Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rica ederim ne demek canım birbirimizin derdini paylaşıyoruz :1hug:İğnelerini aldınmı sen?

Merhaba canım bende aşılama için iğne oluyorum. Reglimin ikinci günü doktora gittim ve vajinal muayene oldum. Dr.um aşılama öncesi yumurtalıkların ve rahimin durumunu görmem gerekiyor dedi bir önceki aydan çatlamayan yumurtalar kist oluşturabiliyormuş. Tabi her dr. farklı tedavi yöntemi seçebiliyor. Yani kısacası ne olur ne olmaz deyip vajinal muayene için hazır ol. Sana şimdiden kolay gelsin.

hoş geldinnn canım.Bakalım ilk hamilemiz kim olacak.İnşallah herkesin aynı anda tutar hemde ilkinde tutar inşallah:dance::teytey:Bizimkiler tutarsa eğer kesin SÜZME olacak SÜZMEEE heheha.s.HAyırlı haberlerrrrrr bekliyoruz arkadaşlar haydeeeeeeee test yapan yokmu yahuuuuuuuu:teytey:

aynen canım süzme bebeler ışte uğrastıryorlar....::sm_cool:...ya hanı reglı gunlerımızı yazıyoduk bı lıste yapsak mı????????:enbuyukkk:

ben bugün 2.ci ve son aşılamamı olcam.bende iksinde de klomen ve pregnyl iğne kullandım.dr sordum iğne neden vermedin.çok yumurtanın aşılma için faydası olmadığını önemli olanın kaliteli yumurtanın oluşması gerektiğini söyledi (bende inandımCADIARZU).şimdi bekleyip görcem .tutmazsa tüp bebek deniyecez.bakalım hayırlısı.umarım allah herkezin gönlüne göre verir.

ınsallah bır gıder ıkı gelırsın canım...........sevgılerımle.........

ya ben göğüs agrısından ölüyorum berbat durumdayım son 4-5 saattir mahvoldum ya
adet belirtisi bu
ilk yumurtlama takibimdede aynısı olmuştu ve sonuç hüsran bakalım bu ne çıkacak

vuslaaaaaaaaattttttt nerelerdesın canım agrıların ne oldu???????????

vuslaaaaaaaaattttttt nerelerdesın canım agrıların ne oldu???????????

geçti canım gögüslerimde bişey kalmadı hafif uçlarına acı var ama çok değil kasık ağrım da ara ara devam ediyor ama dün masada otururken önse sol kasığıma 5 dk sonrada sağ kasığıma şiddetli bir sancı girdi karşımda kocam oturuyordu o bile korktu bağırmama yani sol tüpüm tıkalı o niye ağrıyor anlamadım canım kocam bu sefer o da o kadar istekli ki olmazsa yıkılacak o da yıkılmayın diyenler var 3 sene evlendikten sonra evlenmeden öncede pko belasıyla 5 senedir uğraşıyorum çökmemek elde mi ya tüp bebekte bile garanti yokki....YÜCE ALLAHIM ARTIK YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH... hepimizi birden inşallah...:çok üzgünüm:

canım hayırlısı olsun inşallah ikimizinkide tutarda tanışır kaynaşır bugünleri anarız birlikte:1hug:

canım yapma ama boyle zaman zaman hepımız umutsuzluga kapılyoruz ama kaderden öte yol yok ölecek degılız ya...........bız senınle gun sayıyoruz bak tarıhlerımız cok yakın benım 22 hazıran.benımde ağrılarım var reglı belırtısı de olabılır ama napalım hep beraber bekleyıp gorecegız........ınş. o reglıler gelmıcek ama.......klava:a.s.

aynen katılıyorum canım hakkımızda hayırlısı artık bu saatten sonra kaderde ne varsa onu görücez ii şeyler inşallah

canım hayırlısı olsun inşallah ikimizinkide tutarda tanışır kaynaşır bugünleri anarız birlikte:1hug:

sağol arkadaşım burada sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum.canım umarım seviniriz hep birlikte ve bebişleri izmit marina da gezdirir.

sağol arkadaşım burada sizlerle paylaşmaktan çok mutluyum.canım umarım seviniriz hep birlikte ve bebişleri izmit marina da gezdirir.

inşallah canım inşallah rabbim bu mutluluğu tez zamanda gösterir bize inşallah herkezin aşılaması tutar bu ay da müjde üstüne müjde veririz hepimiz birbirimize:1hug:

selam arkadaşlar...taa nişanlıyken başlayan ve 6 senedir süren fibromiyalji hastalığı,ardından ilk gecemde öğrendiğimiz ama strestendir ağrılardandır deyip geçiştirdiğimiz(TAM 4 SENE)ilişkiye girememe...eşe dosta aileye borcumuz var,ağrılarım biraz geçsin en kısa zamanda düşünüyoruz diye kaçamak cevaplar verdik ÇOCUK NE ZAMAN SORULARINA.çocuk birçoklarının başvurduğu gb aileyi kurtarmak için ya da birbirine bağlanmak için değil sadece bir evlat sahibi olmak için istemeye başladık vajinimus olduğumu öğrendiğimde eşiminde cinsel ilişki deneyimi ve bilgisi yoktu benim de.araştırdık okuduk nasıl yapılır diye tıpkı bir çocuğun yürümeyi öğrenmesi gibi ama olmadı beceremedik.ameliyatla vajina genişletildi 1.aşılama olumsuz,2.aşılama olumsuz ve son aşılamamın sonucunu bugün aldım doktor tebrikler hcg 138 çıkmış 2 haftalık hamilesiniz dedi yeni bir gebelik henüz bebek rahime tutunmaya çalışıyor önümüzdeki hafta tekrar hcg bakalım iki katı çıkarsa değer sağlıklı bir gebelikten bahsedebiliriz dedi ama bugün bu sonucun tadını çıkarın ve ağır kaldırmayın iş falan da yapmyın dedi.sanırım 15 gün sonra da keseye bakarız dedi ama o bunları söylerken ben ağlıyor ve ağlıyordum aşılamalrım tutmadığındaki ağlama gb değildi ama sesimi koyurdum ve ağladım hemşireleri de ağlattım inanamıyorum,tedirginim çok değişik bir duygu eve geldim eşimle de ağladık

hala da ağlıyorum içim kaynıyor sanki mutluluğumu hiç ağlayarak yaşayacağım aklıma gelmezdi,inşallah haftaya değerim iki katına çıkar ve sağlıklı bir gebelik olduğu kesinleşir Rabbim sonuç bekleyen herkese bu duyduyu yaşatsın seviçten hıçkıra hıçkıra ağlatsın pozitif sonucunu aldığınızda.bu sitedeki bütünarkadaşlarım hepiniz benim budavamda can yoldaşım olduğunuz Allah hepinizden razı olsun bena yalnız olmadığımı hissettirdiğiniz için hepinize binlerce teşekkür ederim

canım hem sen ağladın hem bizi ağlattın bende aşılama yaptırdım beklemedeyim bizler için de dua et olurmu senin yaşadığın sevinci bizler de yaşayalım inşallah

CANIM BENIM INAN TUYLERIM URPERDI,gozlerım doldu......cok sevındım ya.gozun aydın canım hayırlısıyla kucagına alırsın ınşallah......ay cookkkkkk sevındım yaaaaaaŞeniz:1hug:

deli kız aglattın benı bıde.hayırlısıyla gelsın bebışın analı babalı buyusun ınş ne dıyeyım bılmıyorumkı canım.............a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…