Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Bence boyunuz çokta kısa değil benim 1.50 boyunda arkadaşım vardı birazda tombişçe ama gayet güzel ve havalı boy çok önemli değil bence yaydığın enerji önemli

ne kadar kırıcı bir üslup kullanmışsınız farkındamısınız?

ayrıca özgüven sahibi,aynaya bakınca gerçekten bir model gören,kendinden memnun bir insan sizin şu yazdıklarınızı asla yazmaz.

çünkü görünüşünden memnun kişi böyle kendini tatmin etme çabasına girmez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunca yapilan yorumdan sonra bile bu arkadasimiz hala 1. sayfadaki dusunceleriyle ayni dusuncede. 1 metre boyu olan bir arkadasimiz yazdi, ben bir video paylastim hala ayni kafada. Ya psikologa git ya da mutsuzlugunla bas basa kal. Sana daha ne denir?

Güzel yorum olmuş:)
Konu sahibesi gerçekçi ol sadece. Şimdi yok efendim uzun kadına iyi değil, sizin gibi de olmak istemezdim gibi şeylere ne gerek var. ( bence isterdin orası ayrı )
Ben de 1.61 boyundayım, 1.70-1.75 olsam da güzel olurdu, ama böyle de şikayetim yok.
Şimdi uzun boya çamur atmanın alemi yok. Desen ki 2 metre kadın da çok uzun onu da istemem, anlarım.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Bende kısayım eşimin anca omzuna geliyorum.ama sorun olmadı.arada taktiğim oldu ama sürekli sorun halinde değil.ama kadın dediğin de uzun güzel oluyor.giydiği yakişiyor.bizlere şirin olan uzuna kadinsi oluyor bu bir gerçek
170 gayet güzel.evet uzun olmayı isterdim napalim allah vermemiş.

O kadar sözcüğüne ne kadar takildiniz ya.. 100 kilo bir kadina bende 45 kiloyum kiyafet bulmak zor vs derseniz o da yok ya o kadar degil de 60 olsam iyi olur demesinde ne var?

Bütün zayiflari asagilamis mi oluyor?
Yoksa o kadar olmasa da olur standartin altında/üstünde olmasaydi yeterdi bana mi diyor?

Ah su özgüven uzun kisa fark etmiyor iste..

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

yoo butun zayiflari degil karsisindakini asagilamis oluyor. allaha sukur ozguvenim tam. kimse de kolay kolay yikamaz. hanimefendi benim yerimde olmak istemedi diye yataga kendimi yuz ustu atıp aglama krizine girmedim :) olayin burda ne oldugu belli,ki ben ilkten bi sey demedim ama baskasinin da dikkatini cekmis hadi icimde kalmasin dedim soyledim. kisayim diye sikayet eden birisine teselli vermeye calisan insani kucumsemeye calismak komik duruma dusuruyor biraz insani. canimiz uyarmak istemis uyarmisizdir.

Saolun..ben aslında böyle bir yorum yazmazdım çünkü boyundan şikayet eden birine zaten onun şikayetini destekler şekilde yazmanın bir yardımı olmaz biliyorum ama kendisi başkalarına o şekilde rahat yazıyor diye bende rahat oldum..

Bende kısa boylu olup uzunlara çamur atan ya da kilolu olup zayıfları aşağılayan insanlara sinir oluyorum ama herkes sizin gibi özgüvenli ve dürüst değil ne yazik ki..hepsi victorias secret modellerine benzemek için canını verir ama sorsan uzun boy kibar değilmiş :) hadi oradan cidden :) ben bile keşke 1.75 olabilseydim diyorum..

Saolun dürüstlüğünüz için..bizim kadınımız kendinde olmayanı bir mantığa uymasada kötülemeyi çok sever..sanki modeller kısa boylu ve şişman..hepsi miranda kerr olabilmek için canını verir ama sorsanız uzun boy ,zayıf vücut tüü kaka :) kedi ulaşamadığı ciğere mundar der olayı :)

Ha buarada Rabbim herşeyden önce sağlıklı bir vücut vermiş şükürler olsun..bir arkadaşın dediği gibi bacağı olmayan hayatında yürümenin koşmanın hayalini bile kuramayacak olan insanlar var..binlerce şükür halimize

Son düzenleyen: Moderatör:

100kilo kadin kendini teselli eden 45 kilo kadina 'ayy senin kadar zayif olmayi da istemem hic zarif olmuyor' demesiyle konu sahibinin yaptigi sey ayni.
by konu ne zaman acilsa sonunda uzun boylular boyle yerden yere vurulur.
ben de dedim, burda yazilanlarin oldukca uzerinde.boyum diye.
tutup da kendime uzun boyluyum diyemiyorum. Ozellikle ruslarin yogun oldugu yerlerde tatile gidince ufacik kizlarin boyunu gordugumde
kendimi gayet kisa hissediyorum.
Kimse de çamur atmasin kizlar gayet zarif ve tas gibiler.
tutup da uzunlar zarif degil dersen bir tarafiyla gulerler insana.
ben de gayet naif yorum yapmistim once ama okuyunca sonradan yazilanlari yok artik dedim

*tavsannn ben sana ek olarak yazdim bu arada. Bir önceki yoruma ithafen.
boyle alintilayinca sanki sana demisim gibi olmuş.

Son düzenleme:

Yalnız bir de kaba bulduğu boy 1.73 hani 1.83 ü aşırı bulsa anlıcamda kk da 1.73 olma imkanı olsa reddedicek bir kadın var mı sizce ?

