+1 . Ama airbnb de bakabilir konu sahibiDaha sizi evinde ağırlayamayan kişiyle gerçekten yurt dışına çıkma planı mı yaptınız? Bence bahanesi geçerli değil. akrabası olsa da siz baştan böyle konuşmamışsınız. Kendi rahatlığı için kendnin bulunduğu şehirden bilet almış.
Hangi şehirden geleceksiniz?
anladığım kadarıyla arkadaşınız yakın arkadaşınız değil ve sizi plana dahil etmesinin sebebi tek başına gitmek istememek.arkadaşımla birlikte yurtdışı seyehati planladık o istanbulda biletler de istanbuldan. Ben de birgün önceden giderim diye düşünüyorken arkadaşım bana onda kalamayacağımı aynı gün gelmemi söylüyor ama o gün gidersem yetişemiyorum uçağa son ana kaldığı için kendime başka kalacak yer de bulamıyorum şimdi ben önceden tren biletlerimi almıştım uçak bileti alsam 2 bin lira ek gider çıkıyor bana kamu misafirhanelerinde yer bulamıyorum oteller pahalı diğer arkadaşlarımın kaldıkları yerler ters böyle bi anda bana bi sürü zorluk çıktı..yani ben baştan bu kadar zor olacağını bilsem bu planı yapmazdım doğrusu.
arkadaşımın akrabaları olacakmış mazereti geçerli ancak zaten ben bu tarihi istemiyordum 2 hafta öncesinde gitmek istiyordum o tarihi de yine akrabalarım gelecek diye planı erteletti onlar o zaman gelmekten vazgeçmişler. neyse yani tavsiyesi olan var mı en uygun ve kolay nasıl çözerim.
Herşeyi tamamen iptal ederdim..kendisi nereye giderse gitsinarkadaşımla birlikte yurtdışı seyehati planladık o istanbulda biletler de istanbuldan. Ben de birgün önceden giderim diye düşünüyorken arkadaşım bana onda kalamayacağımı aynı gün gelmemi söylüyor ama o gün gidersem yetişemiyorum uçağa son ana kaldığı için kendime başka kalacak yer de bulamıyorum şimdi ben önceden tren biletlerimi almıştım uçak bileti alsam 2 bin lira ek gider çıkıyor bana kamu misafirhanelerinde yer bulamıyorum oteller pahalı diğer arkadaşlarımın kaldıkları yerler ters böyle bi anda bana bi sürü zorluk çıktı..yani ben baştan bu kadar zor olacağını bilsem bu planı yapmazdım doğrusu.
arkadaşımın akrabaları olacakmış mazereti geçerli ancak zaten ben bu tarihi istemiyordum 2 hafta öncesinde gitmek istiyordum o tarihi de yine akrabalarım gelecek diye planı erteletti onlar o zaman gelmekten vazgeçmişler. neyse yani tavsiyesi olan var mı en uygun ve kolay nasıl çözerim.
Ee yorumlari okuyup seyehate gidecek misin yoksa bileti aciga mi aliyorsun?evet arkadaşlar kime sorsam çok ayıp etmiş diyor.
yok şimdi iptal edicem biletelr yanar da zaten otel parasını alırım en azındanEe yorumlari okuyup seyehate gidecek misin yoksa bileti aciga mi aliyorsun?
Biletleri yakmanıza gerek yok açık bilete çevirin.yok şimdi iptal edicem biletelr yanar da zaten otel parasını alırım en azından
bilmiyorum, aslında yalan olduğunu sanmıyorum sadece çok düşüncesizce.Ben akraba olayına inanamadimkim olursa olsun bence akrabası var diye arkadaşına yok demezdi napar eder agirlardi bir gece. Nedense arkadaşınızın çokça bencil biri olduğu ve akrabası değil sevgilisiyle kalacağı kokusu geldi burnuma
Tek basiniza kendiniz gidin. Zaten her sey ayarlanmks, bosuna planinizi bozmayın. Sadece oteli degistirin ayni otelde kalmamis olursunuz boylece.yok şimdi iptal edicem biletelr yanar da zaten otel parasını alırım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?