arkadaşımla birlikte yurtdışı seyehati planladık o istanbulda biletler de istanbuldan. Ben de birgün önceden giderim diye düşünüyorken arkadaşım bana onda kalamayacağımı aynı gün gelmemi söylüyor ama o gün gidersem yetişemiyorum uçağa son ana kaldığı için kendime başka kalacak yer de bulamıyorum şimdi ben önceden tren biletlerimi almıştım uçak bileti alsam 2 bin lira ek gider çıkıyor bana kamu misafirhanelerinde yer bulamıyorum oteller pahalı diğer arkadaşlarımın kaldıkları yerler ters böyle bi anda bana bi sürü zorluk çıktı..yani ben baştan bu kadar zor olacağını bilsem bu planı yapmazdım doğrusu.
arkadaşımın akrabaları olacakmış mazereti geçerli ancak zaten ben bu tarihi istemiyordum 2 hafta öncesinde gitmek istiyordum o tarihi de yine akrabalarım gelecek diye planı erteletti onlar o zaman gelmekten vazgeçmişler. neyse yani tavsiyesi olan var mı en uygun ve kolay nasıl çözerim.
Daha sizi evinde ağırlayamayan kişiyle gerçekten yurt dışına çıkma planı mı yaptınız? Bence bahanesi geçerli değil. akrabası olsa da siz baştan böyle konuşmamışsınız. Kendi rahatlığı için kendnin bulunduğu şehirden bilet almış.
Hangi şehirden geleceksiniz?
erkek olduğu için rahat edemez falan dedi.Valla bir gecelik yerde uyumalı da olsa kabul etmeliydi. Beraber yurtdışına çıkacak kadar yakınsanız böyle şeyler idare edilmeli. Saçma olmuş gerçekten. Evde yer mi yok bahane nedir?
ilkinde tarih net değildi zaten ben o tarihi istiyodum o uygun olmadığını söyledi sadece ama o zman gelecekti akrabaları zaten normalde.2 dir sizi sallayan birine güvenip yurtdışına çıkmayın
Ay ne alaka ya farklı oda da mı yokmuş. Belli ki sizi istemiyor. Tatil planınızı bi gözden geçirin derim. Sonuçta günlerce değil saatlik bir misafirlik olacak bu ve keyfi değilerkek olduğu için rahat edemez falan dedi.
Sizi evinize her ne olursa olsun bir gün dahi misafir edemeyen biriyle bırakın tatile gitmeyi nasıl arkadaş kalabiliyorsunuz ? Zor durumda kalmanız umurunda değil belliki.arkadaşımla birlikte yurtdışı seyehati planladık o istanbulda biletler de istanbuldan. Ben de birgün önceden giderim diye düşünüyorken arkadaşım bana onda kalamayacağımı aynı gün gelmemi söylüyor ama o gün gidersem yetişemiyorum uçağa son ana kaldığı için kendime başka kalacak yer de bulamıyorum şimdi ben önceden tren biletlerimi almıştım uçak bileti alsam 2 bin lira ek gider çıkıyor bana kamu misafirhanelerinde yer bulamıyorum oteller pahalı diğer arkadaşlarımın kaldıkları yerler ters böyle bi anda bana bi sürü zorluk çıktı..yani ben baştan bu kadar zor olacağını bilsem bu planı yapmazdım doğrusu.
arkadaşımın akrabaları olacakmış mazereti geçerli ancak zaten ben bu tarihi istemiyordum 2 hafta öncesinde gitmek istiyordum o tarihi de yine akrabalarım gelecek diye planı erteletti onlar o zaman gelmekten vazgeçmişler. neyse yani tavsiyesi olan var mı en uygun ve kolay nasıl çözerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?