Ama tabi bu yorum üstüne kesinlikle kısa boyluluğun daha iyi olduğunu asla 1.73 olmayı istemediğini,sevgilisinin kocasının onu öyle beğendiğini(hayatım sen kısasın ben 1.75 lik taş gibi kadınlardan hoşlanıyorum diyen bir erkek gördünüzmü?) söleyecek olan dürüst(!) ve özgüvenli ablalarımız olacaktır.

her kadin guzeldir. 150dir tatlidir, neselidir, seksidir herkesi kendine hayran birakir. 170tir cok alimlidir, bakimlidir, sempatiktir herkes cok begenir. kimse kimseyi boyuyla yargilamaz. en azından ben bunu yapmıyorum ve yapani simdiye kadar gormedim. (ama sanirim bu konudaki yorumlardan sonra gordum :) ) onemli olan senin gibi olmayan, senin hayalini kurdugun seylere sahip olan insanlar icin pozitif dusunebilmek, sadece boy için de degil atiyorum senin ugrasip yapamadığın seyi yapan insana helal olsun diyebilmektir onemli olan. burda anlatmak istedigim buydu. insanin ici guzel olsun,önemli olan bu. ben 180e yakin boyumla Allah korusun kaza gecirip belden asagim tutmasa tekerlekli sandalyede senden kisa olurum :) Allah saglik sihat versin gerisi gerçekten boş.

konu sahibi bu kadar uzun olmak istemezdim zaten demişş
o kadar uzun boyda gözüm yok normal boylu olsam yeter dese anlarım da
bi geçin o safsataları allasen kim manken gibi boya sahip olmak istemez ki
uzun boyluları yerecek yer aramayın
1.70 boyundayım keşke topuklu giyebilsem de biraz daha uzatabilsem boyumu

Son düzenleme:

O ablalar hep var olacaklar
ben topuklu giyersem 180e dayaniyorum.
esim giymemi pek istemiyor, sebebi uzun boyu kaba bulmasi degil,
Bir yere girdigimizde fazla dikkat cekiyorsun rahatsiz oluyorum diyor.
Yani adam alenen 180boyu daha hos buluyor
tutup da erkekler zaten kisa kadinlari sever denmesi de bir cesit teselli.
Hos o teselliyi biz de yaptik ama konu bize donunce ister istemez bu yorumlar da yapilir kusura bakmasinlar.

Birimiz bacaklardan birimiz kollardan çekip uzatalım madem. :) Yahu takılmayın böyle şeylere. Ben de uzun değilim ama sevdiceğimin omzuna geliyorum. Gayet standart. Ayrıca güzel vücut demek upuzun bacak demek değildir. Elbise giydiğim zaman cuk oturuyor üzerime, ooooh mis gibi. Kendinle barış. Bu şekilde kimseyi değil kendini üzersin.

Aynen bende topukluyla 1.83 fln oluyorum ve benim erkek arkadaşımda dehşet dikkat çekiyosun diyor.tabiki çok hoşlarına gidiyor.her erkeğin hoşuna gider..

Ama boy önemsiz en çekici kadın özgüvenli kadındır..ve kısa boy zarif,bodur tavuk piliçtir,hem kısa boylular daha genç gösteriyor diyen kadın ne yazik ki özgüvenli kategorisine girmez daha ziyade kompleksli kulvarında koşturuyor :)

Üstteki arkadaş bana yazmışki dünyanın en uzun bacaklı kadını 1.50 boylarındaymış hahahahha 150 boyundaki bir kadının 110 cm bacak boyu olduğunu düşünelim üst tarafta 40 cm..yaratık gibi töbe yarabbim bu kadın güzel vücutlu mu olmuş oluyor? Sanki dünyanın en güzel vücutlu kadınını anlatır gibi anlatmış çok güldüm :)

Boyumdan 10 cm verip de doya doya (sırık muamelesi görmeden ) topuklu giymeyi isterdim.

Çok şükür yine de Allah'a.

Vitrinlerde görüp bir heves alıp, 1 kez giyip bir daha giyemediğim topukluların sayısını bir ben bir Allah biliyor (Numarasını bulabilirsem tabi ).

Tüm şık,platform ayakkabılar sizin için ne güzel işte

Son düzenleme:
Canum boyun kisa olabilir ama onu baska sekilde ortersin giyim kusam tarz vb
bunlarda cok onemli

konu nerelere gelmis sunu bende anlamis degilim
benum de eltimin boyu oldukca kisa 1.45 civari 1.5o yoktir
yatana kadar ayagundan bur karus topuklusuni asla cikarmazhayati kendune eziyet halune getiriyor okadat topuklu ile bacaklari agrip duruyor

benum boyum ise 1.71 devamli agzibsa uzun boylulaer soyle boyle
bir gin annesi ike bana geldiler oda ayni boy anne diyor turk erkejleri kisa boy severmis daha sexi gelirms uzin boy istemezmis vb pek cok sey anlamis degilim neden bu tavir surejlu beni ezme derdinde
Olabilsdigince bu konuda muhatap olmadim
oysaki boy degilde bu tarz tavirlardir insani cirkin gosteren

Ben 163 üm. Bana da bazen çocuk muamelesi yapıyorlar. 153 olmaya gerek yok çocuk muamelesi için. :) Kimi çok uzunlar çocuk gibi dururken kimi kısa boylular da çok büyük gösteriyor. Kısaca bunun boydan çok yüz ile alakası var bence.

turk erkekleri uzun sevmedigi icin ruslara salyalari akiyor ya:) en seksi kizlar kisa boylular, butun erkekler minyon kadin seveerr diye yorum yapan arkadaslarin topuklu giy diye tavsiye vermesi de cok tatli oldu ya madem kisa seviyorlar neden uzun gozukmeye çalışıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…