bu adamla yapabilir miyim?

haklısınız galiba. bu adamla uzun ömürlü bişey yaşayamam. ama herşeye rağmen biraz zaman geçmesini beklicem. zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten.

bazen imam nikahı yapalım diyo ama ben onu da kabul etmiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun. evlenmek için erken zaten :/

Gizli nikahın Allah katında hükmü yoktur. Sakın böyle bişeyi kabul etmeyin.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.. Ve tekrar söylüyorum günahı hafife alan biri herşeyi yapabilir..

peki sordunmu hiç ona, o kızlarla neden birlikte olmuş diye? gerçekten evlenmek istiyomuşta sonradan mı olmamış başka sebeplerden, yoksa hiç evlenmeye niyeti yokmuşda o kızlarla düşüp kalkmışmı? eğer böyleyse pekte vicdanlı ya da Allah korkusu olan birine benzemiyor. büyük konuşmak istemiyorum ama şuda bi gerçek ki, Allahdan korkusu olmayandan herşey beklenir, aldatmak dahil.

allah tan korkum var diyo. ama kendini tutamıyo sanırım. hastalık gibi bişey. cinselliğe çok zaafı var.

ben biraz anlattım, bunun günah olduğunu. o yüzden biraz yumuşadı gibi. daha sonra tekrar teklif eder mi bilmiyorum

haklısınız galiba. bu adamla uzun ömürlü bişey yaşayamam. ama herşeye rağmen biraz zaman geçmesini beklicem. zamanla ne olduğu ortaya çıkar zaten.

bazen imam nikahı yapalım diyo ama ben onu da kabul etmiyorum. artık hakkımızda hayırlısı olsun. evlenmek için erken zaten :/

imam nikahı zten resmi nikahtan önce yapılmıyor.hem nikahın dinen geçerli olması için herkes tarafından bilimnmesi gerekiyor o yüzden düğün yapılıyor ya herkes duysun diye.
hem çocuk oyuncağı mı bu hemen dini nikah...
bunu inşallah sırf ilişkiye girmek için teklif etmemiştir size.

sakın imam nikahı yapmak gibi bi hataya düşme sakıııın. tabi senle imam nikahı yapacak ki rahat rahat ilişkiye girebilsin :47:
seninle ciddi bişey düşünüyorsa doğru dürüst evlenme teklif ederdi. imam nikahı neymiş, kimse bilmeden etmeden imam nikahımı olurmuş. yok aileniz bilecekse o zaman evlenin. kızlarının resmi nikah olmadan dini nikahla bi adamla evli olmasını nası kabul etsinler. :19:

içimden bi ses bu adam işe yaramazın teki diyor, bian evvel ondan kurtulmaya bak derim. yinede sen bilirsin, biraz daha beklemek istiyorum, zamanla gerçek yüzünü kendi gösterir diyosan bişey diyemem tabi, ama bu zamana kadar bi hata yapma da, imam nikahı gibi mesela
:19:

cinsel konularda ikimizde istekliyiz aslında. bi sorun olmaz herlde.
bi ara çok ısrar ediyodu evlenmeden birlikte olmak istiyodu ama ben böyle bişeyi asla yapamıcağımı söyledim. o da evlenene kadar beklerim dedi. ama ihtiyacını nasıl karşılıcak bu süre içerisinde ondan emin değilim :/

aileler konusunda da benim ailemiz ona bişey demez. o da kendi ailesinin bana karışmıcağını söylüyo. daha tanımadan bilemeyiz tabi.
Nedir kardeşim bu ihtiyaç karşılama meselesi? Allah aşkına rica ediyorum şu erkeklerin ağzıyla konuşmayın.

Noluyormuş penisini bir vajinaya sokmayınca ??? Kopuyor muymuş, çürüyüp düşüyor muymuş?

Lütfen bu kadar saf olmayın. Bu iki kişinin yaşadığı birşey. İki taraf da gönüllyse gerisi o ikilişinin dinî, vicdani, ahlaki anlayışlarına kalmış . Yaşamak istiyorsan yaşarsın ve kendi değer sisteminin belirlediği sonuçlara da katlanırsın. Ya da banane bunlardan ben keyfime bakarım dersen de bu yine sadece seni ilgilendirir.

Amaaa sen bunu sırf beyefendinin ihtiyacını karşılamak için yaparsan sana yazık değil mi? Kendine yaptığın haksızlık değil mi?

Korkma bir erkek aylarca bir kadına dokunmasa, hatta masturbasyon dahi yapmasa patlayıp ölmez; vücudun doğal tahliye mekanizması devreye girer:))))

Son düzenleme:
Eğer sen evlendiğinde onun öncekini deneyimlerini sorun etmeyeceksen, ne bileyim sana her dokunduğunda onlarada böyle mi dokundu diye düşünmeyeceksen, sorun olmaz.
Yalnız çapkın olup olmadığı konusunda emin ol.
O tür şeylere çok düşkün olduğunu söylemişsin. Düşkün biri kendini tatmin etmeden duramaz. Dikkat et derim.
Hem kendine dikkat et, hemde arkandan iş çevirmemesine dikkat et.

Ailelere gelince.. Aslında evlilik sadece seninle eşin arasında olmuyor ailelerde evleniyor bi bakıma.. Onun ailesi ve senin ailen çok zıt kutuplardaysa, fikir ayrılıkları ilerde çok büyük sorunlara neden olmaz diyorsan devam et. Bunuda senden başkası bilemez. İyi düşün..

