- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bence ergence bir cümle de olduğunu düşünüp dikkate almamıştır.Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
Yani?niye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
Yaş kaç?niye kıskanmadın dedim ben sana finlandiya kadınları diyomuyum dedi güldü suratına kapattım
her konuda böyle kıskanmıyo ya beni kıskançlık duygusu yokBen ortada kiskanilacak bisey goremedim
bende ilk defa duydum demekki düşüncesi buymuş açığa bi şekilde çıkmış olduFinlandiya kadınları güzel mi olyomus ilk defa duydum??
Onu finlandiyalı kadınlardan kiskanmicaksiniz heraldebende ilk defa duydum demekki düşüncesi buymuş açığa bi şekilde çıkmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?