Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah analı babalı büyütsün inşallah bebeğin seninle kalacak buna ben inanıyorum sende inan aaaaaaaaaa ağlıyorum yaaa çok sevindim darısı başıma:)

canım benim ilk hamişimiz en sonunda ya çok şükür :teytey::teytey::teytey:

bu sayfa hamişsiz kalacak diye üzülüyordum

neyse darısı hepimizin başına

ben bir başkası ve sonra bir başkası herkez inşallah artsın eksilmesin günden güne daha

çok artsın

canım benım ıkı gundur yumurta takıbım yapılıodu en son bugun gıttım 2 tane yumurta var dedi cok guzel gelısmıs pregly al vurul dedi.36 saat sonra asılama olacaktı fakat be cok şanssız bı ınsan oldugum ıcın pazara denk gelıyor.o yuzden yapılmıycak.bıdahaki aya kaldi yani.ama yınede sen ıgneyı vurdur dedi bugun vuruldum.belkı sansına asılamaya gerek kalmadan bu ay hamıle kalırsın dedi.insallah dedıgı gıbı olur.sıze guzel haberler verırım.ama moralım cok bozuldu.senağlama.insallah senınde bu ay tutar hayırlı haberlerini alırız canım.....

canım nıye ama ya bı sekılde yapamazmı bunu dr ozelınde fılan ne bılım aklıma bısey de gelmıyo:uhm:ınş.gerek kalmaz hamıs olursun gercı bak ne guzel ıkı yumurtan olmus normal yoldan olabılır hakaten.........a.s.

:dance::dance:canımmmm tebriklerrrrrrr HAYIRLI OLSUNa.s.:teytey:canımsın yaaaa inan senin ve eşin adına çok çok çok sevindim..Ben demedimmi UZATMALARRRRI oynuyoruz diye..İnşallah hayırlısıyla Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip edera.s.:1hug::dance:

canım evet nıhayet beklenen oldu...............bende çooooooookkkkkkk sevındım canım arkadasıma..........sen naptın vuslatcım belirti filan var mı????bende gunler gecmıyo sen bıkac gun ondesın benden....hıc belırtı yok bende yav.......

nerdesın bakiiiiiimmmmmmmmm sen klava:klava:canım cooooookk aradım senı yav........

ayşegülcüm inşallah aşılamaya gerek kalmaz tatlım.Ama senin dr tam sopalık yaaa çok kızdımklava:nasıl dr o yaa Allah Allah..Ona göre ayarlasaydıya ..Neyse canım inşallah aşılamaya gerek kalmazda bebeğine kavuşursun tatlım..Allahdan hayırlısı:teselli:

nerdesın bakiiiiiimmmmmmmmm sen klava:klava:canım cooooookk aradım senı yav........

selam canımcım.Sorma vallayaaaa gece pregnly yi vurdurdumda eşim yoktu mecburen k.validemlerde kaldım orda yaptırdım iğnemi evde yoktum biraz önce geldim..Sen neler yaptın canım.:1hug:a.s.

selam canımcım.Sorma vallayaaaa gece pregnly yi vurdurdumda eşim yoktu mecburen k.validemlerde kaldım orda yaptırdım iğnemi evde yoktum biraz önce geldim..Sen neler yaptın canım.:1hug:a.s.

ben senden haber bekledım canımcım ıgne ıcın.buyuk gun geldı.randevun kacta?ınsallah bır gıder ıkı gelırsın hatta mumkunse 3 gel ikiz olsun canıııııııımmmmm.dualarım sana ve hepımıze......a.s.

ayyyy canımsın yaa sağol canım benimm inşallah dileğin gerçekleşir Allahdan hayırlısı diliyorum hepimiz için..Yarın saat 1 de dua et emia.s....sanırım c.tesi pazar giremem kk ya.ayyy özlerim ben seni yaaa:çok üzgünüm:

canım valla bendede hiç bir belirti yokfisfisfis ...artık adeti bekliycez, en büyük belirti olarak... bu arada sen sanırım bunları okuyamazsın ama ctesi pazar girmiycem demişin... gıyabında yapalım bakalım duamızı... inşallah bugünkü aşılaman çok ama çok hayırlı geçer ve bir müjdeye vesile olur... sende bize yaklaşık 15 gün sonra hamileyimmmmm :teytey::teytey::teytey:diye haykırırsın canım benim Allah yardımcın olsun....

merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim başka bir forundan transfer oldum bende buay asılama yaptırıcam insallah pazartesi doktora gıdıp ılk muaynemi olucam inşallah hepimiz için çokk güzel günlrin baslangıcı olur

aramıza hoşgeldin canım umarım bu ay seninde mutluluğunun başlangıcı olur p.tesi günkü aşılamanda hayırlı olsun umarım sonuda hayırlı olur:teytey:

:asigim:tesekkur edrim canım yok ama yanlış anlattım pazaresı daha ılk gıdıcem muayne için sanırım daha bır hafta falan sonra yapılır aşılama pek bırbılgım yok ama bu arada sana öelden msj attım ldınmı yani becerebildimmi acaba insallah canım senınde gnlune gore versın rabbım 2. aşılamn galiba degılmı

aldım canım okudum sen beni yanlış hatırlıyorsun bizde o sorun yok bizimki sebebsiz inferlite gibi bişey sorun yok herşey normal yani 1.aşılama bu benim ama 3 senedir normal yollardan olmadı

aaa öylemi canım kusura bakma ama senin adına sevindim kaçıncı günüündsin ben cok heyecanlıyım reglının ilk günü gel dedi sonra ne yapılcak ne zaman igne olucam kacgun sonra asılama yapılcak hiçbir fikrim yok ayyy ben cok sabırsızımdır ya nasıl beklıyceksem

valla şu anda 9.gündeyim kısmet artık bekliyoruz valla olacağı varsa olur
ben artık alıştığım için beklemeye neyse umarım aşılaman tutarda şu anda yaşadığın ne dert varsa hepsi üstünden akar gider canım aşılama ilk ama yumurtlama takibi 4 kere yaptırdım her defasında umutla bekleyip hayal kırıklığına uğradım çok zor bişey

ıstese yapardı bende cok sinirlendim ama napım elımden gelen bısey yok artık 1 ay daha beklıycez.insallah gerek kalmaz asılamaya....:sm_confused:

tesekkur ederım canım.bencede dayagı hakkettiyerimseniben.bu ay cok ümitliydim aşılamayla olacak gibi hissediyodum kısmet degılmış napalım.beklıycez artık.benım kaderım bu hep bi engel cıkıyor.neyse bundada vardır bi hayır....:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…