Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

heyecanlanmışsındır canım ama o konu ıcın uzulme artık yarın dr la bırlıkte bı cozum bulunacak merak etme......dr once sana bakacak sonra esınden spermıyogram ısteyıp degerlendırecek ınş bır sorun yoksa bu ay asılama yapar.bunun nasıl bı ıslem oldugunu anlatmıştık sana.....yanı senın bu ay kesın asılama yapılır dıye bısey yok ıns olur ama benım anlamadıgım sız daha once hıc esınle dr a gtmedınız mı kı spermıyogram ıstenmedı?hemen ıstıyor cunku dr lara.s.

yanı sunu demek ıstıyorum ılk kez ıkınız bırden gdyorsanız dra hemen bu ay asılama yapılmayabılır.....inş. bır sorun yoktur ama varsada bır sure ılac kullandırıp sonra ası yapacaktır muhtemelen.sen hıc uzulme kısmetse olacak ınş.........

hayır canım beraber hıc gıtmedık yanı bızım sorunumuz baskaydı vajınusmusum ya ben oyuzden ondan olmuyor dıye gıtmedık neyse yarın belli olur artık ınsallah buay olur artık beklemek ıstemıyorum cunku kendımı cok hazırladım bu aya

tesekkürler canım biraz daha rahatladı içi şimdi insallah canım senıniçinde buay güzel sonuclanır allah yardımcın olsun:1hug:

selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermedi yarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum

evet herkeze iyi haftalar bendede mutlu bir haber yok:a015: biraz önce kırmızı bir lekeyle karşılaştım kısmet ya hiç bişey yokken olmaması beni daha çok üzüyor :çok üzgünüm:neden böyle oldu bilmiyorum adetim hep böyle başlıyor adette bugün 28 günümdü her ilaç kullandığım ay bir damla sonra bir gün sonrada tamamı gelir ne diyceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok üzgünüm aşılamada çare olmadı artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum

kızlar bende durumu özetleyim size;
eşimin sperm testine bakıldı 3 milyon ve hareketleri az dr birsürü ilaç verdi .

varikosel varmış ama ameliyat edemeyiz dedi cünkü küçükken fıtık ameliyatı olmuş tekrar acmayalım dedi. dolaşım bozukluğu için ilaç verdi klomen ve e vitamini verdi eşime 3 ay kullanacak ama kadın doğumm doktorum ise eşin 1 ay kullansın adet ol ve gel aşılamanı yapalım dedi.

bana ise kan tahlilleri yapıldı,alttan ultrasonla bakıldı bi problem yok dedi dr.

şimdi ise 21 haziranda adet olucam nasip olursa..ama rahim filmi çekilmedi benden aşılamada rahim filmi şartmı kızlar..

cevaplarsanız sevinirim

canım cok üzüldüm ama vardır bir hayır de hep inşallah seninde olucak bebişin ama biraz seni bekleticek sanırım dualarım seninle

guzel haberlerını bekleyecegız ıcını ferah tut ve bızı haberdar et olur mu???????a.s................

canım çok sagol haberler şimdilik güzel yumurtalıklarıma baktı ve klomen adlı bir ilaç verdi spermıyogram testı yapılcak persembe bende o sırada hormon testi olucam sonuclar iyi cıkarsa bu ay yaparız aşılamanı dedi ben şimdiden çok heyecanlandım bile artık nasıl beklerim bilmiyorum allah yardımcımız olsuna.s

canım merhaba.öncelikle geçmiş olsun.Tüblerinde bir sorun olup olmadığına bakılmalı.İnşallah yoktur ama tüplerinde bir sorun varsa aşılama çok çok gereksiz olur.
RAHİM filmi (HSG) şart canım..
Aslında rahim filmini doktorunun istemsi gerek.
Tüplerdeki sorun alttan bakılan ultrasonla anlaşılmıyor tatlımm.
İnşallah hayırlısı olur :teselli:

lotus cum canım ben geldim nasılsın tatlım..Özledim valla sizi..:1hug:umarım herşey yolundadır tatlıma.s.

arkadaslar spermıyogram testı kac gunde cıkıyor sonucu bılen varmı ya yerımde duramıyorum vallaha hemen cık ogun gelsede asılamamı yaptırsam cok heyecanlıyım bekleyen arkadaslara allah sabır versın

selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermedi yarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum

yapmayın be canlarım cok uzuldum yaaaaaaa:çok üzgünüm:herseyde var bır hayır napalım benımde 6 gunum kaldı.......streslıyım bende.....rabbım bır kapıyı kapatır bırını acar ınssenağlama hepımız aynı durumdayız ışte...........:a015:

arkadaslar spermıyogram testı kac gunde cıkıyor sonucu bılen varmı ya yerımde duramıyorum vallaha hemen cık ogun gelsede asılamamı yaptırsam cok heyecanlıyım bekleyen arkadaslara allah sabır versın

buyuk ıhtımalle yarın cıkar canım tlf edıp oğrenın cıkıp cıkmadığını oyle gıdın..........

Merhaba arkadaşllar bende yarın ilk aşılamamı olacağım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Tatlı cadı ve vuslat üzülmeyin arkadaşlar yeni ay yeni şans.
İnşallah hep beraber hamiş haberlerimizi vericez birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…