- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
Muhabbete gelniye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
Aynısını ben girip yazacaktım önce davrandin öyle canım sıkılıyor ki böyle konularda ,anlatamam sana .Bazı kızlar ne kaprıslı karsılarına ne anlayıslı ınsanlar cıkıyor bazılarıda herseyı altan alır karsındakı hoduk cıkar Ya Rabbı hikmetine sual olunmaz
hep bi sorunu atlattığımızda bu sefer çocukluk yapmıcam diyorum ama sonra yine dayanamıyorum kavga çıkıyo bi şekildeHer konumu okuduğumda şaka heralde diyorum
O kadar komik ki çocuk gibisiniz
Biraz daha akıllıca,olgun olmayı deneyemezmisin
keşke kırarım ağzını deseydi o zaman hoşuma giderdiBence canın sıkılmış senin..atraksiyon aramışsın..aradığını da buldun işte,nerden nereye getirdin durumu.
Keşke nişanlın:
"ne italyanı,ne diyosun sen,duymayayım bi daha,ağzını kırarım senin" deseydi
Veya
"Aşkııım o da ne demeek yaa,kıskanırım baaakk" deseydi
ikisi de berbat!!
En güzelini yapıp espritüel yaklaşmış ama tabii anlayana........
Ergen ergen davranışlar ama bak gercekten bu kızlar daha şanslı oluyor karşılarına harıka insanlar çıkıyor :/Aynısını ben girip yazacaktım önce davrandin öyle canım sıkılıyor ki böyle konularda ,anlatamam sana .
Konuya yorum yapmak istemiyorum cidden .
Eminim nişanlısı deli divane asiktir buna şimdi .
Yüzüne telefon kapatmak nedir ya ...
tabiki sırada beklemiyo ama gerçek düşüncesini bu şekilde öğrenmiş oldumSizin nikah nerede olacak?
Salonu basıp " nayır onlar evlenemez,ikisi de ergen" demek istiyorum
Bu arada olmayan şeyler için niye kavga ediyosunuz yaw? Sankim İtalyan erkekleri ve Fin kızları sırada sizi bekliyo
aslında iyi biriyim ama kıskançlık söz konusu oldumu kızıyorum suratına kapatıyorum engel olamıyorum kendimeAynısını ben girip yazacaktım önce davrandin öyle canım sıkılıyor ki böyle konularda ,anlatamam sana .
Konuya yorum yapmak istemiyorum cidden .
Eminim nişanlısı deli divane asiktir buna şimdi .
Yüzüne telefon kapatmak nedir ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?