bu adam hiç düzelmeyecekmi:(

acıkcası bende artık böyle düşünüyorum

yaşadıklarımın hiçbirisi yalan değil nasıl derseniz kanıtlayabilirim
neden yalan söleyeyim ki dramatik olmak çokmu iyi sanıyorsunuz
ama yok care bulamıyorum herşeyin daha iyi olacağına emin olamıyorum daha kötü olmakdan korkuyorum
eskiden çok güçlüydüm bu adam bu yaşattığı hayat adını bile koyamadığım bi insna etti beni
size kızmıyorum ama çözüm bulamıyorum

Bak güzel kardeşim, insanlar en başında hep sana destek olmuşlar, yardım teklif edip yol göstermişler ama sen hep aynı hatalara tekrar tekrar düşmüşsün. Burada yargılanmak için değil, bir yol bulmak için yazıyorsun diyelim. O zaman sana yol gösterenlere kızma. Çünkü kendinle çelişiksin sen. Salı günü dayak yiyip çarşamba günü alakasız konularda yazmışsın. Bu da insanların kafasını karıştırıyor. Haline üzülüyorum inan bana. Bir kadının çaresiz kalışı beni daima kahretmiştir. Ama sana yine söylüyorum, sen kendini destekle önce. Yapabilirim de. Çocuğunu yanına alman zor olabilir. Tamam ama bir yandan çocuğundan ayrıyken öbür yandan bu adamdan ayrılamıyor olman bana tuhaf geliyor. Etinden koparıp doğurduğundan ayrılmak zorunda kalmışsın, ölmemişsin, seni döven aşağılayan süründüren adamdan ayrılman mı öldürecek seni. Sana illa ayrıl da demiyoruz. Ama kocam konuşmaktan anlamaz diyen de sensin. Sonra bu adam düzelmez mi diye bize soruyorsun. Anlattıklarına ve senin hal hareketlerine bakarak yok kardeşim düzelmz, şöyle şöyle alternatiflerin var diyoruz umursamıyorsun bile. Madem o kadar çıkmazdasın, mutsuzsun, benim sana önerdiğim konu hakkında neden tek bir soru bile sormadın da sana kızanlara laf yetiştiriyorsun? Demek ki gözlerin istediğini görüyor, istemediğini eliyor. Sana gerçekten yardımcı olmak istiyoruz. Ve bunca insan zamanından feragat ederek sana bir şeyler yazıyor. Sen hala nerdesin...Ne diyeyim ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

hiç birşeye değmeyen bu adamdan ayrılmak değil ki sorun ya sonrası çoçuğum için mücadeleye girdiğim her an canım tehlikede olcak yani gözünün önünde olcam sürekli off off inanın düşünce yeteneğimi kaybettim nasıl cıkarım işin içinden yanlızda zor geliyo kızmayın lütfen

şimdi ben tam anlamadım

1) bundan ayrılırsan eski eşin seni tehdit mi edecek?
2) ailen nasıl arkanda değil? kardeşin var ya
3) arkadaşlar sana bir sürü seçenek sundu bunlardan birini neden yapmaya çalışmıyorsun?

bak kardeş benim sana kızgınlığımı anlamadın sen
çok çaresiz olabilirsin kendine güvenin sıfırdır
bilmiyorum ne yazacağımı şaşırdım
ben olsam aileme yalvarır yakarır çocuğumu bi şekilde onların evine getirtir orda görmeye çalışırdım
sonra planlar yapmaya başlardım
sende özgüven sorunu var.. kardeşim valla yapan nasıl yapıyo
ben burda mesela bunları düşünürken.. çocuk meselesini
sen bir anda hooop eşim içti, dövdü heryerim mosmor ama seni seviyorum aşkım der gibi laflar edince elimde değil çok kızıyorum
çocuğunu görmeyi es geçip kocanla nasıl iyi geçinmek derdindesin gibi oluyor.
seninki şu oluyor "eşim tatlı söz söyler beni kandırır, ama psikopattır döver söver çocuğumla görüştürmez, amannn tatlı dil yapsın da gerisi fark etmez" gibi valla kusura bakma
bilemiyorum ben bunu anlıyorum..

