boyumun kısa olmasına canım çok sıkılıyo:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok tşk ederim bnde mutlu olmak istiyorum :)
kısa boylu kadınlar daha seksi oluyormuş :) bende seksilik yok ama şirin olduğumu söylerler .
doğru insan duygusal anlamda tatmin olamayınca kendine takar fakat benim yanıma uzun boylu biri gelince üzülüyorum
kendimi çook kısa hissediyorum yalnızken sorun yok kendimi 1 65 gibi hissediyorum mutlu oluyorum
uzun bi hatunla yan yana gelince sorunum başlıyo:)

Üzülmeni gerektirecek hic birsey yok.
Yeter ki saglikli olun. Elimiz ayagimiz bize verilmis birer armagan.
Degerli olduklarini anlamamiz ve sükretmemis gerekiyor.

Hem siz atandiniz buna cok mutlu olmaniz gerekir, bakarsiniz
bu bir sene cok güzel gecer ve siz evliliginiz konusunda en dogru karari
verirsiniz.

inş inşşş çoookk tşk ederim psikologdan iyi geldiniz bana :) sağ olun gerçekten

canım ya senin boy yine iyi
ben 1,52 falan anca gelirim ucu ucuna
eşim 1,92
takma tatlım ya mutluysan gerisi boş.ben topukluyla anca 1,60 falan oluyorumdur.
hem ben gayet güzel,iyi bir ev hanımı,kocasının sırdaşı,yatakta falan filan diye gidiyor:26:
şaka bir yana hiç problem değil canım takma lütfen hem biz minyonlar yaşımızı asla belli etmeyiz tatlım

yalnız olmadığımı görünce öyle seviniyorumki iyiki varsınız :) gerçekten minyon hanımlar yaşlarını hiç göstermiyorlar iki yılda bir yaşımız artıyo:)
bu yönden bakınca çok güzel
gerçekten allah başlka dert vermesin tek derdmiz bu olsun

tabiki canım yaa.
mutluluk huzur sağlık başka ne ister insan
eşimle ilk tanıştığımda boy hakkında benimde görüşüm seninki gibiydi
bende biraz cekinmiş utanmıştım,
ban şunu söylemişti;zehirde küçük şişede saklanır.
ve boyuma kim nederse ona hep sözle karşılık verir.

ben 155 boyundayım. sevdiğimle 23 cm var aramızada. çok kafama takıyodum. ağlıyodum hatta :)
aşkım diyorum topuklu giyeyim mi yanındayken diyorum. asla giyme diyo. ben seni minik tatlı bu halinle seviyorum diyo. hatta dalga bile geçiyoruz. bana diyo ki evlenince seni öperken ben çok mu eğilecem diyo kambur olurum diye gülüyo ben de gülüyorum :)) böyle dediği için kendimi daha çok seviyorum artık. uzun olmak istemiyorum şimdi :)
yani diyeceğim o ki takma kafana kendini sev ve mutlu ol. daha kısası var

ne güzel bi ilişkiniz var :) sizler sayesinde takmıyorum salladım gitti valla :)

evet mud takma salla gitsin ya,
eşim halen benim küçücük bir çocuk olduğumu varsayıyor
çok hoşuna gidiyor minicik olmam
hem onlar bunu kusur olarak görse bizi sever evlenirlermiydi hiç.biz problem yapıyoruz bunu.aş artık hiç sallama

ne güzel bi ilişkiniz var :) sizler sayesinde takmıyorum salladım gitti valla :)

amaan MAŞALLAH diyelim :) takma tabi kafana. adam gibi adam erkekler boya bakmıyo canım
bi kere ağlıyodum boyum kısa diye. aşkım bana; sen kaldırıma çık ben de kaldırımın yanında yürüyeyim böylece boy sorunumuz hallolur dedi :)) ay ben bi gülüyorum anlatamam

Valla ne denli hanımefendiliğini koruduğunu hepimiz biliyoruz mub.

Hay ağzına sağlık be !

Boşver canım,cociş melek,biz şeytan.

sevgili gugu su yada bugu su her neysen ! sizi ilğilendirmeyen konulara burnunuzu sokmayın konumu dağıtmayın . sizden akıl isteyen yok . dedim ya herkes kendi önünden yesin

Konu açmışsınız.

Hoşunuza gider ya da gitmez yorumlarım.

Kimsenin kimseye konuma yazamazsın demeye hakkı yok,bu bi forum kuralı.

Ayrıca ismimle ne alıp veremediğin var anlayamadım doğrusu...

Valla ne denli hanımefendiliğini koruduğunu hepimiz biliyoruz mub.

Hay ağzına sağlık be !

Boşver canım,cociş melek,biz şeytan.

sevgili gugu su yada bugu su her neysen ! sizi ilğilendirmeyen konulara burnunuzu sokmayın konumu dağıtmayın . sizden akıl isteyen yok . dedim ya herkes kendi önünden yesin

Konu açmışsınız.

Hoşunuza gider ya da gitmez yorumlarım.

Kimsenin kimseye konuma yazamazsın demeye hakkı yok,bu bi forum kuralı.

Ayrıca ismimle ne alıp veremediğin var anlayamadım doğrusu...

konumun sınırları çerçevesinde yanıtlayın yazmayın demiyorum , ama milletin ağzı torba değilki büzesin !
konu açmışsın yazarım ! saygı çerçevesinde istediğinizi yazabilirsiniz
isminize gelince hoşuma gitti bugu su :) gugu suda güzel yakışıyo yanına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…