Bakın bunları buldum boy uzatıyormuş ama acaba ne kadar yapmak gerek.
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
bence fazla abartıyorsunuz.Bir söz vardır bilmem duydunuz mu ? """Giyecek ayakkabım yok diye üzülürken; yolda ayakları olmayan bir adam gördüm """ diye.Bence biz insanlar boyumuz kısa diye dertleneceğimize Allah bize iki el 2 ayak vermiş çok şükür üzerinde durup yüyrüyebiliyoruz diye şükretmeliyiz.bende 20 yaşındayım boyum 1.59 topuklu ayakkabı falan giyiyorum en alçak ayakkabımın bile 4-5 cm topuğu vardır yni hiç de sorun etmedim şmdiye kdr sürekli dolgu topuklu yüksek platformlu modelleri tercih edıyorum.Bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok.bayan olduğumuz için ayakkabıyla halledilebilir bir durum bu.
Tabiki şükrediyorum ama eğerr egzersizlerlee beslenmeyle uzama şansı varsaaa onu kullanmak istiyorum. Ben 9 cm topuklu giysem senin topuksuz halin gibi olabilirim ancak:26:
bunlar esneme ve germe hareketleri. spora başlamadan önce vücudu ısıtmak ve bittiğinde esnetmek için yapılır. tek başına pek fayda göremezsin. genelde kardiyo ağırlıklı egzersizlerle işe yarar bunlar
sen iyisin bide kızımı düşün 1,43 ve 1-2 cm daha uzar dedi dr bizede genetik yapacak bişi yok dedi kabullendik döndük geldik ...regl olma zamanı le ilgili bi durum regli olduktan sonra 8-10 cm uzuyorsun sonra duruyor bilek grafisi çekildi kızım büyüme hormonu azalmış üreme hormonu salgılanmaya başalnmış dedi dr yapacak biş yokmuş ne yapalım ...buda u kadarmış ..kızımda takıyor kafaya ama allah şükür etmek lazım sağlıklı olduğumuz için dimi canım ...plates hareketleri yaparak esne ve bbarfks yap ama önce süt içi ...egzersiz kalsiyiyumu kemiklere öçağırırmış ...allah seni mulu etsin sağlıcakla kal ...
canım bu kadar dert etme her genç kız hayatının
bir döneminde yaşar bu gerginliği
ben sırf boyum uzasın diye evde zıplıyodum
ama allah herkese yakısan güzelligi boyu posu endamı veriyor zaten
Boyları kaçtı kaç oldu kaç yaşında kullandılar iğneyi ?:44:benim 2 tanıdığım var
canım
çocuklar iğne ile uzadılar
benim evlendiğimde kısa kısalardı
şimdi maşallah beni geçiyolar
ankaraya gidip geliyolardı sürekli
galiba halada gidiyolar
birde 20 -21 yaşına kadar kemik gelişimi kapanmıyor sabah akşam süt iç faydasını görürsün
,ki diyelim ki olmuyor neden canını sıkıyorsunki sağlığın yerinde olduktan sonra
Anne ve babanın boyu kaçtı ? Kızlar 22 yaşına kadar uzayabiliyormuş ama genlerinde etkisi büyük tabi. 22ye kadar süte yoğurda devam :)
evet annenin boyu biraz kısaymış canım ama senin bu yaşta boyun uzun annenden zaten.Sen biraz daha uzarsın 1.55 kadar.Topuklu ayakkabıya da şimdi alışkın değilsn ama 2 sene sonra görürüm ben seniAnnem 146 babam 170 genetiğimdede hayır yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?