bu adamla yapabilir miyim?

Sadece ben erkeğim mutlaka çiftleşmem lazım diyip sevgi aşk bile aramadan her önüne gelen kadınla birlikte olan erkeğin ben ahlak anlayışından da insanlığından da şüphe ederim kadına bakış açısı bellidir çünkü. Böyle birine de güven duymazdım açıkçası. Tamam belki bir süre bu hayattan sıkılmış gibi durabilir ama bir kere alışmış ondan sonra evlilik filan monotonluğa binince bir de araya hamilelik çocuk filan girince yine soluğu sırf çiftleşmek için başkalarının yanında alıyor bu tipler. Gerçekten bu hayatı evlendikten sonra tamamen bırakan çok nadirdir ilk başta uzaklaşmış gibi görünseler de o riske de girilmez bence güvenilir bir insanla huzur içinde yaşamak varken . En doğru kararı vermişsiniz sırf birlikte olmak içn dini bile alet ediyor bu insandan her şey beklenir .Bu da yeni moda oldu birlikte olmak için hemen hoop imam nikahı çok uyanık mı zannediyor bu beyinleriyle de değil de başka bir yerleriyle düşünen erkekler acaba kendilerini ya da kızlar mı çok saf ben anlamadım bu arada.

Son düzenleme:
Aranızda bir problem olduğunda eski yaşamını arar ve ayrı ya da problemli olmanızı bahane edip birileriyle birlikte olabilir...
Eski sevgilisiyle olabilir vesaire vesaire...
Bunları göz önüne al bence, çok aşık değilsen devam etme

arkadaşım durumu çok güzel özetlemişsin süper anlatım.... konu sahibi arkadaşa gelince dindar olduğunuzu siz söylemişsiniz dindar insanın zinacı zihniyetteki kişiyle işi ne?

İnsanın karşısına hayatın her noktasında böyle kişiler çıkabilir.
Bunu "Dindarsın onlarla senin işin ne?" demeye getirmeye gerek yok.
Zaten bu tip erkekler gidip nerede muataassıp biri var ona yaklaşır.
Neden ?
Çünkü tecrübesiz ve saf. Daha kolay ikna edebilir, daha kolay kandırabilir.

Arkadaşımız hatasını anlamış , yani öyle umuyorum.
Umarım bundan sonraki ilişkilerinde daha dikkatli davranır.

genelde erkeklerin çoğunda cinsel ilişkiye düşkünlük vardır.. fakat bu konuda 2tip erkek var bence.. birisi sadece karısına düşkün olan erkek, diğeri kim olursa olsun, ben yeterki ihtiyacımı karşılayayım düşüncesinde erkek. misal ben hastalık dönemlerimde olsun, ve ya canım istemediğinde falan kocamın başka bir kadın aramayacağını biliyorum. kadınlara değil, sadece bana düşkün.bazı erkeklerde ( genelde çok kişiyle cinsel birliktelik yaşamış olanlar ) eşimle olmazsa başkasıyla mantığıyla ilerler. bu konuya bu kadar düşkünse, sana bunu belli ettiyse, bence bir daha düşün yapabilir misin? ya onun cinsel isteklerine her seferinde karşılık vereceksin, ya da başkasına gitmesine göz yumacaksın. ayrıca siz bu konuları konuşuyorsunuz madem, nişan söz falan var mı?

hayır nişan söz filan yok ama bi yerden konu açıldı, cinsellik hakkındaki düşüncelerimizi söyledik. öyle devam etti.
aslında ben de cinselliğe önem veriyorum ama aynı zamanda kendimi korumayı bildim.
haklısınız, kadınların hastalık dönemleri oluyo, hamilelik oluyo, o süre içerisinde de dayanamazdı herlde. en doğru kararı verdiğime inanıyorum. sizler sayesinde.

zaten kimseye duyurulmayan imam nikahının hükmü de yoktur unutma muta nikahı vardır bilenler bilir bir kaç saat için insanlar onu da kullanırlar amaçları farklı olarak

nikah herkese birlikte olduğunuzun ilan edilmesidir siz nikah kıysanız bunu herkese söyleyecek miydin düğün yapacak mıydın aynı evde kalacak mıydın yok

bu çakallara itlere Allah bildiği gibi yapsın...

niyetini bilemem ama kötü niyetliyse allah ona hakettiğini verir zaten. beddua edip de ağzınızı bozmayın, değmez. imam nikahını asla kabul edemezdim zaten ve suç olduğunu biliyorum.

