- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Ee o zaman saygı duyacaksınız onun kişiliğine. Ufak bir paradoks gibi düşünün bunu. Başkasının kararlarına uymayı tercih etmekde bir karardır aslında. Adam ben böyle mutluyum diye kararını vermiş. Bunu beğenmeyebilrsiniz ama saygı duymak zorundasınız.Ama seviyorum
Yani çok kötü bir özellik değil sadece hep yönetmem lazım
Ben böyle bir ilişki yasamıstım zamanında ama sevgim bitince bende gittim. Aynı senin durumundaki gbi asla giden o olmazdı zaten. Bu cok kişisel bir durum. Yani gelen cevaplar sizi yanlıs yönlendirebilir. Sizin için problem olan bu konu bircok kadın için bulunmaz bir nimet. Yine de cevaplayayım, ortada bir ask var ise adım adım belki önce terapist ile daha sonra isteklerinizi acık acık dillendirerek yol alabilirsiniz. Erkek arkadasınız yabancı idi değil mi? Yanlıs hatırlıyor olanilirim. Net olunuyor genelde, iletişim sorunu yasamazsınız en azından Die düşünüyorum.
Ben salladım
Ona göre hiçbi' sıkıntı yok
Hala sıkıntı yok
Ona göre abartıyorum, üzülecek bir şey yok
Ben histerikleştim dün biraz
Evet bi' karar vermem lazım zira onda karar verme diye bir şey yok
Gözünün içine bakmakla yaşadığın hayatın sorumluluklarını alıp gerektiğinde yön verme, fikir verme arasında kocaman bir fark var bence.Ozaman derdiniz ne ki? Seviyosunuz, istediginizi yapiyosunuz. Daha nolsun iste? Kac konu var ‘sevdiginizi/esinizi nasil gozunuzun icine bakan adamlara cevirdiniz, fikir verin?’ diye. Dert gibi gelmedi bana.
Şuraya kadar okudum ve yetti.
Sizi bilemem, sevginizi ve ne derece bu duruma uyum sağlayabileceğinizi kendiniz tartacaksınız ama bu çok yorucu ve duygusal olarak fark edilmez şekilde sizi yalnız hissettiren, bıktıran bir şey olacak. "Biraz önüme geç, biraz sen götür, yoruldum" dediğiniz halde bile, dinamikleriniz değişmeyecek çünkü öyle gelmiş öyle gidecek.
Eşimden biliyorum :)
5. yıl bitti evliliğimizde ve yorgunum. Planlamaktan, her şeyi bilmekten, organize etmekten, yetiştirmekten ulaştırmaktan, hatırlatmaktan, sorumluluğu almaktan yoruldum.
Eşimin böyle olduğunu baştan net bile bile evlenir miydim?
(Çünkü başlangıçta bu kadar teslim değildi bana, imzayı attıktan sonra adam ipini bana verdi resmen)
Üzerine düşünülesi bir soru, evet de diyemiyorum, hayır da. :)))
Benim velim olan bir çift.
Hanımefendi daha baskın,yaş olarak da üç yaş büyük eşinden.
En basiti geçen yıl kızını bizim okula getiren servis şoförü ile bir sorun yaşamış hanımefendi.
Konu biraz uzamış,tartışmışlar şoförle.
Ertesi sabah şoför çocuğu almamış.
Kadın da kocasına 'sen ara bir konuş' demiş adam aramamış,üstelik 'arayamam sen hallet' demiş.
Sonuç;çocuklarını servisten aldılar,adamın iş saatine uymadığı için kadın getirip götürdü son 6 ay.
Kadıncağız bana dertlendi,buna benzer durumları çok sık yaşadıklarını,eşinin pasifliğinden bunaldığını anlattı.
İkisi de eğitimli insanlar.
Ozaman derdiniz ne ki? Seviyosunuz, istediginizi yapiyosunuz. Daha nolsun iste? Kac konu var ‘sevdiginizi/esinizi nasil gozunuzun icine bakan adamlara cevirdiniz, fikir verin?’ diye. Dert gibi gelmedi bana.
Vermek üzere olabilir
Ufak tefek de olsa onun bazı şeylerin kontrolünü almasına ihtiyacım var
Yani yabancı olmasını su yüzden söledim. Adam yalan söylemez, ben böyleyim diyebiliyor en azından. (genel kafamdaki kanı bu yönde) asıl konuda yorgun olmanız normal bende cok yorulmustum, değişmiyordu da. Değişmesini beklemek hata idi benim acımdan zaten. Benden yasca cok büyük idi ama herseyi ben cekip ceviriyordum. Sonra aslında ortada bir ask olmadıgını farkettim öle de bitti. Pişman değilim. Dünyanın en ii insanı bile olabilir kendisi bana göre. Allah cok mutlu etsin ama beni cok yormustu belki de o yüzden sogımusumdur bilemiyorum. Olumsuz seylerle kafanızı karıstırmak istemiyorum. Akısına göre karar verin. Belki su an kötü bir dönemdesiniz ondan histeriklestiniz olamaz mı? Cünkü bu konu son zamanlarda dikkatinizi cekmeye basladı sanki?Yabancı evet ama kültürel şeylerden ziyade kişiliğiyle ilgili bi' durum bu
O kararları başkasına bırakır, ben katiyyen bırakmam
İyi de match gibi aslında ama yorgun hissediyorum, mesele bu
Sizin sevginiz bu yüzden mi bitmişti peki?
Ee o zaman saygı duyacaksınız onun kişiliğine. Ufak bir paradoks gibi düşünün bunu. Başkasının kararlarına uymayı tercih etmekde bir karardır aslında. Adam ben böyle mutluyum diye kararını vermiş. Bunu beğenmeyebilrsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
ya ben biseyleri beraber yasayan insanlarin sorumluluklara da ortak olmasini gerektigini düşünüyorum. adam aldığı kararin sorumluluğuna katlanma gibi bi durumla karsilasmiyo. sorumlu olmamanin dayanilmaz hafifliği.
ama bu sizi yorar. diyelim ki borclandiniz yatirim yapmak veya mülk edinmek için. hesap kitap yaptığınız gibi olmadi.bu durumda sorumluluk zerre duymayacak. sorumluluk size ait olacak. o zaman bu durumu dile getirir mi basa kakma gibi.
bide görev verdiniz mi hic daha önce. gideceginiz yapacaginiz yiyeceginiz seyin kararini almak gibi.
Devam etmeyi seçersen bu hayatta ondan milyonlarca kez duyacağın altin kelime FARKETMEZ olacaktır kesin
Gözünün içine bakmakla yaşadığın hayatın sorumluluklarını alıp gerektiğinde yön verme, fikir verme arasında kocaman bir fark var bence.
Bu yorumu dikkate alın konu sahibi.Siz onun eşi/ sevgilisi değil 2. Annesi olabilirsiniz. Ağır bir sorumluluk, gün geçtikçe yük olur
Siz onun eşi/ sevgilisi değil 2. Annesi olabilirsiniz. Ağır bir sorumluluk, gün geçtikçe yük olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?