Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bugun mavı aycıgımızın asılaması yapılacak yanlış anladın sanırım o gıremıcek sıteye ben ayın 5 ınde yaptırdım asılamamı gun sayıyoruz..........ayın 22 sınde bellı olacak......bende de belırtı yok.....dualarımız herkese ama bugun mavı ay ıcın dua edelıma.s.a.s.

slm kızlar bende iğneleri vurunuyorum benim 1 tane oluştu 6. iğneden sonra durdu büyümesi ama doktor sağlıklı büyüyebilir dedi iğnelere devam dedi 11. iğnemi oldum valla tamamen psikolojim bozuldu hiç ümidim kalmadı senağlama artık birileri sorduğunda kızıyorum hiç kimse ne yaşadığını bilmiyo ancak konuşuyorlar klava: Allah hepimize sabır versin bir an önce bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

ama canım boyle yaparsan olaya yenık baslamıs olursun napalım hepımız aynı durumdayız sakın uzulme umutsuzluk yok bak ona goreklava:a.s.hersey guzel olacak ınş........

hosgeldın arkadasım ıstersen yardımcı oluruz sana uzman olduk hepımız sevgılerımlea.s.

valla ben 12,9 hiç 4 ten aşağı yumurta görmedim hepside kaliteliydi ama olmayınca olmuyor ben çevremde hiç kimseye bir şey söylemiyorum daha çocuk için bu kadar uğraştığımı bile bilmiyolar istemiyorum diyorum sizmi bakıcanız benim çocuğma hazır olunca yapıcam diyorum işte bu şekilde atlatmaya çalışıyorum bide çevrenin hadi yap söylenmelarinden sonra yazık olmuyormu ay gençsinde daha sorun kimde gbi acayip laflarını hiç çekemem sonunda doğum evi yerine akıl hastanesine götürürler mazallah benikafamçokkarıştı... susun işteyasakkelime var bişey işte niyebu kadar deşiyonuz herşeyi anlamıyorum çok meraklı milletiz çooook!!!!!!!!!!!!!!!!!!!klava:klava:

canım fazla yumurtalardan geçtimde 1 tanesi büyüseydi yeterdi bu 2. aşılamam ilkindede 1 tane olmuştu bazen böyle umutsuzluğa kapılıyorum ama her ay umut bizim için ben zaten gurbetteyim kimse tedavimi bilmiyor ama burda o kadar cahil insan varki canımı sıkıyolar klava: memlekete gittiğimde aynı sorular herkese bahaneler üretmekten bıktım neyse Allah büyük inşallah seninki olur a.s.

valla canım kusura bakma olsun aynı duaları ona yapıyorum o zaman bu arada ara ara gögüslerim acıyor bide sanki büyüdüler galiba azıcık şişlik var tam olarak çözemedim tatlicadiarzu

kızlar ilk aşılamada tutma şansıda büyük değilmi yani fark etmiyoor ben yeni regli oldum ne kadar zaman sonra aşılamam gerçekleşir sizce

kızlar ilk aşılamada tutma şansıda büyük değilmi yani fark etmiyoor ben yeni regli oldum ne kadar zaman sonra aşılamam gerçekleşir sizce

canım bu ay asılama yaptırcaksan reglının 3.gunu ıcın randevu al yumurtlama takıbıne baslasın doktorun bol su ıçerek gıt ıyıce sıkışık olmalısın kı ultrasonda ıyıce gorunsun.ondan sonra sana yumurta olusturucu ılac yada ığne verecek.....sonra gunasırı senı cagırıp yumurta takıbı yapacak ortalama 10-15 gun sonra yumurtan ıyıce olgunlasınca catlatma ığnesı vurulacaksın ve 2 gun sonra ıslemın yapılacak......randevunu hemen al gecıkme.tutma şansını sormussun asılamada sansımız tup bebege gore cok dusuk ama bu asılamayla da hamıle kalan bır suru ınsan var........ınş.bızlerde o ınsanlardan oluruz......a.s.a.s

canım sagol ya sende beklemedemısın buarada biz daha önce spermogram testi yaptırmadık yeni ögrendim ve cok üzüldüm sizce olmazmı ki bende 3 .günüme randevu aldım sagol

canım sagol ya sende beklemedemısın buarada biz daha önce spermogram testi yaptırmadık yeni ögrendim ve cok üzüldüm sizce olmazmı ki bende 3 .günüme randevu aldım sagol

canım randevuya beraber gıdın spermıogram yaptırın........önceden yapılsaydı daha ıyı olurdu ama neyse uzulme ıns. hıcbır sorun yoktur................ben yaptıralı bugun 10 gun olacak beklıyoruz bakalım ınş.hepımız ıcın hayırlısı olur.............

