Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelmedi
gelmemesi için dua ediyorum artık bitti bende...
bugün ben yine edeosizlik yapmayım diye anasına babasına uğradım ve anneme geçtim .ablamlar falan geldi bı 30 dk sonra eniştem dedi ben çıkıyom nereye dedik x(eşim) geldi aşağıda aramıştı daha evvelden abi çıkalım diye demez mi ,ee dedim anama babama uğramıcakmıymış daha sonra uğrucakmış demez mi bende koptu asfalyalar enişteme sayarsın bi güzel üstelik doğum günüm yaa ...biz içerde kritik yaparken cıkmış bile
neyse 8 gibi uzandım başım çok ağrıyo diye annemin komsularıda uürayınca kalkmadım ama ablamların pasta almaya gittiğini falan duydum hep misafirler gidince kalktım pasta kesicez diye ne göreyim diğer eniştelerimide gelip almışlar dışardalar yani,ararsın en büyük eniştemi siz ne yapmaya çalışıyonuz size kim dedi gidin derdini öğrenin niye böle yapıyomuş diye bugün doğum günüm xtakmıyosa sizde mi saygısızsınız niye gidiyonuz yazıklar olsun .....
çok canım sıkkın duramadım evde cafeye geldim şimdi direk eve gitmek istiyorum kimseyi görmek istemiyorum göndermiyolar karnımdaki cana yazık elim ayağım tutmuyo sinirden bari o almasaydı demekten alamıyorum kendimi lanet olsun bana böyle bi insanı seçtim diye ...![]()
daha ne kadar gözümde düşücekler bilmiyorum...
40 dk öce yatıyorum kapının açılmaya çalışıldığını duydum bi korkuyla uyandım ki anlatamam ,kapı açılmadan yetiştim ki sürden zaten açılmazdı delikten bi baktım bi kız kapıyı açmaya çalışıyo yanlış kapıya gelmiştir gecenin 03:00 ünde dicektimki eşimin kardeşini gördüm kapıyı açtım önce bi geri çekildiler sonra sadece kaynım içeri girdi şaşkın şaşkın diğerleri kapıda hala 2 kız 2 erkek gelmişler ellerinde içki poşetleri zaten leş kokuyodu neyse 1 dk dedim odama gidip üstüme bişi aldım malum evde yalnızım ve hamile kadınım yani ..
geldim yine hole o bana bakıyo ben ona noldu dedim? -of yaa yürğimi ağzıma getirdin gece gece dedim
-korktun mu diyo
-korkmak ne kelime elim ayağım boşandı ,dedim
-ben senin evde olduğunu bilmiyodum bugün mü geldin vs diyo
benden özür dilicene mahcup olccağına dediğine bak durum ortada zaten ne anlatsın...
-yoo dedim bayram için gittim annemlere onun dışında evimdeyim dedim
utansın diye keşke haber verseydin dedim, nerrdee utanmak
-ben bilmiyodum neysee yok zaten dedi
döüp gitt aaakadaşleryla
ben kalakaldım öyle tanrım adam bi kere bile nasılsın dememiş bayramımı kutlamamış ben evde yokum diye almış anahtarı dükkandan almış arkadaşları gecenin 3 ünde evime geliyo ya içmeye
elim ayağım boşaldı gördüğünüz gbi yatamadım ablamı arayım dedim uyuyomuş eniştem çıkınca ona anlattım şok oldu adamcağız gelim alıym seni dedi yo dedim yarın isten sonra gelirim sadece korktum sinirlerim bozuldu saat geçte olsa paylaşayım dedim
ok bi abdest al dua nı oku iyi hissedersindedim yaptım ama yatamadım size anlatayım dedim
asıl konu şimdi ne yapsam ?![]()
hala şaşkınım
açıp sıvasam mı ?
sakin mi konussam?
kimseye ses etmeden kilidi mi değiştirsem?
bilsem emin olsam ben anlatınca tepki koycağını ailesine hemen utandırıcam ama emin olamıyorum işte tek emin olduğum dün kardeşinin yaptığından haberinin olmaması çünkü akşam aradım bilgisayarla ilgili bişi sordum biliyodu evde olduğumu yani..
evimde benim koltuklarımda içki içip bilgisayarımda müzik dinlediklerini benim fotolarıma bakıp yengen bu mu aa evde beşikte var gibi konuşmalar geçiceğini hatta belki yatağımı bile kullandıklarını hayal edince alt üst oluyorum tüylerim diken diken oluyo..gece yaşadığım korku karnım içim ağrıyo hala ,sabaha kadar uyumadan işe gelmek te cabası...![]()
daha ne kadar gözümde düşücekler bilmiyorum...
40 dk öce yatıyorum kapının açılmaya çalışıldığını duydum bi korkuyla uyandım ki anlatamam ,kapı açılmadan yetiştim ki sürden zaten açılmazdı delikten bi baktım bi kız kapıyı açmaya çalışıyo yanlış kapıya gelmiştir gecenin 03:00 ünde dicektimki eşimin kardeşini gördüm kapıyı açtım önce bi geri çekildiler sonra sadece kaynım içeri girdi şaşkın şaşkın diğerleri kapıda hala 2 kız 2 erkek gelmişler ellerinde içki poşetleri zaten leş kokuyodu neyse 1 dk dedim odama gidip üstüme bişi aldım malum evde yalnızım ve hamile kadınım yani ..
geldim yine hole o bana bakıyo ben ona noldu dedim? -of yaa yürğimi ağzıma getirdin gece gece dedim
-korktun mu diyo
-korkmak ne kelime elim ayağım boşandı ,dedim
-ben senin evde olduğunu bilmiyodum bugün mü geldin vs diyo
benden özür dilicene mahcup olccağına dediğine bak durum ortada zaten ne anlatsın...
-yoo dedim bayram için gittim annemlere onun dışında evimdeyim dedim
utansın diye keşke haber verseydin dedim, nerrdee utanmak
-ben bilmiyodum neysee yok zaten dedi
döüp gitt aaakadaşleryla
ben kalakaldım öyle tanrım adam bi kere bile nasılsın dememiş bayramımı kutlamamış ben evde yokum diye almış anahtarı dükkandan almış arkadaşları gecenin 3 ünde evime geliyo ya içmeye
elim ayağım boşaldı gördüğünüz gbi yatamadım ablamı arayım dedim uyuyomuş eniştem çıkınca ona anlattım şok oldu adamcağız gelim alıym seni dedi yo dedim yarın isten sonra gelirim sadece korktum sinirlerim bozuldu saat geçte olsa paylaşayım dedim
ok bi abdest al dua nı oku iyi hissedersindedim yaptım ama yatamadım size anlatayım dedim
asıl konu şimdi ne yapsam ?![]()