ortada fol yok yumurta yok cagirmak zorunda degil seni. parmaginda yüzük var mi.... yok!
dertsiz basiniza dert ariyorsunuz
burası KK..Buraya eminim ki çok giremiyor ve konulara göz atamıyorsunuz..yoksa şurda iki tane KV sabah akşam bizde..paaat biz geldiiik..yada hey X gelin, akşam yemeğe bizdesiniz gibi emri vaki olaylarına tanıklık etseydiniz.. gider KV adayınız yanağından öper ve ona teşekkür ederdiniz hayatınıza burnunuzu sokup karıştırmadığı için..heyy heyy burda gelin adayının aldığı sexsi geceliğe karışan KV ler okuduk gelin adayımız sen neleri dert ediyorsun
eğer ben problem yaratıyorsam bunu duymak istiyordum, teşekkürler
merhabalar herkese;
kafamı karıştıran bazı konular var, fikirlerinizi merak ediyorum. Erkek arkadaşımla güzel giden,sorunsuz bir birlikteliğimiz var, önümüzdeki ay nişanlanacağız. evlilik konusunda o kadar eminim ki ondan dürüst,karakterli,eğitimli,iyi bir mesleği olan,iyi bir aileye sahip birisi.3 sene birlikteliğimiz boyunca birlikte yurt içi yurt dışı seyahatlere gittik, onu arkadaş ortamında,iş ortamında gözlemleme fırsatı buldum.
kafamı karıştıran konuya gelirsek; ailesi de beni seviyor bir problemimiz yok ama nedense bana hiç kaynaşamıyormuşuz gibi geliyor. bu da beni çok üzüyor.yaşıtım bir kardeşi var ben konuşturursam konuşur,annesiyle arabada kilometrelerce yol gideriz kimse ağzını açmazsevgilim normalde de onların böyle olduğunu söylüyor ama sanırım ben biraz ilgi istiyorum. canımı sıkan bir başka konu ise: sevgilim yarın kahvaltıya bize gelsene, ramazanda seni davet edeceğiz gibi tekliflerde bulunuyor kim dedi bunu diyorum annen mi? yoo ben planladım diyor.
geçen yine kardeşi, sevgilim ve ben eve dönerken bana yemeğe gel diye ısrar etti, kardeşi ağzını açmıyor, annesi aradı benim arabada olduğumu bile bile karpuz siparişi verdi. ben de patladım artık yalnız kaldığımızda. neden yemeğe gelmek istemediğimi söyledim , beni davet edecek olan sen değilsin ki annen benim olduğumu bile bile o da gelsin demiyor da karpuz da al diyor,kardeşi ağzını açmıyor, hep sen çağırıyosun dedim. sonrasında eve yalnız gittiklerinde annesi ebruliyi niye getirmedin diyor ama. bilmiyorum bana hep lafta gibi geliyor, ben mi çok takılıyorum gereksiz şeylere acaba?o da annesinin bu konuda tecrübesiz olduğunu ne yapacağını bimediğini söylüyor, oysaki tecrübeyle ne alakası var nihayetinde ben de bir misafirim. bana karşı bir nefretleri, tavırları olmadığını biliyorum ama biraz incelik bekliyorum çok mu acaba
uff seni sevmek zorunda degiller. kibar davranıyorlar. sevgilinde seni yanında istiyor demek ki. git veya gitme. yok anann cagırsın yok baban cagırsın..
kaynasma. kaynasmak isteme. zaten istenmeyen kızsın gibiysin daha neden kaynaşaşım diyorsun ??
merhabalar herkese;
kafamı karıştıran bazı konular var, fikirlerinizi merak ediyorum. Erkek arkadaşımla güzel giden,sorunsuz bir birlikteliğimiz var, önümüzdeki ay nişanlanacağız. evlilik konusunda o kadar eminim ki ondan dürüst,karakterli,eğitimli,iyi bir mesleği olan,iyi bir aileye sahip birisi.3 sene birlikteliğimiz boyunca birlikte yurt içi yurt dışı seyahatlere gittik, onu arkadaş ortamında,iş ortamında gözlemleme fırsatı buldum.
kafamı karıştıran konuya gelirsek; ailesi de beni seviyor bir problemimiz yok ama nedense bana hiç kaynaşamıyormuşuz gibi geliyor. bu da beni çok üzüyor.yaşıtım bir kardeşi var ben konuşturursam konuşur,annesiyle arabada kilometrelerce yol gideriz kimse ağzını açmazsevgilim normalde de onların böyle olduğunu söylüyor ama sanırım ben biraz ilgi istiyorum. canımı sıkan bir başka konu ise: sevgilim yarın kahvaltıya bize gelsene, ramazanda seni davet edeceğiz gibi tekliflerde bulunuyor kim dedi bunu diyorum annen mi? yoo ben planladım diyor.
geçen yine kardeşi, sevgilim ve ben eve dönerken bana yemeğe gel diye ısrar etti, kardeşi ağzını açmıyor, annesi aradı benim arabada olduğumu bile bile karpuz siparişi verdi. ben de patladım artık yalnız kaldığımızda. neden yemeğe gelmek istemediğimi söyledim , beni davet edecek olan sen değilsin ki annen benim olduğumu bile bile o da gelsin demiyor da karpuz da al diyor,kardeşi ağzını açmıyor, hep sen çağırıyosun dedim. sonrasında eve yalnız gittiklerinde annesi ebruliyi niye getirmedin diyor ama. bilmiyorum bana hep lafta gibi geliyor, ben mi çok takılıyorum gereksiz şeylere acaba?o da annesinin bu konuda tecrübesiz olduğunu ne yapacağını bimediğini söylüyor, oysaki tecrübeyle ne alakası var nihayetinde ben de bir misafirim. bana karşı bir nefretleri, tavırları olmadığını biliyorum ama biraz incelik bekliyorum çok mu acaba
Sizi istememe gicik olma gibi bir durumlari olsa illaki hissedersiniz, tecrubesizlik konusunda hakli olabilir ben ve abin ayni donemlerde evlendik iki cocuguz ailede annem babam cok tecrubesizlerdi dunurlerine damat gelinlerine nasil davranacaklarini pek bilemediler ilk baslarda ama sizin baya uzun zaman olmus aslinda, neyse belki evlenince duzelir hani henuz dugun nisan falan olmamis ya belki tam olarak kafalarinda aileye girmemis olabilirsin, insanlarin kafasinin icini bilemezsin ortada sorun yokken sorun yaratma bence. Herseye burnunu sokan kv ve ki kardestense bu sekilde mesafeli ama saygili olani tercih ederim ben. Bana kalirsa sende cok fazla kurcalama cocuk degilsin ilgiyi elin kadinindan kizindan bekleme sevgilinden bekle onla aran iyi oldugu surece ailesi konusunda ariza cikarmamani tavsiye ederim vede 3 kere cagirirsa 1 kere gitmen en mantiklisi su donemde madem tereddutlerinde var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?