bu adam beni kıskanmıyomu

Eski konularına şöyle bir baktım sen harbi kıskançsın üstelik bence hala eski sevgilisini cidden unuttu mu emin değilsin adama çirkin demişsin akrabalarım ne der falan, aşık misin sen bu adama yoksa aile iyi adam.muhafazakâr hadi evleneyim mi dedin

Bırakın Allah aşkına, burada ''Yok kıskanmıyo beni sevmiyo ben sahiplenen erkek istiyorum'' diyorsunuz, sonra içlerindeki maçoları çıkarıp dayak yiyip buraya ''Eşim beni dövdü, eşimden şiddet gördüm'' diye konu açıyorsunuz. Ayrıca madem İtalyan erkeği dediniz, nişanlınız Finlandiya kızları deyince niye suratına kapatma gibi bir çocuksu harekette bulundunuz? Anlayamıyorum gerçekten bizim ülkenin kızlarını.
Ayrıca bu türlerin ''Beni kıskanmıyo sahiplenmiyo!!'' dedikten sonra kocalarının kıskançlığından yarım kollu bile giyememe, makyaj yapamama, evden dışarı kocasız çıkamama gibi özellikleri de mevcuttur.

yüzüme artık o kadar farklı görünüyoki biara saçmaladım farkındayım kendimden emin oldum nişanlandım allaha şükür yolunda herşey ama çok aşırı kıskanmaya başladım tek sorunumuz bu

niye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
cevap gerçekten çok güzel olmuş,şahsen takdir ettim nişanlınızı... gereksiz kıskançlık sizi ezik ve güçsüz gösterir. kendinize güvenin biraz.bunu hissettirin.bir de kapak cevabı alınca yüzüne kapatmalar,görmek istemiyorumlar.onun karşısında sadece komikgörünüyorsunuz emin olun

ben böyle olsun istememiştim ama sinirlendim o anda..oda kızdı çocuk gibisin yarın kesinlikle gelmiyosun dedi sen dediğin için değil ben çoktan vazgeçtim zaten gelmekten dedim

eee ne güzel iste daha ne istiyon burda karıam ne yan gözle baktın diye vurulan bi ülkede yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…