eski eşinden neden kacıyorsun guzelım bızede cocugundan kacıyorusn gıbı gelıyor
mucadele fılan etmıyorsun ettgını hıc soyleme
eger edıyro olsan sneın yuregın sızlardı baska bıseye adapte olamazdın
benım aılemın durumunun ıyı olmasıyla alakalı degılkı bende aılemın yanında yasadım bosandıgımda , hemen ıse gırdım bende lıse mezunuyum meslegım yok yanı
suan calıstıgım yerde calısıyorum kısa sure once bır bolumun basına getırıldım anlataıblıyormuyum oyle mucadele ıle olmuyor ben ılk bosandıgımda sırf para kazanmam gerekıyor dıye babam bana dukkan actı ama o zaman dukkanın aylık getırısı hneydı bılıyormusun 500 tl
benım bebegım mama yedı ustelık ozurlu olma ıhtımalı vardı
ha martket su fatyura odemedım o 500 tl ıle 3-4 ay ona baktım hastanesını karsıladım odasını bebek arabasını aldım hep mucadele hep mucadele
sonra ıse gırdım ort ahallı bır maasla ıse basladım sımdı arttı maasım
ay ben nasıl yaparım ederım demekle olmuyorkı kenarda durursan hep kenarda durmaya devam edeceksın
birşeylerın mucadelesını vermeden ne olmasını beklıyorsunkı
paramı kazanmayı umuyorsun hıc bısey yapmadın cocugunu yanına alabılecegınımı sanıyorsun ben ılla sana bosan demıyorumkı ama hayat standardınızın bu denlı dusuk olması neden bılıyormusun

arkada cocuk bıraktınız o yuzden olmuyor o yuzden bır dugme bır ılık bırbırıne gecmıyor

ne eski eşi ne yeni eşi ya

gözü kara olacan biraz ne öyle dogur dogur bırak bundan ayrılırsan bundandamı cocugunu bırakacaksın be kadın nesın sen tasıyıcı annemı?
yırtacaksın ortalıgı kım kımı nasıl tehdıt edıyor kızım alacaksın polisi savcıyı cocugumu gorucem dıceksın kocam ızın vermıyor dıyeceksın kocanı ıkan edecekler sıze sart sunacak illa bısey yapacak yardım edecekler sıze

o eskı kocada tehdıt ettıgı ıcıne dıyorsa cocugunla tehdıt edıyorsa onada acıcan kol gıbı davayı senı cocugundan mahrum bırakmasına sebeb ıse ve ıspatın var ıse anlatabılıyormuyum

bu tıp ıslerle ugrasmak elbetet cesaret ıster bılıyorum ama kaybedecek neyın varkı senın?
kimsem yok dıyosun evet kımsen yok neden korkuyosun neye sahıpsınkı neyı kaybedeceksın, neyı bılıyormusun tek suan yasadıgın yerı yatagı kaybedersın bak yuvayı bıle demıyorum sana

eskı kocan ugrasmamıs daha onceden bunu soylemedın cocuk bu amca neden bızlemı gelıyor ıstemıyorummu ne demıs
senın sıcan yureklı kocanda onu bır dah aramamanı ıstemıs
allah onuda boyle evladıyla sınasın dıyorum sanada yazıklar olsun boyle bır adama hamıle kalıp cocuk dogurdugun var olan evladına kıydıgın ıcın yazıklar olsun sana

cutemum bosuna hırpalama kendini, herkes senın gibi vicdanlı değil. cocuğun velayetini istese alırdı zaten. ya da mahkeme vermedi annenin yaptığı bir suctan dolayı.
konu sahibi ya anlamazlıktan geliyor bazı seyleri ya da kafa basmıyor. gecen de komsu kadını dert edinip konu acmıstı ben oğlunu sorunca çemkirdi bana. bırak ne hali varsa görsün. ama dediğin gibi iki yakası bir araya gelmez ,cocuguna bakmadığı için. böyle dayak yemeye mahkum olur. yaslanınca da oglum diye müge anlıya basvurur.

