Cünkü insan duygusal anlamda doymuyorsa, sevildigini hissetmiyorsa, kendini eksik hisseder.
Kendinden bir kusur oldugunu sanir, tabiri caiz kafayi kendine takar.
Sanirim daha önceki yorumlarinizdan ötürü esinizin size yaptiklarini unutamiyoruz,
bir nevi koruma icgüdümüz gelismis size karsi.
Yasiniz 19 burada bir cogumuz sizden en az 10 yas büyügüz ve mutlu olmanizi istiyoruz.
Keske sizde bunun farkina varsaniz. 19 yasinda mutlu olmayi o kadar cok hakediyorsunuz ki.
Bir de, uzun boylu erkekler ufak tefek, minyon kizlara bayiliyorlar
çok tşk ederim bnde mutlu olmak istiyorum :)
kısa boylu kadınlar daha seksi oluyormuş :) bende seksilik yok ama şirin olduğumu söylerler .
doğru insan duygusal anlamda tatmin olamayınca kendine takar fakat benim yanıma uzun boylu biri gelince üzülüyorum
kendimi çook kısa hissediyorum yalnızken sorun yok kendimi 1 65 gibi hissediyorum mutlu oluyorum
uzun bi hatunla yan yana gelince sorunum başlıyo:)
yalnız olmadığımı görünce öyle seviniyorumki iyiki varsınız :) gerçekten minyon hanımlar yaşlarını hiç göstermiyorlar iki yılda bir yaşımız artıyo:)
bu yönden bakınca çok güzel
gerçekten allah başlka dert vermesin tek derdmiz bu olsun
ben 155 boyundayım. sevdiğimle 23 cm var aramızada. çok kafama takıyodum. ağlıyodum hatta :)
aşkım diyorum topuklu giyeyim mi yanındayken diyorum. asla giyme diyo. ben seni minik tatlı bu halinle seviyorum diyo. hatta dalga bile geçiyoruz. bana diyo ki evlenince seni öperken ben çok mu eğilecem diyo kambur olurum diye gülüyo ben de gülüyorum :)) böyle dediği için kendimi daha çok seviyorum artık. uzun olmak istemiyorum şimdi :)
yani diyeceğim o ki takma kafana kendini sev ve mutlu ol. daha kısası var
ne güzel bi ilişkiniz var :) sizler sayesinde takmıyorum salladım gitti valla :)
canım ilk önce çok tşk ederim yorumun için. eşim ilk önce sarışın bayanlardan hoşlanıyormuş 21 yaşındayken şimdi 25 yaşında sarışınl hevesi geçmiş . boy takıntısı vardı onuda atlattığımızı düşünüyorumçünkü topuklu giymesende olur diyo evde barı çıkar ayaklarına yazık rahatla diyo. burda bişi deyince evrip çevirip döndürüp dolaştırıp önüne getiriyorlar lafım bugu su mudur gugu sumurdur o hanıma ! susuyum hanımefendiliğimi koruyum diyorum zorla kışkırtıyolar . sevgili bugu su istersen 19n yıllık geçmişimi kes yapıştır çokta tınnn!
daha çocuksun sen ya.cinsellik yaşadın evlendin diye kendini büyümüş mü sandın.şu hareketin kişiliğini ortaya koyuyor.sen karnında ki minicik bir meleğin ölmesini isteyen biri ile evlisin ki istediğini başardı düşük yaptın.sen yüzüne bakmayan seninle birlikte olmak istemeyen,seni aşağı gören sana hakaret eden sana sahip çıkmayan biri ile evlisin.sen ki bunları kabullene biliyorsun sana söylenecek tek kelime var ''yazık''
psikolojin hiç normal değil sana acımaktan başka hiç bir şey yapamayız biz.birde akıllanmam için dua edebiliriz.tabi büyüklerine saygı göstermeni de dileyebiliriz.işine gelmedi hadi cevap yazma bana ve benim fikrimde olanlara.yada böyle çocukça davranmaya devam et.kocanın ve seni tanımayanların bile seninle dalga geçmesini sağla.ortaya koy kişiliğini.
senin ezik biri olduğunu anlamak için psikoloji okumaya gerek yok eski konularına bakmak yeterli.hele eşini sen anlattın bize sen dert yandın şimdi her şey yolunda numarasını yapsan ne olcak.sen sana yapılanları hazmede biliyorsan bize ne ki doğru söylüyorsun bak burda.hadi sen dilini çıkar kocanın seni sevmesi için kendini parçala.kolay gelsin.
sevgili gugu su yada bugu su her neysen ! sizi ilğilendirmeyen konulara burnunuzu sokmayın konumu dağıtmayın . sizden akıl isteyen yok . dedim ya herkes kendi önünden yesin
Valla ne denli hanımefendiliğini koruduğunu hepimiz biliyoruz mub.
Hay ağzına sağlık be !
Boşver canım,cociş melek,biz şeytan.
Konu açmışsınız.
Hoşunuza gider ya da gitmez yorumlarım.
Kimsenin kimseye konuma yazamazsın demeye hakkı yok,bu bi forum kuralı.
Ayrıca ismimle ne alıp veremediğin var anlayamadım doğrusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?