• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boyunun kısalığından dolayı üzülenler :((((((((((

Valla arkadaslar, benim de boyum kisa 1,60. Ama kimse kendini kandirmasin. 1,80 degil belki ama 1,70 olmayi hepimiz isterdik. Ne zaman boy mevzuu acilsa kisa boylulara teselli vermek icin uzun boylular yerden yere vuruluyor. Yok zarif degil, yok deve gibi vs.
Zarif gorunmek icin boy degil kilo onemli bana kalirsa. Kimse kendini daha iyi gostermek icin baskalarinin ustune basmasin.

konu sahibi bu kadar uzun olmak istemezdim zaten demişş
o kadar uzun boyda gözüm yok normal boylu olsam yeter dese anlarım da
bi geçin o safsataları allasen kim manken gibi boya sahip olmak istemez ki
uzun boyluları yerecek yer aramayın allasen..
1.70 boyundayım keşke topuklu giyebilsem de biraz daha uzatabilsem boyumu :ssz:

Kesinlikle katiliyorum.
Konu sahibi arkadas teselli edilecek die uzun boylular yerden yere vurulmus.
Yok neymis topuklu giyebiliyorlarmis yok herkes kucuk zannediyormus..
Zaten bunlari yapan sadece kisa boylularmis gibi.
Uzun ya da kisa kimsenin boyuyla alay etmem.
Bende 1.70 boyundayim bununla da ovunmem ama bu kadar olumsuz yorum karsisinda insan kendini kotu hissediyor.
Sanirsinki mukemmel olanlar sadece kisa boylular.
Uzun boylularda bi halt yok.
Pehhh!! :ssz: :ssz:

turk erkekleri uzun sevmedigi icin ruslara salyalari akiyor ya:) en seksi kizlar kisa boylular, butun erkekler minyon kadin seveerr diye yorum yapan arkadaslarin topuklu giy diye tavsiye vermesi de cok tatli oldu ya :D madem kisa seviyorlar neden uzun gozukmeye çalışıyorsunuz ki?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:1::1::1::1::1::1::1:
:46::46::46::46::46:

Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..

Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyor ;) ha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..

Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin :43:
Sevilla canım senin ne kadar mükemmel olduğunu tüm forum biliyor, hepimiz sana bayılıyoruz zaten. :16:
:27:

Benimki de 1.50 , 1.52 fln napalım öldürelim mi kendimizi :D ilkokul lise üniversite hep en minyon en ufak ben :D beden dersinde hep 26 sooon demek :D
üniveristede giriş çıkış yemek parmak basıyon yanından upupzzuun bi kız geçiyo :) geçsin nolcak sanki diyolar kısa zart zurt cart curt :D (türkçeyi mahvettim güleceğim diye hey Allahım :D )
benim adam da 1.67 1.68 fln sevgilim tamamlıyoz ıste sevimli bişiyler duruyoz :) ben sana soyle deyım onemli olan boy degıl herkes ıster filinta gibi olmayı ben de ısterdım ama yok anacım yok :) Allah sıhhatimizi saglıgımızı versin güzel bi makjayın degıstıremeyecegı kadın yoktur birazda kilo ver varsa
benimki orantılı mesela kilomda 41 42 oluyo en fazla tamamdır ne takmaya gerek var ki :36::16:

Acaip saçmalamışsın sence ego tatminine ihtiyacım olsa bile bunu sanalda beni hiç görmemiş insanlar üzerinden mi yaparım..proporsiyondan bahsediyosun iyi hoşta mantık hatası yapmışsın 1.50 boyunda bir insanın bacak boyunun uzun olma ihtimali var mı ?

İstediğim konuya istediğim yorumu yazarım! Eğer kısa boylu arkadaş 1.73 boyundakine senin boyunda olmak istemezdim kadına kısa boyluluk yakışıyor yazabiliyorsa bende bir kadına ne yakıştırdığımı çok net yazarım bu insana..ha sen kaldıramamışsın belliki yazdıklarımı o da senin sorunun

İyi de arkadaş zaten senin boyunda olmak istemezdim derken aşağılamak için söylemediki.benim de boyum kısa ve ben hep "1.60 olsam bana yeterdi" derim.hiç "1.70 olsam keşke" demedim.beğenmediğim için mi, yo hayır beğeniyorum, 1.70 güzel bir boy.ama 1.50 küsür boyundaki bir insanın direk 1.70 olma isteği saçma olmazmı sence de.1.60 bile bize ywter yani, arkadaş onu demek istiyor.kırıcı yorumlar yapmaya gerek yok

• Beğen
Reactions: KJH
turk erkekleri uzun sevmedigi icin ruslara salyalari akiyor ya:) en seksi kizlar kisa boylular, butun erkekler minyon kadin seveerr diye yorum yapan arkadaslarin topuklu giy diye tavsiye vermesi de cok tatli oldu ya :D madem kisa seviyorlar neden uzun gozukmeye çalışıyorsunuz ki?

