- Konu Sahibi papatyam90
Sadece ben erkeğim mutlaka çiftleşmem lazım diyip sevgi aşk bile aramadan her önüne gelen kadınla birlikte olan erkeğin ben ahlak anlayışından da insanlığından da şüphe ederim kadına bakış açısı bellidir çünkü. Böyle birine de güven duymazdım açıkçası. Tamam belki bir süre bu hayattan sıkılmış gibi durabilir ama bir kere alışmış ondan sonra evlilik filan monotonluğa binince bir de araya hamilelik çocuk filan girince yine soluğu sırf çiftleşmek için başkalarının yanında alıyor bu tipler. Gerçekten bu hayatı evlendikten sonra tamamen bırakan çok nadirdir ilk başta uzaklaşmış gibi görünseler de o riske de girilmez bence güvenilir bir insanla huzur içinde yaşamak varken . En doğru kararı vermişsiniz sırf birlikte olmak içn dini bile alet ediyor bu insandan her şey beklenir .Bu da yeni moda oldu birlikte olmak için hemen hoop imam nikahı çok uyanık mı zannediyor bu beyinleriyle de değil de başka bir yerleriyle düşünen erkekler acaba kendilerini ya da kızlar mı çok saf ben anlamadım bu arada.
Son düzenleme: