- Konu Sahibi vuslat2008
-
ben yarın ilk kontrolümü olucam kızlar hemen igne yapılcakmı banada yoksa herkesinki farklımı oluyor peki daha önce aranızda eşinin spermlerine bakılmadan aşılama aptıran oldumu içime bir kurt düstü şimdi yarına kadar yer bitirir beni nedense hep aglamak gelıyor içimden sevinçmi heyecanmı bilmiyorum sanırım hepinizde bu tarz duygular olmustur
ben yarın ilk kontrolümü olucam kızlar hemen igne yapılcakmı banada yoksa herkesinki farklımı oluyor peki daha önce aranızda eşinin spermlerine bakılmadan aşılama aptıran oldumu içime bir kurt düstü şimdi yarına kadar yer bitirir beni nedense hep aglamak gelıyor içimden sevinçmi heyecanmı bilmiyorum sanırım hepinizde bu tarz duygular olmustur
heyecanlanmışsındır canım ama o konu ıcın uzulme artık yarın dr la bırlıkte bı cozum bulunacak merak etme......dr once sana bakacak sonra esınden spermıyogram ısteyıp degerlendırecek ınş bır sorun yoksa bu ay asılama yapar.bunun nasıl bı ıslem oldugunu anlatmıştık sana.....yanı senın bu ay kesın asılama yapılır dıye bısey yok ıns olur ama benım anlamadıgım sız daha once hıc esınle dr a gtmedınız mı kı spermıyogram ıstenmedı?hemen ıstıyor cunku dr lara.s.
bak güzelim...ben sana yaşadığımı anlatayımm....bende pko var...1,5 senedir tedavi oluyorum...doktora ilk gittiğimizde doktor eşimden spermiogram istedi.....şimdilik önümüzde bi problem var evrim hanım....buna şükredelim üstüne gidelim dedi....sebepsiz infertilite de olabilirdi..ama şimdi neyle uğraşacağımızı biliyoruz dedi...eşimede sana kalmış erken ama istersen yaptır spermiogram dedi...tabi eşim doktor tercihe bırakınca ihmal etti yalan değil....geçen aya kadar klomen vb..ilaçlar kullandım ve normal yolla denedik hep..ben aşılama olsun istiyordum biran önce ama doktoruda aşılamayı hep erteliyordu...geçen ay yine klomenle 1 yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi vurulmadan 1 gün önce gittiğim kontrolümde doktora ısrar ettim aşılama için...oda tamam dedi...yarın gel sonkez yumurtaya bakalım iğneyi yapalım 1 gün sonrada aşılamanı yaparız dedi...ertesi gün gittiğimde yumurtam kendiliğinden çatlamıştı iğneye falan gerek kalmdan ...normalde bir gün sonra olacağım aşılamayı ben 1 gün önce oldum...yumurtanın kendiliğinden çatladığını görünce doktor hemen bugün öğleden sonra yapalım aşılamayı dei. ve apar topar olduuu...bende çok endişelenmiştim eşim daha önce spermiogramı yaptırmadı ya bişey varsa boşuna mı yaptırmış oluruz diye...doktor beni telkin etti....çok küçük bi iihtimal dedi...hareketlilkte azlık olabilir dedi ama yıkama işleminden geçirirken biz en hareketlilerini seçiyoruz zaten dedi....işte bu yüzden sakın üzlme canım...olacağı varsa az bi sperm miktarıyla da olur ....zaten aşılama öncesi 3 saat kadar önce eşin sperm vericek bu yıkamaişleminden geçi,cek...semeni aldığınızda onun yanında size sonuç kağıdını vericekler labaratuvardan ....yıkama öncesi ve yıkama sonrası sonuşları yazıyo...merak etme...nasip deilmiş geçen ay tutmadı benim..eşimde de bi sorun olmadığını öğrenmiş oldukk..hatta eşimle dalga bile geçiyoruz..ben aşılama diye ısrar etmeseydim senin daha spermiogram yaptıracağın yoktu..bahane oldu diyorum....geçen ay plansız oldu aşılamam anidenn....ama bu ay hap yerine yumurta gelişimi için iğne kullanıyorum bakalım en geç bu hafta sonuna aşılamam olur...allah bizede kısmet eder heralde o duyguyu......[/
tesekkürler canım biraz daha rahatladı içi şimdi insallah canım senıniçinde buay güzel sonuclanır allah yardımcın olsun:1hug:
evet herkeze iyi haftalar bendede mutlu bir haber yok:a015: biraz önce kırmızı bir lekeyle karşılaştım kısmet ya hiç bişey yokken olmaması beni daha çok üzüyor :çok üzgünüm:neden böyle oldu bilmiyorum adetim hep böyle başlıyor adette bugün 28 günümdü her ilaç kullandığım ay bir damla sonra bir gün sonrada tamamı gelir ne diyceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok üzgünüm aşılamada çare olmadı artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum[/QU
canım ya çok üzüldüm bizi birbirimizden başka kimse anlamaz anlıyorum seni senağlama bende her adetimin başlayacağını anladığım zaman ruh gibi olurum ama sonra yeni bi ay yeni bi tedavi ve yeni bi umut ne olur sende böyle düşün ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN
selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermediyarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum[/QUO
Canım inşallah diğer aya bebişine kavuşursun hepimiz için dua ediyorum allahım bize sıkıntımızın ecrini versin kucaklarımıza bebişlerimizi alalım a.s.
evet herkeze iyi haftalar bendede mutlu bir haber yok:a015: biraz önce kırmızı bir lekeyle karşılaştım kısmet ya hiç bişey yokken olmaması beni daha çok üzüyor :çok üzgünüm:neden böyle oldu bilmiyorum adetim hep böyle başlıyor adette bugün 28 günümdü her ilaç kullandığım ay bir damla sonra bir gün sonrada tamamı gelir ne diyceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok üzgünüm aşılamada çare olmadı artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum
selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermediyarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum[/QUO
Canım inşallah diğer aya bebişine kavuşursun hepimiz için dua ediyorum allahım bize sıkıntımızın ecrini versin kucaklarımıza bebişlerimizi alalım a.s.
canım inşallah birdaha ki aya verirsin mutlu haberi allah yardımcın olsun
guzel haberlerını bekleyecegız ıcını ferah tut ve bızı haberdar et olur mu???????a.s................
kızlar bende durumu özetleyim size;
eşimin sperm testine bakıldı 3 milyon ve hareketleri az dr birsürü ilaç verdi .
varikosel varmış ama ameliyat edemeyiz dedi cünkü küçükken fıtık ameliyatı olmuş tekrar acmayalım dedi. dolaşım bozukluğu için ilaç verdi klomen ve e vitamini verdi eşime 3 ay kullanacak ama kadın doğumm doktorum ise eşin 1 ay kullansın adet ol ve gel aşılamanı yapalım dedi.
bana ise kan tahlilleri yapıldı,alttan ultrasonla bakıldı bi problem yok dedi dr.
şimdi ise 21 haziranda adet olucam nasip olursa..ama rahim filmi çekilmedi benden aşılamada rahim filmi şartmı kızlar..
cevaplarsanız sevinirim
selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermediyarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum
evet herkeze iyi haftalar bendede mutlu bir haber yok:a015: biraz önce kırmızı bir lekeyle karşılaştım kısmet ya hiç bişey yokken olmaması beni daha çok üzüyor :çok üzgünüm:neden böyle oldu bilmiyorum adetim hep böyle başlıyor adette bugün 28 günümdü her ilaç kullandığım ay bir damla sonra bir gün sonrada tamamı gelir ne diyceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok üzgünüm aşılamada çare olmadı artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum
lotus cum canım ben geldim nasılsın tatlım..Özledim valla sizi..:1hug:umarım herşey yolundadır tatlıma.s.
arkadaslar spermıyogram testı kac gunde cıkıyor sonucu bılen varmı ya yerımde duramıyorum vallaha hemen cık ogun gelsede asılamamı yaptırsam cok heyecanlıyım bekleyen arkadaslara allah sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?