- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
- 398
- Konu Sahibi homesweethome3
-
valla kıskanan erkek mi kıskanmayan diye bi düsün belki basta hosuan gider ama sonra sıkılırsın her giydigine karısannereye gittin ne yaptın kimle görüstün hatta sunla görüsmeyi istemiyorum desen napardın o yüzden bence iyi düsün kıskanmayan erkek iyidir sevmek baska at gözlügü takip herkezden kıskanmak baskaöylede biraz kıskanılmayı kim istemezki bu adam genel olarak böyle belli etmez asla
ben böyle olsun istememiştim ama sinirlendim o anda..oda kızdı çocuk gibisin yarın kesinlikle gelmiyosun dedi sen dediğin için değil ben çoktan vazgeçtim zaten gelmekten dedim
Şaka yapar aynı şey kendisine yapılınca kaldıramaz hiç sevmediğim tip dedi en son ok by şeklinde konuşmayı bitirdim
Bazı kızlar ne kaprıslı karsılarına ne anlayıslı ınsanlar cıkıyor bazılarıda herseyı altan alır karsındakı hoduk cıkar Ya Rabbı hikmetine sual olunmaz
Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
Şaka yapar aynı şey kendisine yapılınca kaldıramaz hiç sevmediğim tip dedi en son ok by şeklinde konuşmayı bitirdim
Acikcasi ben bunu nişanlı zamanı eşime desem balayı iptal:)Nişanlımla genel konuşuyoduk yurtdışında balayı nasıl olur falan dedi burdakiler çok pahalı en azından o parayla bi ülke görelim dedi neyse ordan burdan konuşurken konuyu italyan erkeklerine getirdim italya erkekleri wuhuuu dedim bakayım ne dicek diye oda italya aşk şehri verona bekle bizi dedi ya bu adam beni kıskanmıyomu konuyu değiştirdi hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?