- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
tamamda ben bunu ilk defa duydum italyan erkekleri herkesin dilinde olan bişey ama iskandinav kadınlarını ondan duymak şaşırttı beniİtalyan erkekleri taştır iskandinav kadınları direk betondur doğruya doğru yani
oda iskandinav kadınlarını beğeniyomuşValla adamlara da aciyorum bazen. Adam tepki vermemis konu degistirmis kiskanmiyor mu olmus. Tepki verse ee ben saka yapmistim buncacik seyden kiskanclik cikarilir mi olacakti.
tamamda ben bunu ilk defa duydum italyan erkekleri herkesin dilinde olan bişey ama iskandinav kadınlarını ondan duymak şaşırttı beni
işte ben buna katlanamıyorum nedense o kadınları tabiki kıskanmıyorum ama böyle demesi can sıkıcıŞaşıracak birsey yok güzel buluyo demek ki ama seninle evleniyor değil mi
yarın evlerine gidicektim annene söyle kusura bakmasın görmek istemiyorum seni gelmicem dedimBir de suratına mınkapattın.
Hem suçlu hem güçlü
niye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
oda iskandinav kadınlarını beğeniyomuş
yüzüme artık o kadar farklı görünüyoki biara saçmaladım farkındayım kendimden emin oldum nişanlandım allaha şükür yolunda herşey ama çok aşırı kıskanmaya başladım tek sorunumuz buEski konularına şöyle bir baktım sen harbi kıskançsın üstelik bence hala eski sevgilisini cidden unuttu mu emin değilsin adama çirkin demişsin akrabalarım ne der falan, aşık misin sen bu adama yoksa aile iyi adam.muhafazakâr hadi evleneyim mi dedin
Evet İskandinav kızları ve erkekleri çok güzel olur.Finlandiya kadınları güzel mi olyomus ilk defa duydum??
cevap gerçekten çok güzel olmuş,şahsen takdir ettim nişanlınızı... gereksiz kıskançlık sizi ezik ve güçsüz gösterir. kendinize güvenin biraz.bunu hissettirin.bir de kapak cevabı alınca yüzüne kapatmalar,görmek istemiyorumlar.onun karşısında sadece komikgörünüyorsunuz emin olunniye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
yarın evlerine gidicektim annene söyle kusura bakmasın görmek istemiyorum seni gelmicem dedim
ben böyle olsun istememiştim ama sinirlendim o anda..oda kızdı çocuk gibisin yarın kesinlikle gelmiyosun dedi sen dediğin için değil ben çoktan vazgeçtim zaten gelmekten dedimcevap gerçekten çok güzel olmuş,şahsen takdir ettim nişanlınızı... gereksiz kıskançlık sizi ezik ve güçsüz gösterir. kendinize güvenin biraz.bunu hissettirin.bir de kapak cevabı alınca yüzüne kapatmalar,görmek istemiyorumlar.onun karşısında sadece komikgörünüyorsunuz emin olun
yok ciddiyim oda gelmiyosun kesinlikle dedi bide sinirleniyo utanmadanKardeş şaka mi yapıyosun bize?
eee ne güzel iste daha ne istiyon burda karıam ne yan gözle baktın diye vurulan bi ülkede yasıyoruzNişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
öylede biraz kıskanılmayı kim istemezki bu adam genel olarak böyle belli etmez aslaeee ne güzel iste daha ne istiyon burda karıam ne yan gözle baktın diye vurulan bi ülkede yasıyoruz
yok ciddiyim oda gelmiyosun kesinlikle dedi bide sinirleniyo utanmadan
yok ciddiyim oda gelmiyosun kesinlikle dedi bide sinirleniyo utanmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?