Erkeğin elinin kiri, kadının boğaza geçiren ipi ..

Varmı böyle adalet !! Kesin ikisinin de boynunu , tez helak edin iblisin hile dolu bu oyununu !..

Erkektir yapar diyenlerden NEFRET EDİYORUM !

Kadına ne derece günahsa erkeğede o derece günahtır ! NOKTA

Ne kadar zamandır birlikteydiniz de bunları söyledi hemen?
Merak ettim gerçekten.
Bir ilişkiye başlayınca erkek direkt cinsellik konularını açıyorsa
niyeti bellidir.Yani "Ben böyleyim işine geliyorsa!" demektir bu.
Ben 6 yıl flört dönemi yaşadım ve süreçte şu anki eşim bu konuları açmadı bana.
Her şey kendiliğinden gelişti ve sonu evlilik oldu.

kısa süredir birlikteyiz ama konu bi yerden açıldı ve benimde cinselliğe önem verdiğimi öğrenince bi daha konuyu kapatmadı tabi.
ama aşırı drecede isteklerde bulununcca haliyle soğudum bende. hayalim bu değildi.

Sadece ben erkeğim mutlaka çiftleşmem lazım diyip sevgi aşk bile aramadan her önüne gelen kadınla birlikte olan erkeğin ben ahlak anlayışından da insanlığından da şüphe ederim kadına bakış açısı bellidir çünkü. Böyle birine de güven duymazdım açıkçası. Tamam belki bir süre bu hayattan sıkılmış gibi durabilir ama bir kere alışmış ondan sonra evlilik filan monotonluğa binince bir de araya hamilelik çocuk filan girince yine soluğu sırf çiftleşmek için başkalarının yanında alıyor bu tipler. Gerçekten bu hayatı evlendikten sonra tamamen bırakan çok nadirdir ilk başta uzaklaşmış gibi görünseler de o riske de girilmez bence güvenilir bir insanla huzur içinde yaşamak varken . En doğru kararı vermişsiniz sırf birlikte olmak içn dini bile alet ediyor bu insandan her şey beklenir .Bu da yeni moda oldu birlikte olmak için hemen hoop imam nikahı çok uyanık mı zannediyor bu beyinleriyle de değil de başka bir yerleriyle düşünen erkekler acaba kendilerini ya da kızlar mı çok saf ben anlamadım bu arada.

doğru söylüyosunuz yaşamdn anlaşılmazdı. şimdi ben evlenince senden başkasına bakmam filan diyo ama sıkıladabilir hep benle olmaktan. alıştığı hayat nasıl hiç bilmiyorum.

arkadaşım durumu çok güzel özetlemişsin süper anlatım.... konu sahibi arkadaşa gelince dindar olduğunuzu siz söylemişsiniz dindar insanın zinacı zihniyetteki kişiyle işi ne?

ben en çok üstteki bayanın yorumundan etkilenmiştim zaten :)
harama bu kadar rahat bulaşan insanla işim olmaz dedim sonradan.

ben bulmadım onu hayat karşılaştırdı, yaşanması gerekiyomuş, bunda da bi hayır vardır.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.

yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.

onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.

bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.

yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)

allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.
çok iyi yapmışsın arkadaşım.
kendini tatmin etmek için seni imam nikahına zorluyor psikolojik baskıyla.
seni sen olduğun için olduğun gibi sevecek dürüst ve temiz biri çıkar inşallah karşına.

