bu adamla yapabilir miyim?

bana göre harika bi karar vermissin.sadece cinsellik için imam nikahı kıydırmak isteyen bi adamla senin gibi biri asla yapamazdı.rabbim sana hayırlı kalbi güzel insanlarla karşılaştırır inşallah.mesajlarını okudum.senin gibi biri en iyilerine layık:)

hepinize güzel dualarınız için teşekkür ediyorum ve amin diyorum tüm bekar kızlar için :))

haklısınız, tek derdi cinsellikti, benle hiç ilgilenmez, konuşmazdı. bitmesi iyi oldu. ilişkimiz çok sorunluydu.
ama tekrar gelcek biliyorum. değişcem dicek. o zaman da böyle kararlı olurum inş :) olmadı, tekrar burda yazdıklarınızı baştan okurum :)

hepinize güzel dualarınız için teşekkür ediyorum ve amin diyorum tüm bekar kızlar için :))

haklısınız, tek derdi cinsellikti, benle hiç ilgilenmez, konuşmazdı. bitmesi iyi oldu. ilişkimiz çok sorunluydu.
ama tekrar gelcek biliyorum. değişcem dicek. o zaman da böyle kararlı olurum inş :) olmadı, tekrar burda yazdıklarınızı baştan okurum :)

sakın böyle insanlarla ömür geçmez.evlilik farklı bi boyut.sadece cinsellik değil ki.arkadaş sırdaş olmakta lazım.insan böyle güzel fikirli olunca karşısına ne hayırlı kısmetler çıkar.bak gör çıkacak.benimde bocaaladığım dönemler oldu.sakın geri adım atma.geleceğini düşün.evleneceğin insanın seni bulmasını bekle.bazen beklemekte güzeldir.bende eşimi uzun zaman bekledim.insan beklerkende mutlu oluyo.illa biri olsun die düşünme çıkacak unutma.o zaman böyle ikilemde kalıp danışma ihtiyacı bile hissetmmeyeceksin.anlayacaksın o olduğunu.:)

sana bunu neden söyledi ki yani evlenmek maksadıyla konusan bir erkek bana göre ben cok cinsel ilişki yaşadım ve buna düşkünüm derse seni yokluyordur..bana söylense o adamla degil evlenmek oturup kahve içmem midem de kaldırmaz zaten ..baska adam kalmadı mı dünyada..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için.
nerdeyse sırf onun ihtiyaç dediği şeyler için kendi hyatımı karartcaktım ve geri dönüşü olmayan bi yola gircektim.

yazdıklarınızı okudum ve çok düşündüm. ayrılma kararı aldım. içimde hiç acımadı. demek ki ben gerçekten sevmiyormuşum bu adamı.
sevseydim ayrılınca üzülürdüm herlde.

onun hayattan tek beklentisi düzenli bir cinsel hayat. bir yıla kadar evlenemeyecceğimizi söyledim. o yüzdden imam nikahı yapalım ki tatmin olayım bu süre içerisinde dedi.

bakireliğimi bozmadan bunu yapacağını söyledi ama benim için bakirelik sadece bir et parçasından ibaret değil. asla kabul edemezdim.

yani uzun lafın kısası, bu olay burda kapandı :)

allah iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi insnları sevdirsin ve doğru kararları verdirsin inş.

cnm ben imam nikahı olayını görmeden yorum yaptım.aldatmada fikrim aynı ama sırf kendi zevki için böyle bişey teklif etmesi çok saçma.hem ilişkide ben bu işleri hiç çözemedim gitti bişey yaşanırsa zaten yaşanır yok imam nikahı yok bimem ne çok saçma şeyler.herkes kendinden sorumludur bana göre istediğini herkes yapmakta özgür.imam nikahıda bu kadar basit alınacak bişey değil.ben eşimle 7 yıl çıktım ne aramızda böyle teklif oldu nede başka bişey kendi özelimizi kendimiz yaşadık

Çok sevindim, hayırlı bi karar olmuş inşaallah.
Rabbim karşınıza niyeti halis, sizi Allahın emaneti olarak görecek bir eş çıkarsın.

