Benimki 13 yaşında durdu ona ne demelikızlar 20 yaşına kadar uzuyor diyorlar ama külliyen yalan. 9. sınıfta yani 15 yaşındayken boyum 171 di. 10. sınıfta 175 oldum ve kaldım. 1 cm bile uzamadım. :) Boy genlerle alakalı birşey. Şimdi senin annenin boyu 150 babanın 160 küsursa sen kaç olmayı bekliyorsun. Bunu zaten düşünmen lazım. Kendi boyunu sevmeye çalış. Hiç kimse kendinden memnun değil dış görünüm olarak önemli olan sağlık. Bu arada bende hala uzamayı bekliyorum bir ümitt
kızlar 20 yaşına kadar uzuyor diyorlar ama külliyen yalan. 9. sınıfta yani 15 yaşındayken boyum 171 di. 10. sınıfta 175 oldum ve kaldım. 1 cm bile uzamadım. :) Boy genlerle alakalı birşey. Şimdi senin annenin boyu 150 babanın 160 küsursa sen kaç olmayı bekliyorsun. Bunu zaten düşünmen lazım. Kendi boyunu sevmeye çalış. Hiç kimse kendinden memnun değil dış görünüm olarak önemli olan sağlık. Bu arada bende hala uzamayı bekliyorum bir ümitt
Doğru söylüyorsunuz ama napim bende özeniyorum etrafımdakilere ama sonuna kadar haklısınız tabi.Bence halinize şükretmelisiniz,topukluyla kurtarılabilecek bir boyunuz var. Elinizin ayağınızın sağlam oluşuna gözlerinizin görebilmesi,kulaklarınızın duyabilmesi hatta konuşabiliyor olmanız ve daha birçok şey... Bunların hepsi yaradanın size armağanı, lütfen bir de bu açıdan bakın ya boyunuz uzun ama herhangi bir uzvunuzu kullanamıyor olsaydınız? Elimizdekilere şükür etmeliyiz bence...
Sevgilerimle...
merhaba canım üzülücek bir durum yok daha uzaman için 3-4 yılın var ve bu yılları iyi değerlendirrsen istediğindende çok uzayabilirsin hergün düzenli 2 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyip ve yine hergün düzenli kendine 1 saat ayırıp basketbol oynasan emin ol mutlu olacaksın:)
merhaba canım üzülücek bir durum yok daha uzaman için 3-4 yılın var ve bu yılları iyi değerlendirrsen istediğindende çok uzayabilirsin hergün düzenli 2 bardak süt yada 1 kase yoğurt yiyip ve yine hergün düzenli kendine 1 saat ayırıp basketbol oynasan emin ol mutlu olacaksın:)
boyun uzaması genetik tabiki ama benim annem 158 babam 165 ben 170 den fazlayım
plates yapabilirsin ebru şanlının dediğine göre 4-5 cm uzayabilirmişsin
Tam olarak ne zaman durdu bilmiyorum ama 13 yaşımdan beri uzamadı sanırım 13 yaşındada adet gördüm onun etkisi varmıdır ? 6 ayda 1 oluyorum zatennn düzenlide değil annemin boyu çok kısaaa doktor senin genetik beklenen boyun zaten bu dedi bide sabahın köründe istanbulun bi ucuna gidip o kadar sürünmüştük hastanelerdee
Ben 16 yaşındayım boyum 150Doktora gittik genetik dedi birşey yapmadı. Hiçbirşey kar etmiyor. Acabaa sürekli dua etsemm kabul olurmu buna çok ümitlendim çok içten edilen dualar kabul olurmuş buda olur belki sadece 155 hatta 154 falan bile olsaa yeter tek ümidim bu sizde birşey söyleyin lütfen Duayla uzama ihtimali olurmu yada başka ne beni 3-4 cm uzatabilirr ilerde araba sürmek istesem ayağım arabanın pedalına yetişirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?