konu sahibi arkadaşım Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip eder inşallah.... bazen neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilemediğimiz konularda istişare ederiz sizde böyle yaptınız ve inşallah doğru kararı verdiniz sizin için daaha doğru hayırlı kişiyle hayatınızı birleştirmeniz dileğiyle.....

kararın doğru mu yanlış mı bilemeyiz elbette ama umarım içine sinmiştir :) zaten hayata bakış açınız bu kadar farklı iken nasıl bir ömür geçirebilirdiniz hayal edemiyorum doğrusu..

ben bütün mesajları okudum ve ayrılmakla çok iyi bir karar aldığını düşünüyorum o insanı tanımıyoruz ama dini nikahı cinsel birleşme amacıyla yapan erkeğe insan diyesim bile gelmiyor, dinde herşey bu kadar kolaymı? resmi nikah da yapalım dese gene tepki gösterirdim hepimiz cinsellik yaşıyoruz yada yaşayacağız fakat evlilik bumudur:) cinsellik yaşamkmı amac bir ömür geçirmekmi bunun ayrımı iyi yapılmalı, en yanlış birliktelikler ve evlilikler insanlar nefislerine hakim olamadığı için gerçekleşiyor, cinsel arzu duymak o insanla hayatınızı geçirebileceginizi göstermez. en ufak olayda terkedilir yada terketmeyi düşünürsünüz, bir gram sevgi olmaz çünkü kalplerde menfaat ilişkisidir o, alan memnun satan memnun hesabı, ya sonrası ya toplumda birbirine destek olacak elele yürüyebilecek maddi manevi dertlerinizi dinleyecek bir eş? bunları hissedebileceğiniz bir insan bulana kadar evliliği düşünmeyin derim, cinsellik çok çok önemli evet ama tek başına evlilik sebebiyse en ufak sorunda (bu kilo almanız bile olabilir) herşeyi bitirir. Daha iyileri çıkacaktır karşınıza ben kendi adıma eminim.

Son düzenleme:
Çok doğru bi karar vermişsin canım Allah'ım seninde karşına gönlüne göre insanlar çıkarsın inşallah.
Oda layığını bulur zaten boşver.
Hakkında hayırlısı olsun.

Zaman falan verme
kac kurtul bence

hayir bir de anlamiyorum ki
cinsellik dogal gelisen bir olaydir
evlenmeden once birlikte olanlar bile
hadi birlikte olalim diyerek olmuyordur
dogal bir surecte ilerliyordur vs vs

adam resmen teklif etmis size
bir de imam nikahi kiydirip
karimsin istemesen de yaparim mantiginda !!!

pes yani
boyle bir adam icin demek ki parasi kalmadi diye dusunurdum !

tum bunlara ragmen yollarinizi ayirmamaniz da ayri bir ilginc!

bence de ayrılmakla en doğru kararı vermişsin:31:
belli ki adamın tek derdi cinsellik :23:seni resmen zorlamış gerçekten seven erkek bekler dini nikah kıyalım birlikte olalım şu bu demez:19: niyeti iyi değlimiş doğru olanı yapmışsın canım:31:

nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.

yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.

onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.

bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.

allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.

banA göre de doğru karar

bence en doğru kararı vermişsın zaten baştan söylemişsin bu adamla olabilirmiyım dıye canın şüphe zehır gibidir vucudun her yerını sarar erkeğın en cok cınsellıge önemvermesı her erkekte var uçkuruna düskundürler am sen le beberaber olması ve daha evlenmeden senle cınsel bır hayat yaşamasını doğru bulmuyorum tek isteğı cinsellık olan bır erkek aldatır hemde zevkle yaparlar bunları kararın ıcın senı çok tebrık ediyorum senı cok sevseydı tek istegi cınsellık olmasaydı zaten evlılıği hızlandırırdı

Back
X