Bu adamla bir sey olur mu yoksa tamamen yoluma mı bakmam lazım?

Kesinlikle size katılıyorum karşı tarafın tavırları hiç hoş değil.
Fakat artık öğrendim ki konu açanlar herşeyi kendi açısından anlatıyor ya da manipülatif şekilde aktarıyorlar.

Ben gurursuzluk yapmadım ki hiç. Ona hiç ulaşmadım bile. Ama onu hayatımdan çıkaracağım
Sana göre öyle ancak biz okuduklarımıza göre yorum yapıyoruz.

Mantıklı olan şudur: Biri seninle iletişim kurmak isterse kurar, kurmak istemezse kurmaz. Bunun bahanesi olamaz. Cep telefonumuzun hafızası dolunca önce en gereksizleri gözden çıkarırız. Bize lazım olmayan eşyalarımızı sağa sola atar unuturuz. Değer vermediğimiz insanları sallarız. Sallanıyorsun. Seni değersizleştiren insan hakkında ne dememizi bekliyorsun. O adam seni değerli görmüyor. Sana değer vermiyor. Sen son ihtimalsin. Çantadaki kekliksin. Avuçtaki insansın. Nasıl olsa kararlı bir duruşun yok. Git diyor gidiyorsun kal diyor kalıyorsun. Bu gurur mu?

Her şeyi sizden bekliyor. Bence sizinle ciddi düşünmüyor.Daha fazla ilgi vererek kendini hint kumaşıymış gibi görmesine izin vermeyin.

Sizi sevmiyor niye zorluyorsunuzki ilişkiki. Arada yazıyor işte o da sizi cepte tutmaya. Ayıp yaa bileti i alayım sen gel ne demek. Gelmemiş hiç sevmediğinden. Seven erkek her şartta geliyor

Ben ona git dedim. O bana demedi
Hiç. Evet onun numarasını eklemekle hata yaptım ama hiç bir zaman ona yazan biri olmadım.

Sizi sevmiyor niye zorluyorsunuzki ilişkiki. Arada yazıyor işte o da sizi cepte tutmaya. Ayıp yaa bileti i alayım sen gel ne demek. Gelmemiş hiç sevmediğinden. Seven erkek her şartta geliyor
Bizim aramızda daha bir ilişki yoktu o yüzden netlestirelim diye yüz yüze görüştük. Suan sevmediğine eminim zaten

Bizim aramızda daha bir ilişki yoktu o yüzden netlestirelim diye yüz yüze görüştük. Suan sevmediğine eminim zaten
İliski yoktu da adam gelmemiş de ondan yokmuş. Tenezzül edip kalkıp gelmemiş. Boş beleş biri belli yani. Ayr8ca daha birçok kadınla konuşuyordur o sıra size gelmemiştir. Arkadaşınız mı önermişti. Çok çok sizin iyiliğinizi isteyen arkadaş olmadıkça bu önerileri dikkate almayın

Ben ona git dedim. O bana demedi
Hiç. Evet onun numarasını eklemekle hata yaptım ama hiç bir zaman ona yazan biri olmadım.
Git demek için git denmez sadece. Başka şekillerde de git denir. Ama sen mesajı anlamazsın mesela. Senin için ne yapıp ne edip 1 gün bile izin alıp gelemeyen insan için mi bu başlık?

Ben olsam öyle bir siler ve engellerim ki; hafızamdan bile silinir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…