bu adam beni kıskanmıyomu

öylede biraz kıskanılmayı kim istemezki bu adam genel olarak böyle belli etmez asla
valla kıskanan erkek mi kıskanmayan diye bi düsün belki basta hosuan gider ama sonra sıkılırsın her giydigine karısannereye gittin ne yaptın kimle görüstün hatta sunla görüsmeyi istemiyorum desen napardın o yüzden bence iyi düsün kıskanmayan erkek iyidir sevmek baska at gözlügü takip herkezden kıskanmak baska

eski konularına baktım da tamamı kıskançlık üzerine. adam herhangi bir videoyu beğendi diye saçma sapan tribler,bilmem neler..hatta bir mesajından alıntı şöyle;

''gün içinde iki üç defa konuşuruz tek tükte mesaj ama akşamları beni özlemiyo galiba konuşmak yerine dinlenmeyi tercih ediyo,yoruluyorum diyo seni özlememe izin vermiyosun diyo üstüne çok düşüyorum kendime engel olamıyorum..Bugün taktik değiştirip telefonlarını hiç açmadım akşama doğruda görüntülü aramasını kabul ettim hiç onu umursamıyomuş gibi cool davrandım acayip hoşuma gitti bu umursamaz halin dedi sonra hadi ben kapatıyorum dedim onun üstüne mesaj atıp durdu:) akşam oldu yine sessizleşti.....''
rahat bırak adamı biraz.bırak düşme üstüne,boğma..yoksa gerçekten sıkılır insan ya bu ne böyle.kendi elinle itiyorsun.

Şaka yapar aynı şey kendisine yapılınca kaldıramaz hiç sevmediğim tip dedi en son ok by şeklinde konuşmayı bitirdim

Bazı kızlar ne kaprıslı karsılarına ne anlayıslı ınsanlar cıkıyor bazılarıda herseyı altan alır karsındakı hoduk cıkar Ya Rabbı hikmetine sual olunmaz

Şaka yapar aynı şey kendisine yapılınca kaldıramaz hiç sevmediğim tip dedi en son ok by şeklinde konuşmayı bitirdim

Yazmayayım beni ilgilendirmez diyorum ama konuyu takibe almış oldum bi kere yorum yapınca duramadim yine...

Aynen şaka yapıp aynı şey kendisine yapılınca kaldiramayan bi tip ne kadar itici. Sen kaldirmadigin şakayı neden yapıyosun? Adam seni vay yabancı erkekler lafından mi kiskanacak? Desen ki bugün yolda yürüyoduk bi adamin bana rahatsız edici tavırlari vardi ama sevgilim umursamadan aynı yolu kullanmaya devam etti, haklısın o ne biçim erkek deriz. Ama bu laftan kıskançlık çıkaracak bi kişi normal değildir. Ki o sana deyince sorun çıkarıyosun. Ayrıca ok bye nedir yahu? Bunu okuyunca profiline baktım acaba 17 yaşında falan mi diye. Benim ergen kuzenler öyle konuşuyor. Hani seni umursamiyorum o kadar umursamiyorum ki tamam yarın görüşürüz cümlesini saçma sapan ve özenti iki ufak kelimeye sigdiriyorum der gibi... Valla ben haklı olduğun ufacık bi nokta görmedim. Yorumcularin da bi cogu aynı fikirde olduğuna göre sen tavirlarini bi daha tart bence.

Bazı kızlar ne kaprıslı karsılarına ne anlayıslı ınsanlar cıkıyor bazılarıda herseyı altan alır karsındakı hoduk cıkar Ya Rabbı hikmetine sual olunmaz

Lafı ağzımdan aldin. Nasıl yapiyolar bu adamlari bu kadar böyle nasıl aşık ediyolar bi çözemedim arkadaş. Marsa çıkıp uzay üssü kurmaya çalışacaklarina şunu bi araştırsın bilim adamları bizi de aydınlatsin valla daha çok minnete geçer.

Macera arıyorsanız yanlış sulardasiniz,Lise 1 de belki bu kaprisli hihlar ok.ama nisanliyiz çok ayrı bir durum idrak etmelisiniz, ömrümü seninle geciricem çocuklarıma baba olucaksin nasipse ve bana es..bundan eminmiyim dönemi. .sizin onu sinamaniz gereken şey olmayan italyan erkeklerin tepkisi değil, erkek olarak doğmuşta Adam olabilmismi. ? Bunu sınayın. O evlilik sorumluluğuna hazır mı ?ve bunu kendinize de sorun..

[QUönceki unesimdin, post: 43077487, member: 650726"]Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen[/QUOTE]
Bi onceki konunda facebook beğenisi üzerinden kavga cikarmistin yanlış hatırlamıyorsam? Çoğu kişi haksız bulmuştu. Su dediğine benzer bisey adam dese büyük kavga çıkarırdın gibi geliyor. Bence şansını fazla zorlama, bir sonraki konun gerçek bir derde dönüşmesin

Bence canın sıkılmış senin..atraksiyon aramışsın..aradığını da buldun işte,nerden nereye getirdin durumu.

Keşke nişanlın:
"ne italyanı,ne diyosun sen,duymayayım bi daha,ağzını kırarım senin" deseydi

Veya

"Aşkııım o da ne demeek yaa,kıskanırım baaakk" deseydi

ikisi de berbat!!
En güzelini yapıp espritüel yaklaşmış ama tabii anlayana........

Kiskanip kavga cikartmis olsaydi bu adam beni boguyor diye konu acardiniz
Istenmeyen sonuclar doguracak sozler soylemeyin bemce.

Ayy en sevmediğim laflar. Niye öyle ergen bi tepki verdiniz :)

Bende adamın yerinde olsam cevap vermem

Konunuzdan anladığım daha gitmediğiniz balayının kavgasını etmişsiniz

Sanki kıskandırmaya çalıştığını anlamış gibi :) Kıskançlık bir sevgi ispatı değil konu sahibi . Adamı da bu kadar çok kıskanırsan sonunda kendini dünyanın en muhteşemi gibi görmeye başlayabilir . O zaman bu zamanlarını arayabilirsin .

Nişanlanana kadar anlamamış mı sizin huylarınızı

Acikcasi ben bunu nişanlı zamanı eşime desem balayı iptal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…