Boyun eğen adamla yapabilir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama seviyorum
Yani çok kötü bir özellik değil sadece hep yönetmem lazım
Ee o zaman saygı duyacaksınız onun kişiliğine. Ufak bir paradoks gibi düşünün bunu. Başkasının kararlarına uymayı tercih etmekde bir karardır aslında. Adam ben böyle mutluyum diye kararını vermiş. Bunu beğenmeyebilrsiniz ama saygı duymak zorundasınız.

Yabancı evet ama kültürel şeylerden ziyade kişiliğiyle ilgili bi' durum bu
O kararları başkasına bırakır, ben katiyyen bırakmam
İyi de match gibi aslında ama yorgun hissediyorum, mesele bu
Sizin sevginiz bu yüzden mi bitmişti peki?

Ben salladım
Ona göre hiçbi' sıkıntı yok
Hala sıkıntı yok
Ona göre abartıyorum, üzülecek bir şey yok
Ben histerikleştim dün biraz
Evet bi' karar vermem lazım zira onda karar verme diye bir şey yok

ya ben biseyleri beraber yasayan insanlarin sorumluluklara da ortak olmasini gerektigini düşünüyorum. adam aldığı kararin sorumluluğuna katlanma gibi bi durumla karsilasmiyo. sorumlu olmamanin dayanilmaz hafifliği.

ama bu sizi yorar. diyelim ki borclandiniz yatirim yapmak veya mülk edinmek için. hesap kitap yaptığınız gibi olmadi.bu durumda sorumluluk zerre duymayacak. sorumluluk size ait olacak. o zaman bu durumu dile getirir mi basa kakma gibi.

bide görev verdiniz mi hic daha önce. gideceginiz yapacaginiz yiyeceginiz seyin kararini almak gibi.

Ozaman derdiniz ne ki? Seviyosunuz, istediginizi yapiyosunuz. Daha nolsun iste? Kac konu var ‘sevdiginizi/esinizi nasil gozunuzun icine bakan adamlara cevirdiniz, fikir verin?’ diye. Dert gibi gelmedi bana.
Gözünün içine bakmakla yaşadığın hayatın sorumluluklarını alıp gerektiğinde yön verme, fikir verme arasında kocaman bir fark var bence.

doğru olan tam anlamıyla nedir
bir ilişki her yönüyle iyi olabilir mi
eksiklikleri tamamlamak değilmidir evlilik
bir ilişkinin doğruluğu uyumdur sürdürebilmedir
sürdürebiliyorsanız bazeende görmeyeceksiniz
bende rahatsız olmasına olurum tabiki

Denediniz mi ya çift terapisi falan?
Ben devam etmeye karar verirsem bunu atıcam ortaya çünkü şuraya kadar geldi

Önceki konumda da insanlar ne güzel işte her istediğini yaptırırsın falan diyor ama o öyle olmuyor işte
Bazen insan "huoop bu da bende merak etme" diyecek birini arıyor
Olmaz
Her şeyi "sen bilirsin"

...

Zorlayınca cevap "bilmiyorum"

Çünkü başkası bilir, o bilmesin

Ya işte tam olarak bundan bahsediyorum
Bu mesela büyük bir olay çocuğunla ilgili bir konuda karar almak bugün ne giyeyimden öte bir karar, ne yiyelimden öte bir karar
Bunlarda da mı ben atılıcam of ya

Bunun anne dominantligiyla bir ilgisi yok, benim annem de evde baskin taraftir ama hem beni hem de abimi gayet guzel aktif ne istedigini bilen, karar verebilen insanlar olarak buyuttu. Karakter meselesi de biraz, kisilik ozelligi bazi insanlarin yumusak basli olmasi.
Sahsen ben istemezdim, her karari almak, karsinda fikri olmayan sönük bir insanla yapamam.

Ozaman derdiniz ne ki? Seviyosunuz, istediginizi yapiyosunuz. Daha nolsun iste? Kac konu var ‘sevdiginizi/esinizi nasil gozunuzun icine bakan adamlara cevirdiniz, fikir verin?’ diye. Dert gibi gelmedi bana.

