Bu adamı nasıl tavlarım?

Yok ya tam olarak boyle demedim tabi bunu simdi karikaturize ettim ama su evimde kalan hoslandigim is arkadasima hayat hikayem cercevesinde evet parca parca anlattim malesef. Neyse ki artik hoslanmiyorum kendisinden. Butun hayat hikayemi biliyor ama kitap filan yazarsa kullanir malzeme olur

ezilmeyin ezin yahuuu daha açık nasıl yazayım aşk meşk hikaye bi zamandan sonra.erkeklerin yüzde sekseni acınmaması gereken türlerdir geriye kalan yüzde yirmiye denk gelirsen ne alaa yok gelmezsen daha çok acı çekersin demedi deme.donanımlı bir kadınsın aklını kullan yeter

gitti mi o adam pekii?

Bence de erkeklere acimamak lazim. Bu konunun gelismelerini okuyunca gorduk ki keanu reeves bile sacma sapan dengesiz dengesiz hareketler icinde.

Bence de erkeklere acimamak lazim. Bu konunun gelismelerini okuyunca gorduk ki keanu reeves bile sacma sapan dengesiz dengesiz hareketler icinde.
onu ilk kasımda aşk başkadır filminde keşfetmiştim hız tuzağında dikkatimi çekmemişti.ama ünlü ünsüz kimi deşsen arkasından skandal çıkıyor

Onları da bulamıyoruz ki balım, ama haklısın ya. Genelı evlı ya da bosanmıs evlılık dusunmeyen tıpler. Evlı erkekler zaten asla olmaz bosanmıs olan da ayrı trıpte

Sevgili konu sahibi, çok şekersin. Kaybederse bırak o üzülsün valla adamın ömrünü uzatırsın sen sevgiler.

arıza erkekler ilk başlarda çekici geliyor yalan yok ama bir süre sonra sinir hastası oluyorsun resmen gelgitlerle yaşamaktan.30 dan sonra arıza adam çekilmiyor tecrübeyle sabit.iyi baba olacak bir adam bul gitsin gerisi hikayee

Ben o kadar komik değilim ya basta boyleyım de sonradan delı zamanlarım suskun zamanlarım da oluyor. Ne kadar eğlencelı kızmıs aslında onlar kaybetmıs ya keske herkes sevdıgı tarafından sevılse sureklı taktık taktıl yoruldum ya

Ya demek ki blokajlarım var arızalı adam cekıcı gelıyo belkı de evlenme korkum var benım. Kac senedır yalnızım garı nerdeyse dort olacak. Bır gun kkya kaynanam altınlarıma cokecek dıye konu acar mıyım acaba? Allam kısmet et ben de gorumceme laf saymak ıstıyorum ben de kaynanam habıre gelıyo demek ıstıyorum

10 yıllık evliyim 1 tane kaynana görümce ya da altın konum yok korkma sende de olmazz

Sanırım ilkten hoşlanmıştı fakat fazla ilgiden bunaldı bence sen kaçan kovalanır taktığını yap zaten ise yararsa güzel yaramazsa da salla gitsin bi cacık olmaz dersin çünkü ilk haftadan ilgiden sıkılırsa bu sekilde ilişki monotona bağlar bir aya

arama o seni bulur cool ol yeter ha bir de mont alma artık yeter ucuz ucuz satıyorsun bak sonra
İki ayda 15 kilo vermısım bebekım, elimdekileri sattıkca uygulama hesabından alıyorum bende. Dolap degısıyorum pantalon da aldım yenı etıketlı ama mis gibiler ucuzlar. Adamla bulusurum belki diye aldım krmızı kırmızı ama artık evde gıyerım. Negzel montlar var ama ya

Ben kacıcam zaten bunlardan bısey olmayacak sankı ya. Keske olsa ama herkes ıssız adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…