra o baska okula gitti ben universiteye gittim ama hala ortak arkadaslardan haberlerini aliyodum sevgilileri oluyodu onlari biliyodum sosyal medyadan takip ediyodum universite bitti ise basladim hala takipteydim :KK45:sonra bi gun bana facebooktan yazdi nasilsin diye falan durup dururken ama telefonlarimizi verdik birbirimize konusmaya basladik hemen sevgili olduk 3 ay sonra nisanlandik 5 ay sonra evlendik suan 4 aylik evliyiz ve ben ona olan hayranligimi anlattigimda cok sasirdi ve onun bana hep bir ilgisi oldugunu ve o gun birden aklina gelip bana mesaj attigini soyledi zaten hersey o mesajla basladi .. :KK200::KK200:

Ne tatlı hikayeler böyle ya :) İlk aşkıyla evlenenip mutlu olanlara hep imrenirim ben hep benimki de öyle olsun istedim ne yazık ki ilk aşkımla nişandan ayrıldık :KK14:
İlk görüştüğümde evlenmek isterdim ama olmadı kısmet

Arkadaşlar eski sevgilisi ile veya eski aşık olduğu , platonik aşkı ile yıllar sonra karşılaşıp evlenen var mı? Belki bu konu hakkında konu açılmıştır ama görmediğim için bir açayım dedim. Hem de sohpet etmiş oluruz :)
Arkadaşım haftaya düğünleri varr :) ama çok saçma bir hal alıyor evlenene kadar gördüklerim bnm için ideal değil çünkü yıllar herzaman değiştiriyor

Brn uzaktan uzaga seviyodum hayrandim yani tanisiyoduk ama bi selam veriyoduk okadar 1 sene ayni lisedeydik sonra o baska okula gitti ben universiteye gittim ama hala ortak arkadaslardan haberlerini aliyodum sevgilileri oluyodu onlari biliyodum sosyal medyadan takip ediyodum universite bitti ise basladim hala takipteydim :KK45:sonra bi gun bana facebooktan yazdi nasilsin diye falan durup dururken ama telefonlarimizi verdik birbirimize konusmaya basladik hemen sevgili olduk 3 ay sonra nisanlandik 5 ay sonra evlendik suan 4 aylik evliyiz ve ben ona olan hayranligimi anlattigimda cok sasirdi ve onun bana hep bir ilgisi oldugunu ve o gun birden aklina gelip bana mesaj attigini soyledi zaten hersey o mesajla basladi .. :KK200::KK200:
resmen düşünce gücü ile mesj attırmışın :) peki nden sen ilk adım atmak itedin madem o kadar seviyordun

resmen düşünce gücü ile mesj attırmışın :) peki nden sen ilk adım atmak itedin madem o kadar seviyordun
Bilmiyorum ki yani acikcasi hep sevgilisi vardi bos bulamadim heralde hahaha :KK45::-) ama o gunlerden bu gunlere nasil geldik sasiriyorum valla nasip istee :)

nasıl olmuş :)

Benim annem babam komşu baya da akraba gibi yani imkansız gibi . Babamın nerdeyse tüm arkadaşları annemi istemiş . Annemin isteyeni çokmuş annem istememiş kimseyi . Babamın da annesi vefat etmiş o sıralar babama eş bakmaya bile gitmiş annem :KK48: babam kimseyi istememiş tabii . Ona mazaret buna mazaret sonra anlamışlar babamın annemi istediğini herkeste bir eyvah havası :KK70:Anneme söylemişler babam bilir demiş . Dedemde çok ters bir insanmış. Ama meğer dedem , babaanneme söz vermiş ölmeden çok çok önce . Ben hep onları mutlu gördüm . Sanki ruh eşi gibiler . Konuşmadan anlaşanlardandır .

