Bruksizmin Gölgesinde...Sıkmak ya da Sıkmamak!

canım bazen uzun otobüs yolculuğu yaptığımda bacaklarımın nasıl sızladığını hatırlamaya çalışıyorum:)sonra oh mis gibi yatak diyorum..
ay çok kötü bir şey ya , bende omuzlarımı dik tutmaya çalışırken alışkanlık oldu , şimdi omuzlarımı çeneme kadar yukarıya çıkartıyorum sonra yine mi diyip salıyorum kendimi , kasılmaktan yukarıya çıkıyor te allam ya

bende iki büklüm dudururm hep

dişim kırıldığında dra gittim o dolgu yaptı ama hiç bahsetmedi,raştırayım gerekirse yaprırırım kalan dişleri kurtarmak adına:)
Evet evet git mutlaka
Gece takılan şeffaf bi şey zaten canm
Amaç birbirine değmesin dişler

imkanınız varsa gidin onlar anlattırıyo zatrn kimbilir nerden ne çıkacak ihmal etmeyin

bende dişlerimi sıkıyorum, uyumaya çalışırken,uyurken, düşünürken,.. çare mi? varsa alırım bi dal :))

niye bu kadar streslisin yaw?
doktor da bir garipmiş
dişlik önereceğine antidepresan önerebilecek bir psikiyatrist ya da psikoloğa yönlendirseymiş keşke
yani bence belli ki aşırı psikolojik ve sen de farkındasın ....stresinin yükünü hafifletecek bir şeylere ihtiyacın var ama ne ?
bunu uzmanla konuşmanız lazım gibi işte
hobi bul filan dicem ama derecesini bilemeyiz ondan uzman diyorum...

Duka Teslam bu ulkede hayat sartlari zor... Bu sartlarda hem fiziksel hem zihinsel saglik bekleyemiyoruz. Dislikten baska care yok gibi gorunuyor.

Bu problem erkek arkadasimda da var. Onun icin arastirirken zihinsel rahatlama yoluyla dis sikmasinin engellenmesini gormustuk. Google amcaya sor istersen...

Ben de ayni sorunu yasiyorum 17 yasindayim ama dislerimde kiriklar var daha bu yasta Benim ruyalarim da bir garip. Donem donem surekli ruyamda dislerimin kirildigini sallandigini goruyorum ve bu ruyalardan cok etkileniyorum. En buyuk korkum dislerimi kaybetmek su an soylerken bile urperiyorum o derece yani. Kendimi sıkmaktan surekli boynum agriyor. Zaten cene agrisi dayanilmaz bir sey bas agrisina da neden oluyor bende. Bir elmayi isirarak yemek benim icin hayal. Dürüm sandvic tarzi seyler de yiyemiyorum. Sakiz, kuruyemis zaten yok. Gülmek aglamak hep kisitli. Direkt cenem agriyor cunku. Benim hickira hickira aglamam veya kahkalarla gülmem icin onumuzdeki 2 gunu cene agrisiyla gecirmeyi goze almam gerekiyor. Bugun komik bir sey oldu mesela gülmek istiyorum ama dusunuyorum hemen ertesi gun sinavim var bas ve cene agrisiyla girersem kotu gecer en iyisi gülmeyim diyorum boyle sacma bir sey iste Bu arada dislik cenenizi sıkmayi engellemiyor sadece dislerinize verdiginiz zarari azaltiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…