- Konu Sahibi vuslat2008
-
slm kızlar bugün 8. iğnemi olucam ilk aşılamada göğüslerim çok şişmişti ve ağrısından dokunamıyordum bile ilaçların bütün yan etkilerini yaşamıştım bu sefer hiç bişi yok sanki okadar hormon ilacını kullanan ben deilim sizce normalmi
canım 2.asılamamın 6.gunundeyım tık yok aynı durumdayız yanı.ılk asılamadan sonra bende bır suru ağrı cektım.buradakı arkadaşlarlada konustuk bunu ama her asılama aynı bunyede bıle olsa belırtılerı farklı olabılıyor.bunu dusunup karamsar olma 2.lerde vucut hormona alıştığı ıcın tepkı vermıyor belkı de.ağrı olmaması basarısızlık degıl yanı.ama benım anlamadığım benım dr um bana yalnızca 5 gun yumurta olgunlastırıcı hap kullandıryor sonrada catlatma ıgnesı oluyorum.aklıma takıldı burada bırcok arkadaş cok igne vuruluyor acaba neden????????????????
:dance:eninde sonunda biz kazanacaz allahın izniyle...:dance:yeterki SABIRRRRRRRRRRR edelim canım:1hug:bizim uzatmalar biraz uzun olsada sonucu bizim istediğimiz gibi olacak İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH:dance:a.s.
Saolasın canım bilgiler için ama artık resmen aranıza katılıyorum bugün çünkü adetim kesin olarak ve güldür güldür geldi saolsun çok lazımmış gibi...
Doktor puregonu 3 kez kullanacağız ilkini doğal yolla deneyelim ikinci ve üçüncüyü aşılama olursun dedi.
Çook umutluydum ama olmadı bu ay,forumu okuyup hüsrana uğrayan arkadaşları gördükçe inan mahvoluyorum,Allah hepimize sabır versin .Burada aşılama da klomen kullanan arkadaşları görüorum hap şeklinde mi kullanıosunuz acaba?ben onu ilk tedavi şeklimde görmüştüm ama hatta doktorum onlar en hafifi ,düşük etkilisi falan demişti,acaba bünyeye göre mi farklı?:teytey:
canım 2.asılamamın 6.gunundeyım tık yok aynı durumdayız yanı.ılk asılamadan sonra bende bır suru ağrı cektım.buradakı arkadaşlarlada konustuk bunu ama her asılama aynı bunyede bıle olsa belırtılerı farklı olabılıyor.bunu dusunup karamsar olma 2.lerde vucut hormona alıştığı ıcın tepkı vermıyor belkı de.ağrı olmaması basarısızlık degıl yanı.ama benım anlamadığım benım dr um bana yalnızca 5 gun yumurta olgunlastırıcı hap kullandıryor sonrada catlatma ıgnesı oluyorum.aklıma takıldı burada bırcok arkadaş cok igne vuruluyor acaba neden????????????????
sevıyorum ben bu kızı yaaaaaaaaa:1hug:a.s.
ya kızlar bişey sorucam size.ben bu ay kistimden dolayı doğum kontrol hapı kullandım.4 gün falan içmişim sonra unuttum hapı içmeyi 2+3 gün içmemişim.sonradan aklıma geldi.ama adet oldum yani çok zamansız oldum.daha ayın başında olcam adet.bu haptan dolayımı acaba.bi bilginiz varmı korktum biraz.cevaplarsanız çok sevinirim.
hepınıze tesekkurler canlara.s. mavi ay cım özelıne bı bakar mısın??msj attım da..........
kısmetse banada aşılama yapılacak ama biraz bilginize tecrübenize ihtiyacım var
şimdi ilk sorum şu:dr.adetin ilk 3günü içerisinde gel dedi gidince neye bakıcak alttan muayene ediyormu?o ilk 3 gün içinde? o karından yapılan iğnelere nezaman başlıyorsunuz asıl aşılama neye göre ve nezaman yapılıyor???
merhaba lotus mesajlarını okudum aynı durumdayız senınle sanırım.bende klomen kullanıyorum bu 5,klomen bugun bıttı.daha once 2 sefer pregly vuruldum ama bısey cıkmadı.bu ay asılama yapılacak.persembe gunu gıdecegım doktora yumurta takıbı yapılacak.sonra tekrar igne ve asılama.banada o gobekten vurulan ılactan bahsetmedi bende onu merak edıyorum.acaba herkesın farklımı oluyor.yani bize niye vermıyor anlamadım*-)
arkadaşlar 2 gün yoktum şöyle bi bakayım dedim hamişimiz varmı diye tek tek okudum ama 1 tane bile hamişimiz yok hadi kızlarrrrrr bari 1 tane hamiş çıkaralımda moralimiz yerine gelsin ben bu ay ara vericem heyet raporu çıkarmak için ben hap kullanmıştım ama artık iğnelere başlıycakmışız ben iğneden çok korkarım ama valla artık hamile kalayım diye nerdeyse koşarak gidicem iğne olmaya yaaa yeter artık gelsin bizimde meleklerimiz di mi ama ne kadar nazlı bunlar böyle çok özel bebekler olucak hepside eminim kucaktan inmiycek hiçbiri
Canım ben klomeni 5 ay kullandım,belki senin yumurtalıkların daha erken olgunlaşıodur,iğne daha etkili o sebeble verdi doktorum bana,ama şu da var aşılama da hap kullananları çok duymuyorum,doktoruna bi sor istersen.Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?