mrb. ben daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadım ve bu tür şeylerin evlilik sonrasında kalmasını düşünüyorum.
şu an hayatımda olan kişi ise geçmişinde bi çok kişiyle berabeer olmuş, cinselliği sonuna kadar yaşamış ve hala bu tür şeylere çok düşkün olduğunu söylüyo.

ayrıca bizim ailemiz çok dindar onların ki değil.

bu adamla evlenebilir miyim gelecekte? beni aldatma ihtimali var mı?

bu biraz lades canım.. kimi dindar olur evlendikten sonra raydan cıkar aldatır.

kimi hovarda olur evlendikten sonra esine sadık olur. bilemezsin

biz birlikteyken beni aldatmış bunu da öğrendim ya artık geri dönüş ihtimali hiç kalmadı :)
içime doğmuş sanırım buraya yazmadan önce.
kadınların 6. hissi çok kuvvetli gerçekten ve aldatanın yalanı bir şekilde ortaya çıkıyo. allah saklı kalmasına izin vermiyo
düşündüğümden çok daha basit bir insanmış.

biz birlikteyken beni aldatmış bunu da öğrendim ya artık geri dönüş ihtimali hiç kalmadı :)
kadınların 6. hissi çok kuvvetli gerçekten ve aldatanın yalanı bir şekilde ortaya çıkıyo. allah saklı kalmasına izin vermiyo

bunu bilmek için müneccim b.ku yemeye gerek yok ki adamın ne olduğu belli zaten

Nasıl öğrendiniz kendi mi itiraf etti şeref yoksunu insan . insan diyorum ama lafın gelişi bu tip erkekler insan olmaz ya neyse. Çok doğru bir karar vermişsiniz bu arada bu tip adamlar 10 metre öteden belli ediyorlar aslında kendilerini bırak evliliği normal arkdaş bile olunmaz böyle karaktersiz adamlarla.

Son düzenleme:
Nasıl öğrendiniz kendi mi itiraf etti şeref yoksunu insan . insan diyorum ama lafın gelişi bu tip erkekler insan olmaz ya neyse. Çok doğru bir karar vermişsiniz bu arada bu tip adamlar 10 metre öteden belli ediyorlar aslında kendilerini bırak evliliği normal arkdaş bile olunmaz böyle karaktersiz adamlarla.

kendi itiraf eder mi hiç? iki kızı bir arada götürüyodu işte.
ben facebook şifresini buldum bi şekilde ordan öğrendim. hiç hesap sormadım. herşey ortadaydı çünkü. ben o kızla cinsel bişeyler yaşamadım sana ihanet etmedim dedi sadece.
sanki ihanet demek sadece cinsel ilişkiye girmekmiş gibi konuşuyo. ona aşkım demesi bile yeter ki gerçekten seviyesiz bir konuşmaydı facebooktaki konuşmaları.

kendi itiraf eder mi hiç? iki kızı bir arada götürüyodu işte.
ben facebook şifresini buldum bi şekilde ordan öğrendim. hiç hesap sormadım. herşey ortadaydı çünkü. ben o kızla cinsel bişeyler yaşamadım sana ihanet etmedim dedi sadece.
sanki ihanet demek sadece cinsel ilişkiye girmekmiş gibi konuşuyo. ona aşkım demesi bile yeter ki gerçekten seviyesiz bir konuşmaydı facebooktaki konuşmaları.

İşte kafa o kadar basıyor varın gerisini siz düşünün tekrardan diyorum çok doğru bir karar vermişsiniz daha hayırlı insanlarla karşılaşırsınız inşallah bundan sonra.

Son düzenleme:
Bence evllk oncesı cınsel ılıskı yasamsssa nrmal karsılıodr senn bakıre olp olman onu pek ilgilendirmeycktr böle seylerı ummursamıyorms sendende aynı seyi isteyecektir severse istemez gibi düsünme artık seven insanlarda bişiler yasamak istioo az cok.egger sende hayır dersenn baskasyla bişiler isteyblr ama bu seni sevmemesi anlamna glmez

Back
X