Ben vıcdanlı degılımkı .. anneyım ben
herkez kendı sorumlulugunu tek basına alır bu hayattan ben anen olurken kocama guvenmedım ya sımdı anne olurkende bu kocama guvenmıcem elbette evlılıge gıdısata bakarsın ama cocuk ıcın herkez kendı dusunur payına dusen sorumlulugu kendısı alır ve butun hayatı boyunca oyle davranır

oyle degılmı , ben ekstra bısey yapmıyorum ki anneyim ve gerektiği gibi özenli ve sevgili davranıyorum

Demekki herkez cocugunu aynı sevmıyor ,

bu anne bır suc bıle ıslemıs olsaydı velayetı alamaz ama gorebılırdı
haber alıyorum dıyor ama haber aldıgıda yok annemı cok ozledım dedıgını bır akrabadan duymus oyle demıstı aylar evvel

kesinlikle haklısın , demekki her doguran aynı derecede merhamete sahip olamıyor. hayvanlar bile sahip çıkıyor yavrusuna. cocugundan ayrı nasıl lokma gecer bogazından insanın. hiç mi özlemez kokusunu. daha kötü olacak her sey diyor konu sahibi. daha kötü ne olabilir ki.

bende anneyim ve bende extra hiçbişey yapmıyorum
dediğin gibi anneliğin gerektirdiği şeyleri sevgiyi şefkati elimden geldiğince ilgiyi
bu nasıl iştir arkadaş anlamadım
kınamıyorum kesinlikle ama
ne bilim adamla o yatakta birlikte olurken, kahkaha atarken içi sızlamıyo mu acaba?
yemek yediğinde çocuğum ne yedi diyor mu acaba?
gerçekten her anne aynı değil.. ya da konu inşallah ya Rab' bim gerçek değil
ya az yüreği olsa burada bize anlatır şöle böle olur şunu bunu yapamam diye
pofffffffff ...

sen deyince şimdi baktım mertmcim
evet sen söleyince bide konu bu değil demiş hey Allah' ım yaa
çocuğunu görmedikten sonra aran çok çok ii olsa ne olur be kadın!

Ben zamanları biraraya getirdiğimde bu adamı eski eşinle evliyken bulduğunu düşünüyorum.Böyledir diyemem ama eğer bu doğruysa onun için eski eşin seni ve kocanı çocuğun yanına yaklaştırmıyordur. Yoksa ayrılmışsın, sen başkasıyla evlenmişsin.Nikahın var.Kötü yoldan bulduğun adam değil o.Eski eşinle niçin birbirini öldürecek duruma gelip de karakolluk olasınız ki.Yeni boşanmış bir kadının 1 ay içinde biriyle tanışıp evlenmesi hiç mantıklı gelmiyor

bakın eski eşimin beklediği bu zaten benim oğlumu istemem onu görme cabasına gecmem çünkü bölelikle beni yine huzursuz edecek zaten adamda merhamet diye bişey yok kki ailesi söz geciremiyorki o berbat biri ke3ndi aileside biliyor
işin gerceği yaklaşık bir yıldır ben pes ettim herşeyden ondan önce aders aklımdaydı mektup bile yazdım oğluma ama gönderen kısmına kardeşimin evinin adresini yazdım belki geri gelir diye ama gelmedi aldılar kv okudu yada eski eşimde yani onu bırakmadığımı ve tüm caresizliğimi yazdım telefon numarasını bilmiyordum çünkü
kardeşim arkamda ama oda askere gitcek ve oda korkuyo ben askerdeuyken bu adam sna bişey yapar diye gözü arkada aileme sölemiş anneme ve babama onlarda gelsin kalsın yanımızda ölene kadar bakarız demişler ama ben annemle felan tam detaylı görüşmedim
ama annemin çok üzüldüğünü biliyorum
eşimse diyorumya çok değişti her söylediği yalan gibi geliyor oğlumla ilgili en son konuştuğumda bakarız diyor
ve bana yaptığı bir sürü şey ...
arkadaşlar düşünmekten özlemekden ve bu berbat hayattan kurtulmayı kesin koydum kafaya ama fikir değiştirmekden korkuyorum bu elimde değil diyorumya sağlıklı düşünemiyorum
ama dün gece anladımki bu iş yürümeyecek daha fazla çünkü adam kendinden başkasını düşünmeyen bi egoist
kardeşim şu an başka yerde calışmaya gitti bayramdan bir gün önce gelecek gelince beni almaya gelir böylelikle burdan gitmiş olurum ailemin yanına kardeşim askerden gelne kadar
çoçuğumuda alıp oğlum içinde onu yanıma almak içinde elimden geleni yaparım tekrar eski gücüme ve sağlığıma kavuşunca iş zaten bulurum
siz evlilik falan diyorsunuzda büyük konuşmayayım asla ama asla ...

