- Konu Sahibi vuslat2008
-
hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim
canım bıkac arkadasa sordum eğer yumurtan duzgun gelışıyorsa ıgne degıl hap kullanılıyormus.ama her durumda ıgne daha ıyı gıbı.ıgne yumurta sayını arttırıyormus yanı.ınş bu sefer tutar yoksa dr u mun cekeceğı var bendenklava:ben hıc klomen kullanmadım ganophene verıyordu catlatma ıcın de kalcadan pregnıl vuruluyordum.........senın daha ıslemın yapılmamış bak mutlaka hatırlat dr a..benım ıkıncı asımın 6 gunu........hepımızın hakkında hayırlısı olsun canım........
canım benım ıkı gundur yumurta takıbım yapılıodu en son bugun gıttım 2 tane yumurta var dedi cok guzel gelısmıs pregly al vurul dedi.36 saat sonra asılama olacaktı fakat be cok şanssız bı ınsan oldugum ıcın pazara denk gelıyor.o yuzden yapılmıycak.bıdahaki aya kaldi yani.ama yınede sen ıgneyı vurdur dedi bugun vuruldum.belkı sansına asılamaya gerek kalmadan bu ay hamıle kalırsın dedi.insallah dedıgı gıbı olur.sıze guzel haberler verırım.ama moralım cok bozuldu.senağlama.insallah senınde bu ay tutar hayırlı haberlerini alırız canım.....
selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık
canım benim ilk hamişimiz en sonunda ya çok şükür :teytey::teytey::teytey:
bu sayfa hamişsiz kalacak diye üzülüyordum
neyse darısı hepimizin başına
ben bir başkası ve sonra bir başkası herkez inşallah artsın eksilmesin günden güne daha
çok artsın
:dance::dance:canımmmm tebriklerrrrrrr HAYIRLI OLSUNa.s.:teytey:canımsın yaaaa inan senin ve eşin adına çok çok çok sevindim..Ben demedimmi UZATMALARRRRI oynuyoruz diye..İnşallah hayırlısıyla Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip edera.s.:1hug::dance:
canım benım ıkı gundur yumurta takıbım yapılıodu en son bugun gıttım 2 tane yumurta var dedi cok guzel gelısmıs pregly al vurul dedi.36 saat sonra asılama olacaktı fakat be cok şanssız bı ınsan oldugum ıcın pazara denk gelıyor.o yuzden yapılmıycak.bıdahaki aya kaldi yani.ama yınede sen ıgneyı vurdur dedi bugun vuruldum.belkı sansına asılamaya gerek kalmadan bu ay hamıle kalırsın dedi.insallah dedıgı gıbı olur.sıze guzel haberler verırım.ama moralım cok bozuldu.senağlama.insallah senınde bu ay tutar hayırlı haberlerini alırız canım.....
nerdesın bakiiiiiimmmmmmmmm senklava: klava:canım cooooookk aradım senı yav........
selam canımcım.Sorma vallayaaaa gece pregnly yi vurdurdumda eşim yoktu mecburen k.validemlerde kaldım orda yaptırdım iğnemi evde yoktum biraz önce geldim..Sen neler yaptın canım.:1hug:a.s.
ben senden haber bekledım canımcım ıgne ıcın.buyuk gun geldı.randevun kacta?ınsallah bır gıder ıkı gelırsın hatta mumkunse 3 gel ikiz olsun canıııııııımmmmm.dualarım sana ve hepımıze......a.s.
canım evet nıhayet beklenen oldu...............bende çooooooookkkkkkk sevındım canım arkadasıma..........sen naptın vuslatcım belirti filan var mı????bende gunler gecmıyo sen bıkac gun ondesın benden....hıc belırtı yok bende yav.......
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim başka bir forundan transfer oldum bende buay asılama yaptırıcam insallah pazartesi doktora gıdıp ılk muaynemi olucam inşallah hepimiz için çokk güzel günlrin baslangıcı olur
:asigim:tesekkur edrim canım yok ama yanlış anlattım pazaresı daha ılk gıdıcem muayne için sanırım daha bır hafta falan sonra yapılır aşılama pek bırbılgım yok ama bu arada sana öelden msj attım ldınmı yani becerebildimmi acaba insallah canım senınde gnlune gore versın rabbım 2. aşılamn galiba degılmı
aaa öylemi canım kusura bakma ama senin adına sevindim kaçıncı günüündsin ben cok heyecanlıyım reglının ilk günü gel dedi sonra ne yapılcak ne zaman igne olucam kacgun sonra asılama yapılcak hiçbir fikrim yok ayyy ben cok sabırsızımdır ya nasıl beklıyceksem
canım nıye ama ya bı sekılde yapamazmı bunu dr ozelınde fılan ne bılım aklıma bısey de gelmıyo:uhm:ınş.gerek kalmaz hamıs olursun gercı bak ne guzel ıkı yumurtan olmus normal yoldan olabılır hakaten.........a.s.
ayşegülcüm inşallah aşılamaya gerek kalmaz tatlım.Ama senin dr tam sopalık yaaa çok kızdımklava:nasıl dr o yaa Allah Allah..Ona göre ayarlasaydıya ..Neyse canım inşallah aşılamaya gerek kalmazda bebeğine kavuşursun tatlım..Allahdan hayırlısı:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?