Bence boyunuz çokta kısa değil benim 1.50 boyunda arkadaşım vardı birazda tombişçe ama gayet güzel ve havalı boy çok önemli değil bence yaydığın enerji önemliBEN 21 YAŞINDAYIM VE BOYUM 1 53 HAYATIM BOYUNCA HEP BU BOYUM YÜZÜNDEN ÖZGÜVENİM YOK KENDİME GÜVENİM YOK BIKTIM ÇOCUK GİBİ GÖRÜNMEKTEN BOYU UZUN OLANLARI GÖRDÜKÇE HEP AĞLIYORUM :'((( var mı bnm gibi olanlar
Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..
Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyorha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..
Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin
Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..
Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyorha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..
Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin
üzüldüm cnm:/ Allah mutluluk huzur versin cannını sıkan neyse inş düzelir
Güzel yorum olmuş:)
Konu sahibesi gerçekçi ol sadece. Şimdi yok efendim uzun kadına iyi değil, sizin gibi de olmak istemezdim gibi şeylere ne gerek var. ( bence isterdin orası ayrı )
Ben de 1.61 boyundayım, 1.70-1.75 olsam da güzel olurdu, ama böyle de şikayetim yok.
Şimdi uzun boya çamur atmanın alemi yok. Desen ki 2 metre kadın da çok uzun onu da istemem, anlarım.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Bende kısayım eşimin anca omzuna geliyorum.ama sorun olmadı.arada taktiğim oldu ama sürekli sorun halinde değil.ama kadın dediğin de uzun güzel oluyor.giydiği yakişiyor.bizlere şirin olan uzuna kadinsi oluyor bu bir gerçek
170 gayet güzel.evet uzun olmayı isterdim napalim allah vermemiş.
yoo butun zayiflari degil karsisindakini asagilamis oluyor. allaha sukur ozguvenim tam. kimse de kolay kolay yikamaz. hanimefendi benim yerimde olmak istemedi diye yataga kendimi yuz ustu atıp aglama krizine girmedim :) olayin burda ne oldugu belli,ki ben ilkten bi sey demedim ama baskasinin da dikkatini cekmis hadi icimde kalmasin dedim soyledim. kisayim diye sikayet eden birisine teselli vermeye calisan insani kucumsemeye calismak komik duruma dusuruyor biraz insani. canimiz uyarmak istemis uyarmisizdir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
100kilo kadin kendini teselli eden 45 kilo kadina 'ayy senin kadar zayif olmayi da istemem hic zarif olmuyor' demesiyle konu sahibinin yaptigi sey ayni.
by konu ne zaman acilsa sonunda uzun boylular boyle yerden yere vurulur.
ben de dedim, burda yazilanlarin oldukca uzerinde.boyum diye.
tutup da kendime uzun boyluyum diyemiyorum. Ozellikle ruslarin yogun oldugu yerlerde tatile gidince ufacik kizlarin boyunu gordugumde
kendimi gayet kisa hissediyorum.
Kimse de çamur atmasin kizlar gayet zarif ve tas gibiler.
tutup da uzunlar zarif degil dersen bir tarafiyla gulerler insana.
ben de gayet naif yorum yapmistim once ama okuyunca sonradan yazilanlari yok artik dedim
*tavsannn ben sana ek olarak yazdim bu arada. Bir önceki yoruma ithafen.
boyle alintilayinca sanki sana demisim gibi olmuş.
Yalnız bir de kaba bulduğu boy 1.73 hani 1.83 ü aşırı bulsa anlıcamda kk da 1.73 olma imkanı olsa reddedicek bir kadın var mı sizce ?
Ama tabi bu yorum üstüne kesinlikle kısa boyluluğun daha iyi olduğunu asla 1.73 olmayı istemediğini,sevgilisinin kocasının onu öyle beğendiğini(hayatım sen kısasın ben 1.75 lik taş gibi kadınlardan hoşlanıyorum diyen bir erkek gördünüzmü?) söleyecek olan dürüst(!) ve özgüvenli ablalarımız olacaktır.
O ablalar hep var olacaklar
ben topuklu giyersem 180e dayaniyorum.
esim giymemi pek istemiyor, sebebi uzun boyu kaba bulmasi degil,
Bir yere girdigimizde fazla dikkat cekiyorsun rahatsiz oluyorum diyor.
Yani adam alenen 180boyu daha hos buluyor
tutup da erkekler zaten kisa kadinlari sever denmesi de bir cesit teselli.
Hos o teselliyi biz de yaptik ama konu bize donunce ister istemez bu yorumlar da yapilir kusura bakmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?