Ruslara uzun boylu oldukları için değil, g*tlerini açtıkları için ağızlarının suyu akıyor ;)

benimde boyum kısa üzülme arkadaşım insan zamanla alışıyor ayrıca bende olmak istesem 160 olmak isterim çünkü kısa olduğumuz için fazlasında gözümüz yok .boylede güzel herkez aynı olsa ne anlamı kalır allah herkezin ayrı güzellikte yaratmış

Yanlış bilmiyorsam Shakira ya 1.50 ya da 1.54 ve inanılmaz hoş bir kadın. Sadece kilona çok dikkat et. Zayıf olduğun sürece gerçekten sorun değil.

Boy filan hikaye hanımlar. Ben göğüslere bakarım. Göğüsleri vücutları ile orantılı olanlar daha kadınsı görünüyor bence. Ben de göğüs fakiriyim. Boyum idare eder. 1,64 boyunda ama küçük göğüslü biriyim. Onu tak bunu tak kafana. Hayat böyle geçmez. Napalım herkes kendini olduğu gibi sevsin. Tek çözüm bu.

Bir kadına kısa boy daha iyi mi oluyor? Bunu ancak kısa boylu türk kadını söyler zaten :) kısa boylu demek kısa bacak demek..kısa bacaklı kadının güzel vücutlu olma şansı zaten yok eğer öyle olsa tüm modeller upuzun bacaklılardan seçilmezdi..

Boyum 1.70 keske 1.75 olsaydım..mini eteğimi topuklumu giydiğim zaman bildiğin model oluyorum herkeste bayılıyor ;) ha kısa boylular küçük gösterir olayı çok komik bir argüman ayrıca :) yasım 27 ve bana çoğu zaman reşit olup olmadığım soruluyor..genç durmak yüzle alakalı bir durum boyla değil...boyla genç duran tek insan tipi ÇOCUKTUR..

Bişey yazmıcamtım ama burda sana destek olmaya çalışan arkadaşa senin boyunda olmak istemezdim diyebildiğine göre benim yorumumuda kaldırabilirsin :43:
hem birşey yazmicaktim diyosn hem yazmissin resmen dayanamayıp.güzel olmak için uzun bacak şart değil canim.sen kafayi bozmusun uzun bacaklara.kisa olup güzel ve citir olan bi suru hatun var valla mühim olan bunu çevreye yansıtabilmek.sen kazuletlerdensn desenee

uzun boylu oluncada moralini bozanlar çok oluyor.benim boyum 1.80 ayaklarımda boyuma göre büyük tabi.40 numara.kv denen şahıs bu kadar uzun boylu kız mı olur,ayakları 40 numara kadın mı olur diye diye beni sinir etmişti.eşim benden uzun olmasına rağmen böyle konusuyordu.kıskanıyordu sanırım uyumlu olmamızı :47: boyu kısa olanlar hiç kafaya takmasın.kısa olup çook güzel olan kadınlarda var.örnekler çok sizlerde biliyorsunuz.

dolgu topuklar, gizli topuklarla 160 olabilirsin takma
yapabılecegın bişi yok bu saatten sonra :34:

Üzülmeyin anam mesela topuklu kısa boylulara daha çok yakışıyor. Ben de kisayim 160im ama daha kısa olmak isterdim açıkçası :D

Üzülmeyin anam mesela topuklu kısa boylulara daha çok yakışıyor. Ben de kisayim 160im ama daha kısa olmak isterdim açıkçası :D

konu sahıbı azcıkta olsa rahatlasın dıye mı dedın, yoksa cıdden olmak ıster mıydın? :1:

konu sahıbı azcıkta olsa rahatlasın dıye mı dedın, yoksa cıdden olmak ıster mıydın? :1:

Gerçekten olmak isterdim. Sevdiğim adamla aramda on cm falan fark var o yüzden kısa olsaydım keşke biraz daha :) güzel birşey bence ya kisa olmak yirmi cm topuklu bile giyersin bunu 170 boyunda bi kız giyse garip olur mesela :D

Gerçekten olmak isterdim. Sevdiğim adamla aramda on cm falan fark var o yüzden kısa olsaydım keşke biraz daha :) güzel birşey bence ya kisa olmak yirmi cm topuklu bile giyersin bunu 170 boyunda bi kız giyse garip olur mesela :D

farklı bir bakıs acısı :27::9:

Back
X