Benim annem babam komşu baya da akraba gibi yani imkansız gibi . Babamın nerdeyse tüm arkadaşları annemi istemiş . Annemin isteyeni çokmuş annem istememiş kimseyi . Babamın da annesi vefat etmiş o sıralar babama eş bakmaya bile gitmiş annem :KK48: babam kimseyi istememiş tabii . Ona mazaret buna mazaret sonra anlamışlar babamın annemi istediğini herkeste bir eyvah havası :KK70:Anneme söylemişler babam bilir demiş . Dedemde çok ters bir insanmış. Ama meğer dedem , babaanneme söz vermiş ölmeden çok çok önce . Ben hep onları mutlu gördüm . Sanki ruh eşi gibiler . Konuşmadan anlaşanlardandır .
konuşmadan anlaşanlar bende böyle birini siterdim gerçekten ben konuşmadan anlasın dediklerimi bazen konuşmamak gerekiyor çünkü ilişkilerde .Allah mutluluklarını daim etsin cnm :)

Yok ya ben lisede falan hep benden hoslananlarla takiliyodum benim birine asik olduğum olmamisti :KK70:

25 yasindayim, hala asker bekleme ve platonik ask meselesine kafam basmiyor. 2 gun gormesem unuturum :KK70:
bunu nasıl yapıyosun abla ya harikaymış:KK70::KK70::KK70::KK70:

konuşmadan anlaşanlar bende böyle birini siterdim gerçekten ben konuşmadan anlasın dediklerimi bazen konuşmamak gerekiyor çünkü ilişkilerde .Allah mutluluklarını daim etsin cnm :)

Sağol teşekkür ederim :) 45 yıllık evliler :nazar: İkiside birbirleri ile evlendikleri için hiç pişman değiller .

Abla deyince cok kotu oldum ya :KK70: :KK70:
Ay ne bileyim bugun bunsuz geçtiyse omur haydi haydi gecer kafasindayim. :KK70:
Ya bende 20yim yas farkindan seettim:)
Harika ya,bende oyleydim de son ask maceramdan sonra depresiflestim senden ders almaliyim:KK70:

Benim de bir tanıdığım sevgiliyken ve iş ciddiye binerken ayrıldılar. Daha sonra çocuk gitti başkasıyla nişanlandı tabii aradan da zaman geçti. Sonrasında nişanı attı ve bir süre sonra tanıdığıma döndü ve evlendiler şimsi çocukları vae. Demekki Allah yazmış birbirlerine.

Benim de eski sevgilimle vardı böyle bir durum. Kuzenlerimiz nişanlıydı o şekilde bana yazıyordu neyse ben de hiç mi hiç istemiyordum sırf ısrarı dolayısıyla 2 gün çıkıp ayrıldım. Aradan 8 ay geçti kuzenlerimizin düğün aralığı yine yazdı. Sonra neyse konuşayım dedim yavaş yavaş ısındım ve aşık oldum. 1 yıl çekişmeli bir aşkımız oldu bitti artık o başkasıyla. Bir daha da olmaz :)

Benim de bir tanıdığım sevgiliyken ve iş ciddiye binerken ayrıldılar. Daha sonra çocuk gitti başkasıyla nişanlandı tabii aradan da zaman geçti. Sonrasında nişanı attı ve bir süre sonra tanıdığıma döndü ve evlendiler şimsi çocukları vae. Demekki Allah yazmış birbirlerine.

Benim de eski sevgilimle vardı böyle bir durum. Kuzenlerimiz nişanlıydı o şekilde bana yazıyordu neyse ben de hiç mi hiç istemiyordum sırf ısrarı dolayısıyla 2 gün çıkıp ayrıldım. Aradan 8 ay geçti kuzenlerimizin düğün aralığı yine yazdı. Sonra neyse konuşayım dedim yavaş yavaş ısındım ve aşık oldum. 1 yıl çekişmeli bir aşkımız oldu bitti artık o başkasıyla. Bir daha da olmaz :)[/QUOTE
sizin ki biraz olmamış evet :) ama tanıdığınız ki gerçekten kadermiş .Ne kadar enteresan hayat vallahi mücizelerle dolu...

Back
X