- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Duka Tesla
-
olsun hayat müşterektir, sizin gibi bir hatunlaSevgili Marliyn çok tatlı yazmışsın, delileri severim :) Ama yazıktır ya kıyamadım şimdi eşime de. Çenemi çıkarıcak olması insafsızlığından değil görev bilincinden :)
anlatım tarzınız çok hoş kıtap yazsanız zevkle okunur bence.....
sorunuza gelınce bence psikolojık.....destek almalısınız....dişlikle gececek bırşey degıl bence....
Psikolojik bir nedeni muhakkak olmali bu sıkma olayinin..Bununla ilgili bir kitap okumustum Kadinligin Kesfi' ydi ismi,
vucudumuzda bas gosteren hastaliklar bazen yasadigimiz cok alakasiz olaylarin etkisi olarak yansiyor bize..Ruh-beden-zihin butunlugu bozuldugunda boyle durumlar olabiliyor..Bilincaltinizda yatan bir sebep olabilir..
Kansızlık yok bende son yıllarda çok stres altına girdim sebebini bunlara yüklüyorum ama nasıl geçer bilmiyorum... Çok yorgun olup uyuduğumda mutlu kalkıyorum yumuşacık oluyor heryerim , normalde uyumak dertmiş gibi geliyor her yerim kasılıyor sanki.huzursuz bacak sendromu var bende,kansızlıktanda oluyor deniliyor ama gıcık edici bir şey..
ben dr sormuştum,tam olarak hatırlamıyorum dukacım çene kaslarımızın fazla çalışmasımı?yalan söylemiş olmayayım,ama çocukluğumdan beri sıkıyorum o nedenle ön dişimde dolgu var
Bu kadar tırto bir konu ancak bu kadar edebileştirilebilirdi
Stres altındasın sanırım :)
derin nefes al...
ben de anksiyete bozukluğu yaşarken yapıyormuşum...
ben sizin yazdığınız gibi kitap gibi yazamıyorum ama bir çırpıda okudum yazdıklarınızı. lütfen psikolojik destek alın en azından deneyin. mesela ben diş sıkmıyorum demişsiniz ama eşiniz farketmiş sıktığınızı. şimdi de stresli değilim mutsuz değilim diyorsunuz kendinizden çok eminsiniz ama bilinçaltında dönenleri ancak dışardan bir göz farkeder bu da psikologdur anca. belki hatırlayamadığınız çocukluk travmalarınız bile olabilir hafife almayın
ılık bayo iyi gelirmi acaba yatmadan öce baş ucuna kokulu mum falan koysan ben yapmıştım..Kansızlık yok bende son yıllarda çok stres altına girdim sebebini bunlara yüklüyorum ama nasıl geçer bilmiyorum... Çok yorgun olup uyuduğumda mutlu kalkıyorum yumuşacık oluyor heryerim , normalde uyumak dertmiş gibi geliyor her yerim kasılıyor sanki.
İş stresi , gelecek kaygısı vs. gibi şeyler için endişeniz var mı peki?
Benim genelde stresten oluyor , ayaklarımı yatarken havada tutup parmak uçları sadece yatağa değdiğini yakaladım ama istemsiz bir şekilde yapıyorum ve aşırı gerginlik oluyor vücudumda , hiç yatmamış , sanki biri beni sabaha kadar dövmüş gibi hissediiyorum.
bende sıkıyorum ve dişlik kullanıyorum artık çenem de ki seslerden ve her esnememde çenemde ki kıt kıt ses den bıktım bir gün kopacak diye bekliyorum . Bilinçsizce yapılıyor evet psikolojik ve dişlik kullanmayın ben kullandım sanki daha çok gevşedi sürekli ısırma sıkma hissi yarattı . Bilemedim geçmiş olsun . Anlatım tarzınız acaip hoşuma gitti sizin artık sizi takip ediorum :)
olsun hayat müşterektir, sizin gibi bir hatunlaevlendiyse her şeyi çekmek zorunda, şans bazen fedakarlık gerektirir
maalesfBen de ortodontik travmaların diş sıkmasına sebep olabileceğini okumuştum ki küçükken diş teli taktım. Onunla ilgili olabilir mi diye düşünüyorum ama elimi de sıkıyorum sadece diş değil kiKırdın ha dişi sıka sıka?
İyi bir şey aslenSevgili Koalina iyi bir şey mi söyledin kötü bir şey mi söyledin karar veremedim gerçekten. Bak stresliymişim zaten! :)
Ilık banyo iyi gelmiyor , mumda çare etmez sanmıyorumılık bayo iyi gelirmi acaba yatmadan öce baş ucuna kokulu mum falan koysan ben yapmıştım..
Aynen canım , ayna karşısına geçip ''acaba kamburluk mu başlıyor'' diye sırtıma bakıyorum o gerilmelerden dolayıStresli olmadığımı düşünüyorum yani anlık sinirlenmeler dışında ama var demek ki bir şey. Sabah benim de dinlenmeden kalktığım oluyor, omuzlarımın gerildiğini de hissediyorum.
canım bazen uzun otobüs yolculuğu yaptığımda bacaklarımın nasıl sızladığını hatırlamaya çalışıyorum:)sonra oh mis gibi yatak diyorum..Ilık banyo iyi gelmiyor , mumda çare etmez sanmıyorumbeynimi sökmem lazım galiba
ayy buda kötü..Bnde avucumu skiyorum geceleri acisına uyanıyorum genelde stresli yattığım zamanlar oluyor bazen kanıyo gibi oluyo avucumd a tırnak izleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?