Ben de öyle diyordum önceden
Ay istediklerimi yaptırayım birine negzel olur
Bilmiyorum kafam çok karışık

Vermek üzere olabilir
Ufak tefek de olsa onun bazı şeylerin kontrolünü almasına ihtiyacım var

Ama bu kontrolü almayacağını biliyorsunuz çünkü o yapıda değil.

Yoruldunuz, bir süre sonra bıkkınlık da gelecek belki. Falan da, filan da...

Durumunuz zor. Sevgi yeterli değil, uyum çok önemli.

Bir de anlamadım her istediğini yaptırmanın neresi cazip geliyor millete? Iyk!

Yani yabancı olmasını su yüzden söledim. Adam yalan söylemez, ben böyleyim diyebiliyor en azından. (genel kafamdaki kanı bu yönde) asıl konuda yorgun olmanız normal bende cok yorulmustum, değişmiyordu da. Değişmesini beklemek hata idi benim acımdan zaten. Benden yasca cok büyük idi ama herseyi ben cekip ceviriyordum. Sonra aslında ortada bir ask olmadıgını farkettim öle de bitti. Pişman değilim. Dünyanın en ii insanı bile olabilir kendisi bana göre. Allah cok mutlu etsin ama beni cok yormustu belki de o yüzden sogımusumdur bilemiyorum. Olumsuz seylerle kafanızı karıstırmak istemiyorum. Akısına göre karar verin. Belki su an kötü bir dönemdesiniz ondan histeriklestiniz olamaz mı? Cünkü bu konu son zamanlarda dikkatinizi cekmeye basladı sanki?

Duymaya çalışıyorum.
Ama uzun dönemde daha çok mu yoracak bu beni şimdi napayım onu kestiremiyorum
Ona da diyorum tamam sen bırak beni diye
Ona da yok
Kaç defa dedim Yok

Ama insanın hiç mi istediği/istemediği olmaz?
Verdim
Yapmaya çalışıyor
Beceremezse özür diliyor
Kafama kakmadı daha

Devam etmeyi seçersen bu hayatta ondan milyonlarca kez duyacağın altin kelime FARKETMEZ olacaktır kesin

Yok o bizde "bilmiyorum"
Çünkü ben bilirim nasılsa onun yerine

Gözünün içine bakmakla yaşadığın hayatın sorumluluklarını alıp gerektiğinde yön verme, fikir verme arasında kocaman bir fark var bence.

İkisi de aynen!

Ben yönetebileceğim birine asla aşık olamam mesela çünkü erkek erkek gibi olmalı bence ve bende hayranlık uyandırmalı .Aslında ilginç erkek arkadaşın yabancı yani Avrupa lılar çocukluktan beri kendi kararlarını kendi aldıkları için yönetilmeyi sevmezler .ben böyle gördüm yani
Ufak tefek tabi fedakarlıklar olur karşılıklı ama ben karar vermem ne demek çocuk mu bu ?
Tabi bu nedenden dolayı da ayrılınır mı bilmiyorum Yani seviyorsan devam etmelisin .

Yengem beni biriyle tanıştırmıştı yüzyıllar önce. Çocuk gayet düzgün, iyi niyetli biriydi. Tek sorun ben yolun solundan yürü desem gerçekten soldan yürümesiydi. İstediğim bir şeyi iki etmiyordu. Bu mantıksız böyle olmaz demedi asla. Bana fazla geldi bu. Sürekli karar vermek zorunda kalmak, karşımdan hiç fikir gelmemesi yordu. Ayrıca sıkıldım da. Yapamıyorum deyip kestim görüşmeyi. Epey kızmışlardı bana böylesini nasıl bulacaksın maço mu istiyorsun sen diye ama yoo kendi tercihleri olan birini istiyordum sadece. O yüzden sorunun cevabı hayır. Ben yapamam. Yapabilenlere de saygılar efendim, herkesin karakteri başka sonuçta. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…