- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım çok teşekkür ederim parmaklarına sağlık yordum seni biraz ama kusura bakma
bana iğne falan vermedi dr. ilk 3 günü içinde herhangi birgün gel dedi regl olacagım için alttan muayeneden geriliyorum bilgimde yok ama yapmıyor dedin rahatladımyerimseniben
heralde iğneleri vermek için çağırdı hayırlısı bakalım ilk deneyimim olucak umarım başarıyla sonuçlanır:1rolleyes:
tekrar sağoll
canım çok teşekkür ederim parmaklarına sağlık yordum seni biraz ama kusura bakma
bana iğne falan vermedi dr. ilk 3 günü içinde herhangi birgün gel dedi regl olacagım için alttan muayeneden geriliyorum bilgimde yok ama yapmıyor dedin rahatladımyerimseniben
heralde iğneleri vermek için çağırdı hayırlısı bakalım ilk deneyimim olucak umarım başarıyla sonuçlanır:1rolleyes:
tekrar sağoll
arkadaşlar 2 gün yoktum şöyle bi bakayım dedim hamişimiz varmı diye tek tek okudum ama 1 tane bile hamişimiz yok hadi kızlarrrrrr bari 1 tane hamiş çıkaralımda moralimiz yerine gelsin ben bu ay ara vericem heyet raporu çıkarmak için ben hap kullanmıştım ama artık iğnelere başlıycakmışız ben iğneden çok korkarım ama valla artık hamile kalayım diye nerdeyse koşarak gidicem iğne olmaya yaaa yeter artık gelsin bizimde meleklerimiz di mi ama ne kadar nazlı bunlar böyle çok özel bebekler olucak hepside eminim kucaktan inmiycek hiçbiri
hoş geldinnn canım.Bakalım ilk hamilemiz kim olacak.İnşallah herkesin aynı anda tutar hemde ilkinde tutar inşallah:dance::teytey:Bizimkiler tutarsa eğer kesin SÜZME olacak SÜZMEEE heheha.s.HAyırlı haberlerrrrrr bekliyoruz arkadaşlar haydeeeeeeee test yapan yokmu yahuuuuuuuu:teytey:
ben bugün 2.ci ve son aşılamamı olcam.bende iksinde de klomen ve pregnyl iğne kullandım.dr sordum iğne neden vermedin.çok yumurtanın aşılma için faydası olmadığını önemli olanın kaliteli yumurtanın oluşması gerektiğini söyledi (bende inandımCADIARZU).şimdi bekleyip görcem .tutmazsa tüp bebek deniyecez.bakalım hayırlısı.umarım allah herkezin gönlüne göre verir.
ya ben göğüs agrısından ölüyorum berbat durumdayım son 4-5 saattir mahvoldum ya
adet belirtisi bu
ilk yumurtlama takibimdede aynısı olmuştu ve sonuç hüsran bakalım bu ne çıkacak
vuslaaaaaaaaattttttt nerelerdesın canım agrıların ne oldu???????????
ben bugün 2.ci ve son aşılamamı olcam.bende iksinde de klomen ve pregnyl iğne kullandım.dr sordum iğne neden vermedin.çok yumurtanın aşılma için faydası olmadığını önemli olanın kaliteli yumurtanın oluşması gerektiğini söyledi (bende inandımCADIARZU).şimdi bekleyip görcem .tutmazsa tüp bebek deniyecez.bakalım hayırlısı.umarım allah herkezin gönlüne göre verir.
geçti canım gögüslerimde bişey kalmadı hafif uçlarına acı var ama çok değil kasık ağrım da ara ara devam ediyor ama dün masada otururken önse sol kasığıma 5 dk sonrada sağ kasığıma şiddetli bir sancı girdi karşımda kocam oturuyordu o bile korktu bağırmama yani sol tüpüm tıkalı o niye ağrıyor anlamadım canım kocam bu sefer o da o kadar istekli ki olmazsa yıkılacak o da yıkılmayın diyenler var 3 sene evlendikten sonra evlenmeden öncede pko belasıyla 5 senedir uğraşıyorum çökmemek elde mi ya tüp bebekte bile garanti yokki....YÜCE ALLAHIM ARTIK YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH... hepimizi birden inşallah...:çok üzgünüm:
canım yapma ama boyle zaman zaman hepımız umutsuzluga kapılyoruz ama kaderden öte yol yok ölecek degılız ya...........bız senınle gun sayıyoruz bak tarıhlerımız cok yakın benım 22 hazıran.benımde ağrılarım var reglı belırtısı de olabılır ama napalım hep beraber bekleyıp gorecegız........ınş. o reglıler gelmıcek ama.......klava:a.s.
canım hayırlısı olsun inşallah ikimizinkide tutarda tanışır kaynaşır bugünleri anarız birlikte:1hug:
ınsallah bır gıder ıkı gelırsın canım...........sevgılerımle.........
sağol arkadaşım burada sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum.canım umarım seviniriz hep birlikte ve bebişleri izmit marina da gezdirir.
hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim
selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık
hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?