Hakkında hayırlısı olsun canım.

erkekler uç..runa sahip çıkamıyor diye dertlenen ne çok kız varmış .bırakın canlar kendi kendisi ihtiyacını karşılasın madem ...yok anlamıyorum kızların alnında ihtiyaç giderme makinesi falan mı yazıyor :41: birde afsaneleri var onların yapmazsa patlar ölür işlevini kaybeder gibi ki sormayın :53:

bu adam hakkında hiç iyi şeyler düşünemedim maalesef ve seni de çok tecrübesiz masum gördüm bence bu ilişkiyi uzatmamalısın

Benim sevgilim de çok cinsel ilişki yaşamış. Hatta şöyle söyleyeyim bugüne kadar hiç bir kızla ciddi anlamda sevgili olmamış, hep başka bir amaç için birileriyle beraber olmuş. Ben bundan utanmıyorum ya da kızmıyorum bu yüzden ona. Sonuçta benim için geçmiş geçmişte kalmıştır. Bana karşı olan davranışları önemli benim için çok şükür 2 yıldır da cinsellik yaşamamamıza rağmen hiç beni zorlamadı. Ben ona da söylemiştim iyi ki vaktinde bunları yaşamış ve yalan ilişkilerin tadına varmış. Şimdi sevginin kıymetini daha iyi anlıyor. :31:

Onun geçmişte yaşadığıyla, ileride evlendiğiniz zaman sizi aldatıp aldatmayacağını kestiremezsiniz. Şu an önemli, size nasıl mesela?
Sizi zorluyor mu bi'şeylere ve ya yürürken kaşı gözü oynuyor mu bunlar mühim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm benim bence içinde varsa aldatmak isterse geçmişte yüz kişiylede olsa hiç beraber olmasada bunu yapar.bunun geçmişle bir alakasını ben kuramıyorum.benimde eşim geçmişte bir takım şeyler yaşamış beni hiç alakadar etmez ne yapar derim ne yapmaz bu tamamen kişinin karekterine kalmış bişey.sanmıyorumki bu devirde bir erkek hiç birliktelik yaşamadan evlensin varsada çok nadirdir bence.seninde görüşüne saygı duyuyormuş ee daha ne aklını karıştırma boşuna bence.

Aldatmak değil de bu kadar görmüş geçirmiş birisi evlenince alıştığı çeşitlilikten vazgeçemez gibi bir kanı var kafamda. Ama belki de bıkmıştır sadece huzur istiyordur. Bunu senin bulman lazım. Ayrıca sana saygı duymuyorsa zaten baştan uğraşma.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.

yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.

onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.

bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.

yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)

allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.

yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.

onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.

bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.

yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)

allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.

Aldığınız karara sevindim.
Bu kişi resmen sizin tecrübesizliğinizden faydalanmak istemiş.
Üstelik de imam nikahı kıydırıp bakireliği bozmadan
sırf kendisini tatmin etmek için kullanmayı bile göze almış.
"Alışmış kudurmuştan beterdir." derler ya bu da öyle.
Yıllar geçse de siz de dahil tüm kadınlara sadece cinsel meta gözüyle bakacak,
en nihayetinde de sert bir kayaya çarpıp hayatına devam edecektir.

genelde erkeklerin çoğunda cinsel ilişkiye düşkünlük vardır.. fakat bu konuda 2tip erkek var bence.. birisi sadece karısına düşkün olan erkek, diğeri kim olursa olsun, ben yeterki ihtiyacımı karşılayayım düşüncesinde erkek. misal ben hastalık dönemlerimde olsun, ve ya canım istemediğinde falan kocamın başka bir kadın aramayacağını biliyorum. kadınlara değil, sadece bana düşkün.bazı erkeklerde ( genelde çok kişiyle cinsel birliktelik yaşamış olanlar ) eşimle olmazsa başkasıyla mantığıyla ilerler. bu konuya bu kadar düşkünse, sana bunu belli ettiyse, bence bir daha düşün yapabilir misin? ya onun cinsel isteklerine her seferinde karşılık vereceksin, ya da başkasına gitmesine göz yumacaksın. ayrıca siz bu konuları konuşuyorsunuz madem, nişan söz falan var mı?

çok iyi bir karar vermişsin

teklifi bile mide bulandırıcı kıysın imam nikahını yapsın istediklerini sıkılınca da boş ol boş ol boş ol desin bıraksın seni nasıl olsa bekarette teknik olarak gitmeyecek ee sen şimdi nasıl şikayetçi olasın ?olamazsın da, adama resmen kaymaklı ekmek kadayıfı olacaktın ıyıkı ayrıldın sakın dönme kuzum sen daha çok genç ve tecrübesizsin

sakın kimseyle bu tekliflerle bu niyetlerle gelenlere sakın sakın kanma seni seven o niyetle gelmez bunu unutma elini tutmaya bile utanır.

zaten kimseye duyurulmayan imam nikahının hükmü de yoktur unutma muta nikahı vardır bilenler bilir bir kaç saat için insanlar onu da kullanırlar amaçları farklı olarak

nikah herkese birlikte olduğunuzun ilan edilmesidir siz nikah kıysanız bunu herkese söyleyecek miydin düğün yapacak mıydın aynı evde kalacak mıydın yok

bu çakallara itlere Allah bildiği gibi yapsın...

Ne kadar zamandır birlikteydiniz de bunları söyledi hemen?
Merak ettim gerçekten.
Bir ilişkiye başlayınca erkek direkt cinsellik konularını açıyorsa
niyeti bellidir.Yani "Ben böyleyim işine geliyorsa!" demektir bu.
Ben 6 yıl flört dönemi yaşadım ve süreçte şu anki eşim bu konuları açmadı bana.
Her şey kendiliğinden gelişti ve sonu evlilik oldu.

Back
X