doğru olan tam anlamıyla nedir
bir ilişki her yönüyle iyi olabilir mi
eksiklikleri tamamlamak değilmidir evlilik
bir ilişkinin doğruluğu uyumdur sürdürebilmedir
sürdürebiliyorsanız bazeende görmeyeceksiniz
bende rahatsız olmasına olurum tabiki
Mesleki olarak nasıl peki, bu tip bir insan bir işe girip artısını eksisini çok irdelemeden çalışır muhtemelen çünkü kasmaya gerek yok çalışıyoruz işte diye düşünüyordur. Yanılıyor muyum?Yok o bizde "bilmiyorum"
Çünkü ben bilirim nasılsa onun yerine
Olarak nasıl peki, bu tip bir rinsan
İkisi de aynen!
Aklıma Çocuklar Duymasın, Selami geldi
Bunun anne dominantligiyla bir ilgisi yok, benim annem de evde baskin taraftir ama hem beni hem de abimi gayet guzel aktif ne istedigini bilen, karar verebilen insanlar olarak buyuttu. Karakter meselesi de biraz, kisilik ozelligi bazi insanlarin yumusak basli olmasi.
Sahsen ben istemezdim, her karari almak, karsinda fikri olmayan sönük bir insanla yapamam.
Duymaya çalışıyorum.
Ama uzun dönemde daha çok mu yoracak bu beni şimdi napayım onu kestiremiyorum
Ona da diyorum tamam sen bırak beni diye
Ona da yok
Kaç defa dedim Yok
Ama insanın hiç mi istediği/istemediği olmaz?
Verdim
Yapmaya çalışıyor
Beceremezse özür diliyor
Kafama kakmadı daha
Denediniz mi ya çift terapisi falan?
Ben devam etmeye karar verirsem bunu atıcam ortaya çünkü şuraya kadar geldi
Önceki konumda da insanlar ne güzel işte her istediğini yaptırırsın falan diyor ama o öyle olmuyor işte
Bazen insan "huoop bu da bende merak etme" diyecek birini arıyor
Olmaz
Her şeyi "sen bilirsin"
...
Zorlayınca cevap "bilmiyorum"
Çünkü başkası bilir, o bilmesin
Keşke erkeklerde bir ayar düğmesi olsa. Ortası yok mu bunlarınÇabuk siniyor zaten, olur
Siz onun eşi/ sevgilisi değil 2. Annesi olabilirsiniz. Ağır bir sorumluluk, gün geçtikçe yük olur
Ama bu kontrolü almayacağını biliyorsunuz çünkü o yapıda değil.
Yoruldunuz, bir süre sonra bıkkınlık da gelecek belki. Falan da, filan da...
Durumunuz zor. Sevgi yeterli değil, uyum çok önemli.
Bir de anlamadım her istediğini yaptırmanın neresi cazip geliyor millete? Iyk!
Bu saydiklariniz zaten olmamali bir iliskide. Kafaniz karismis, bu durum sizi huzursuz etmis ki konu acmissiniz. Tek bir hayatiniz var. Dogru kisi olsaydi bunlari dusunmezdiniz bile. Anne ogul iliskisi saglikli olmayan bu adaydan bence uzaklasin. Alkol bagimliligi degil ki bu tedavi olsun. Terapi sonrasinda tabiri caizse masada kalmasin adamcagiz. Siz onu es olarak gormuyorsunuz maalesef.Bitirecek kadar olay olay bir şey değil işte ben de ondan düşünüyorum
Tek sıkıntımız bu
Adam bana öküzlük ediyor, ne bileyim aldatıyor, dövüyor, kumarbaz vb bi özelliği yok
Soyle bir gercek var. Herkesin ufak tefek eksileri artilari vardir, esinin eksigi pasifligi. Su anda bu duruma kafayi takmissin, konuyu irdeledikce, inceledikce, buyutecle olaya baktikca konu buyur de buyur. Acikcasi iliskin bir cikmazda olmadigi surece esinin bu eksigini burda konu edip herkesin seni daha cok gaza getirmesini dogru bulmuyorum acikcasi.Ben de öyle diyordum önceden
Ay istediklerimi yaptırayım birine negzel olur
Bilmiyorum kafam çok karışık
Ben yönetebileceğim birine asla aşık olamam mesela çünkü erkek erkek gibi olmalı bence ve bende hayranlık uyandırmalı .Aslında ilginç erkek arkadaşın yabancı yani Avrupa lılar çocukluktan beri kendi kararlarını kendi aldıkları için yönetilmeyi sevmezler .ben böyle gördüm yani
Ufak tefek tabi fedakarlıklar olur karşılıklı ama ben karar vermem ne demek çocuk mu bu ?
Tabi bu nedenden dolayı da ayrılınır mı bilmiyorum Yani seviyorsan devam etmelisin .
Yengem beni biriyle tanıştırmıştı yüzyıllar önce. Çocuk gayet düzgün, iyi niyetli biriydi. Tek sorun ben yolun solundan yürü desem gerçekten soldan yürümesiydi.İstediğim bir şeyi iki etmiyordu. Bu mantıksız böyle olmaz demedi asla. Bana fazla geldi bu. Sürekli karar vermek zorunda kalmak, karşımdan hiç fikir gelmemesi yordu. Ayrıca sıkıldım da. Yapamıyorum deyip kestim görüşmeyi. Epey kızmışlardı bana böylesini nasıl bulacaksın maço mu istiyorsun sen diye ama yoo kendi tercihleri olan birini istiyordum sadece. O yüzden sorunun cevabı hayır. Ben yapamam. Yapabilenlere de saygılar efendim, herkesin karakteri başka sonuçta. :)
Benim de içinde bulunduğum durum bu kadar da olmasa da buna çok benziyor. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ben kendi sevgilimin bu tavırlarıni öz güvensizligine bağlamıştim sanıyorum senin sevgilin de biraz oz guvensiz. Oz guvensiz değilse de çok rahat. Ama artısı da var hiç stres yapmaz, geç yaslanır.:)
Mesleki olarak nasıl peki, bu tip bir insan bir işe girip artısını eksisini çok irdelemeden çalışır muhtemelen çünkü kasmaya gerek yok çalışıyoruz işte diye düşünüyordur. Yanılıyor muyum?
Ben=yönetmek
Eşim de pasiftir çok da mutluyum.
Avrupalılar sonuçta ne kadar çıkarsalar çıksınlarBen İngilizleri çok Avrupalı görmüyorum zaten kendileri de kendilerini Avrupalı saymıyorlar
Ben yönetmeyi severim ama bazen biraz karşı çıkmasını ararım sanırım off bilmiyorum belki buna da alışırım
Bunlari onun cozmesi gerekmez mi canim? Tamam seviyorsun, birlikte olmak istiyorsun ama inan cok fazla efor sarfetmeye degmiyor. Eger karsindaki "o" adamsa kendiliginden gelisiyor zaten her sey, icine siniyor bir kere.Benim annem, anneannem hepsi çok dominant
Ben de dominant oldum çıktım
Ama belki o farklı yorumladıysa, bilemiyorum ki çok derin çözülecek şeyler bunlar kişilikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?