- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım valla bendede hiç bir belirti yokfisfisfis ...artık adeti bekliycez, en büyük belirti olarak... bu arada sen sanırım bunları okuyamazsın ama ctesi pazar girmiycem demişin... gıyabında yapalım bakalım duamızı... inşallah bugünkü aşılaman çok ama çok hayırlı geçer ve bir müjdeye vesile olur... sende bize yaklaşık 15 gün sonra hamileyimmmmm :teytey::teytey::teytey:diye haykırırsın canım benim Allah yardımcın olsun....
slm kızlar bende iğneleri vurunuyorum benim 1 tane oluştu 6. iğneden sonra durdu büyümesi ama doktor sağlıklı büyüyebilir dedi iğnelere devam dedi 11. iğnemi oldum valla tamamen psikolojim bozuldu hiç ümidim kalmadı senağlama artık birileri sorduğunda kızıyorum hiç kimse ne yaşadığını bilmiyo ancak konuşuyorlarklava: Allah hepimize sabır versin bir an önce bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldim başka bir forundan transfer oldum bende buay asılama yaptırıcam insallah pazartesi doktora gıdıp ılk muaynemi olucam inşallah hepimiz için çokk güzel günlrin baslangıcı olur
slm kızlar bende iğneleri vurunuyorum benim 1 tane oluştu 6. iğneden sonra durdu büyümesi ama doktor sağlıklı büyüyebilir dedi iğnelere devam dedi 11. iğnemi oldum valla tamamen psikolojim bozuldu hiç ümidim kalmadı senağlama artık birileri sorduğunda kızıyorum hiç kimse ne yaşadığını bilmiyo ancak konuşuyorlarklava: Allah hepimize sabır versin bir an önce bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.
valla ben 12,9 hiç 4 ten aşağı yumurta görmedim hepside kaliteliydi ama olmayınca olmuyor ben çevremde hiç kimseye bir şey söylemiyorum daha çocuk için bu kadar uğraştığımı bile bilmiyolar istemiyorum diyorum sizmi bakıcanız benim çocuğma hazır olunca yapıcam diyorum işte bu şekilde atlatmaya çalışıyorum bide çevrenin hadi yap söylenmelarinden sonra yazık olmuyormu ay gençsinde daha sorun kimde gbi acayip laflarını hiç çekemem sonunda doğum evi yerine akıl hastanesine götürürler mazallah benikafamçokkarıştı... susun işteyasakkelime var bişey işte niyebu kadar deşiyonuz herşeyi anlamıyorum çok meraklı milletiz çooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klava: klava:
canım bugun mavı aycıgımızın asılaması yapılacak yanlış anladın sanırım o gıremıcek sıteye ben ayın 5 ınde yaptırdım asılamamı gun sayıyoruz..........ayın 22 sınde bellı olacak......bende de belırtı yok.....dualarımız herkese ama bugun mavı ay ıcın dua edelıma.s.a.s.
kızlar ilk aşılamada tutma şansıda büyük değilmi yani fark etmiyoor ben yeni regli oldum ne kadar zaman sonra aşılamam gerçekleşir sizce
canım sagol ya sende beklemedemısın buarada biz daha önce spermogram testi yaptırmadık yeni ögrendim ve cok üzüldüm sizce olmazmı ki bende 3 .günüme randevu aldım sagol
senin cok az kalmış cok güzel haberle dönersin inşallah bir arkads dediki şimdi beraber gitsenizde fark etmez eşinde bir durum olsa bile tedaviye yetişmez dedi dün cok ağladım bilmiyordukki önceden olucağını doktorda bırsey demedi artık şansa bırakıcaz işi öyle gözüküyor hayırlısı olsn hepimiz için
canım,çok üzgünüm.ama yardımcı olmak istedim..
kızlar öss den çıktım geldim araya bide üniversite sınavı bile soktum valla ne hamaratım dimi ii geçti kocam diyoki sen potansiyel hamilesin sakın stres yapma sakin sakin çöz sorularını ay ne güldüm valla ona...lülülülülülü
masallah canım on parmagında on marıfeta.s.nasıl gectı sınav ınş. iyidır canım.......ya ben hala bı belırtı beklıyorum bılıyomusun ılk asılamam da cok agrı olmustu cunku sımdı hıc yok........bı de ısın tuhafı ıslem zamanı 1 yumurtam vardı işlemden 3 4 gun sonra bır yumurtam daha olusup catladı ben bunu sonradan anladım ama emınım canım....cok ılac yuklenıyoruz ya sonradan da olabılyormus........sende durum ne canıma.s.
ben yarın ilk kontrolümü olucam kızlar hemen igne yapılcakmı banada yoksa herkesinki farklımı oluyor peki daha önce aranızda eşinin spermlerine bakılmadan aşılama aptıran oldumu içime bir kurt düstü şimdi yarına kadar yer bitirir beni nedense hep aglamak gelıyor içimden sevinçmi heyecanmı bilmiyorum sanırım hepinizde bu tarz duygular olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?