o kadar dilim yandıki inanın benim için cinsellik olmasada daha iyi olur öyle biriyim ben çoçuklarımın sevgisi yeter bana
oğlumun beni ne çok sevdiğinden de hiç şüphem yok çünkü benimle dolu dolu büyüdü ayrılık oluncaya kadar

ewet rabbim onu b,ldiği gibi yapsın oğlumdan ayrılamam dediğim halde ayırdı beni ve şunu söyelemek istiyorum hammile kaldığımda ve öğrendiğimde ne yapsaydım aldırsamıydım olmuyor dediğiniz gibi yada ben yapamıyorum
anlatamıyorum galiba yok gücüm yok özgüvenim yok kendime güvenemiyorum
bi kuvvet biri beni burdan cekip cıkarcak biri derken yanlış anlamayın büyük olarak diyorum ama dün akşam konuştum annem gelşcek olanları duymuş
yorumlarında cok haklsıın ama beni koca yatak delisi yapma lütfen özgüvenim yok gücüm yok kendimi kaybettim belki amam asla erkek yada yatak delişsi değilim

ya neden anlamak istediğin gibi anlıyorsun sen benim eski eşimin psikopat olduğunu biliyormusun
ayrıldık boşandık sebebi ise dayak hakaret eve bakmöaması ve en son aldatması ve bunu kabul etmesi sonrada pişkin pişkin itiraf edip çok gecti üserindne deyip normal bişeymiş gibi karşılaması evde bi işe yapamaması calışmaması ve benim gayretim anlatabiliyormuyum
çoçuğumun ve evin tüm ihtiyaclarını ben karşılıyordum ewet o zmanlra cok güclüydüm
kahretsin bu adam karşıma cıktı ailemi bile kandırdı o kadar tatlı diliydiki ve masum duruyordu ısrarcı ne dediysem evet dedi oğlumdan ayrılama dediğimde elbette dedi
ama en zmanki evlendim v eevlendiğimi duydu delirdi umarım anlatabiliyorumdur böle erkelerde var sizin cevrenizde olmasa de benim cevremde var küçük yerde oturuyorum
ama lanet olsun bana zayıflığıma kendime gelemememme caresiz oturmama

sen deyince şimdi baktım mertmcim
evet sen söleyince bide konu bu değil demiş hey Allah' ım yaa
çocuğunu görmedikten sonra aran çok çok ii olsa ne olur be kadın!

baş edemediğim için anlatabliyomuyum
bi kuyuya düştüm çırpınıyorum bağırıyorum duyan yok
boğulmamak için yılana sarılmışım
çok keyifli biri gibi mi duruyorum sizce keşke karşılıklı derdimi paylaşabilseydim sizinle bu kadar şey yaşamış biri ve hatta yaşıyor olan biri çok mu mutludur

annelik yapmıyorum değil yapamıyorum bundan önce ççoçuğma kim bakıyordu sizce onu bu yaşa kim getirid sizce çalıştım yıllarca ne zorluklara katlandsım babasının ruhu bile duymadı ve umrunda bile dğeildi hep benim çabamla en güzel yerlere gönderdim yavrumu ne sanıyorsunuz kolaymı
yatakda kahkalar attığımı hatta yaşamdan zevk aldığımı da nerden biliyorsunuz
ewet ilk sorun yavrum ve ona kavuşamamam ama daha sorunlar da var yaşadığım yer maddiyat kimsesizlik yani sandığınız kadarda gülen biri değilim hayatı unutmuş biriyim kimsenin güldüğüne gülemeyen ,
yemek yediğinde doyduğunu bilmeyen geceleri uyuyamayan ve hayata karşı rol yapan biriyim ve delirmeme az kaldı

ne çoçuk bırakması onu benden kimse ayıramaz bunada dayanamam çoçuk ayrımı değil ikiside aynı benim için
kaybedecek sadece canım var

daha kötüsü ölüm olur ne olcak haklsıınız o kadar egniş biriyimki duygu yoksunuyumki bişey hissetmiyorum
beni ve yaşadıklarıma az ortak olsaydınız bölemi düşünürdünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…