- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Hiç bir şey yapmadı. Ben de unutmak için kendime zaman vermiyorumAdamın ayağına kadar gitmişsin. Sürekli seni muallakta bırakmış. Sor kendine o senin için ne yaptı? Yoksa sürekli bahaneleri mi vardı…
Sizce umursamadığı için mi silmiyor numaramı?Önüne bak. En sevgi kelebeği olacağınız dönemde böyleyse...
yedekte tutuyor gibi geldi bana, umursasa siz iletişimi kestiğinizde çabalardı, sizi hep bi elde tutmaya çalışıyor ama adımda atmıyor, ben olsam ayağına bile gitmezdim.Sizce umursamadığı için mi silmiyor numaramı?
Geçmez tabi. Zaten eşinden de bu yüzden ayrıldıklarını düşünüyorum. Ben annemi bile aramıyorum diyorduAmannn dertsiz başına dert mi arıyorsun?
Böyle bir tiple ömür mü geçer hem
tekrar bana yazınca gayet iyiydi. O yüzden gittim.Seninle konuşmaya bile tenezzül edemeyen adamin ayağına gittin, gene tenezzül etmiyor ve hala aklında mi...?
Senin aklın yok sanırım, yedekte tutulduğunu "öylesine" olduğunu anlamadin mi?
Yetişkin birey tavrı mi bu sence? Ne senin ne onun tavrı elle tutulur değil.
Zaten ayağına gitmekle hata yaptım. Artık her şey netleşsin istedim. Ama kendisi benim ilgimden emin olunca iyice saldıyedekte tutuyor gibi geldi bana, umursasa siz iletişimi kestiğinizde çabalardı, sizi hep bi elde tutmaya çalışıyor ama adımda atmıyor, ben olsam ayağına bile gitmezdim.
Onu da denedim ama o aklımdayken yapamıyorumDaha önce konu açmıştın bu adamla ilgili. Yeni heyecanlara mı yelken açsan acaba? Unutmana yardımcı olur belki.
Ruhunu boş yere yıpratıyorsun.Onu da denedim ama o aklımdayken yapamıyorum
Çok haklısınız. Hiç mutlu değilim. Hep yüzüm asık. Halbuki benle görüşmek isteyen benimle evlilik düSünen biri var. Beni mutlu edeceğine de eminim. Ama bu şekilde de ona haksızlık diye düşündüğüm için görüşmüyorumRuhunu boş yere yıpratıyorsun.
Haklısınız . Ben sadece bana karşı böyle diye düşünüyorum. Yoksa yanındaki kadına ilgilidir. Sana hislerim olmasa asla konuşmazdım diyor ama zaten konuşmuyorduk. Hep bir ben genelde böyleyim diyor. En iyisi kafada bitirmekKendine zaman tanı.Kaç yaşındasın? Gelememesini hadi tolere ettik diyelim. Ya yazmaması. O kısım tamamen hikaye bence. Görücü usulü evlendim eşimle akşam iş çıkışı konuşmak için anlaşmıştık. Kapatmamam için elinden geleni yapıyordu. Bana fenalık geliyordu artık. Mesajlarımı saklıyormuş ilerde kitap haline getirme hayali varmış. Görücü usulü dikkatini çekerim.
Annemi aramıyorum kısmı doğru olsa bile erkeklerin çoğu böyle bence.Ama sevgililerine böyle değiller. Kendini kandırmamanı öneririm. Bu bir fragman.
İçi geçmiş adamı ne yapacaksın? Habire onu mu bekleyeceksin? İlgi sevgi senin de hakkın. Evlenmeden böyleyse vay haline.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?