Son düzenleme:
senin cok az kalmış cok güzel haberle dönersin inşallah bir arkads dediki şimdi beraber gitsenizde fark etmez eşinde bir durum olsa bile tedaviye yetişmez dedi dün cok ağladım bilmiyordukki önceden olucağını doktorda bırsey demedi artık şansa bırakıcaz işi öyle gözüküyor hayırlısı olsn hepimiz için

canım,çok üzgünüm.ama yardımcı olmak istedim..

kızlar öss den çıktım geldim araya bide üniversite sınavı bile soktum valla ne hamaratım dimi ii geçti kocam diyoki sen potansiyel hamilesin sakın stres yapma sakin sakin çöz sorularını ay ne güldüm valla ona...lülülülülülü

canım,çok üzgünüm.ama yardımcı olmak istedim..

biliyorum canım çok sağol artık işim şansa kaldı artık kısmet eğer şimdi bir sorun varsa belki ertelerim yada ikinciye tam hazırlıklı gideriz ama rabbim büyüktür belki hiçbirseye gerek kalmaz bugün 6. günün değilmi inanın sizinle birlikte bende gün sayar oldum hepimiz için cok güzel olur umarım:sm_cool:

masallah canım on parmagında on marıfeta.s.nasıl gectı sınav ınş. iyidır canım.......ya ben hala bı belırtı beklıyorum bılıyomusun ılk asılamam da cok agrı olmustu cunku sımdı hıc yok........bı de ısın tuhafı ıslem zamanı 1 yumurtam vardı işlemden 3 4 gun sonra bır yumurtam daha olusup catladı ben bunu sonradan anladım ama emınım canım....cok ılac yuklenıyoruz ya sonradan da olabılyormus........sende durum ne canıma.s.

sınav fena değildi işte başım çok ağrıdı valla unutmuşum sınav stresini falan bunun içinde kısmet bakalım...

ya ne biliyim dünde dedim ya gögüslerim arada acıyor bide biraz sertleştiler ama çok az adet belirtisi gibi yani bu hafta belli olacak herşey ama her biryerim acıdığında dua ediyorum Allahım ne olur adet olmayayım diye zaten bu işin olacağı varsa aşılama falan bahane ettiğim dualar seyesinde olacak bu iş rabbim kısmet ettiyse şu yumurta konusunda da zaten bende 9 tane vardı daha olmasın artık yani bekliyoruz canım benim benim son 2 günüm ptesi salı geldi geldi bu günlerde gelmezse belki heyecanlanırım bişeyler var diye şimdi sadece dua ediyorum

ben yarın ilk kontrolümü olucam kızlar hemen igne yapılcakmı banada yoksa herkesinki farklımı oluyor peki daha önce aranızda eşinin spermlerine bakılmadan aşılama aptıran oldumu içime bir kurt düstü şimdi yarına kadar yer bitirir beni nedense hep aglamak gelıyor içimden sevinçmi heyecanmı bilmiyorum sanırım hepinizde bu tarz duygular olmustur

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Son düzenleme:

bak güzelim...ben sana yaşadığımı anlatayımm....bende pko var...1,5 senedir tedavi oluyorum...doktora ilk gittiğimizde doktor eşimden spermiogram istedi.....şimdilik önümüzde bi problem var evrim hanım....buna şükredelim üstüne gidelim dedi....sebepsiz infertilite de olabilirdi..ama şimdi neyle uğraşacağımızı biliyoruz dedi...eşimede sana kalmış erken ama istersen yaptır spermiogram dedi...tabi eşim doktor tercihe bırakınca ihmal etti yalan değil....geçen aya kadar klomen vb..ilaçlar kullandım ve normal yolla denedik hep..ben aşılama olsun istiyordum biran önce ama doktoruda aşılamayı hep erteliyordu...geçen ay yine klomenle 1 yumurtam gelişti ve çatlatma iğnesi vurulmadan 1 gün önce gittiğim kontrolümde doktora ısrar ettim aşılama için...oda tamam dedi...yarın gel sonkez yumurtaya bakalım iğneyi yapalım 1 gün sonrada aşılamanı yaparız dedi...ertesi gün gittiğimde yumurtam kendiliğinden çatlamıştı iğneye falan gerek kalmdan ...normalde bir gün sonra olacağım aşılamayı ben 1 gün önce oldum...yumurtanın kendiliğinden çatladığını görünce doktor hemen bugün öğleden sonra yapalım aşılamayı dei. ve apar topar olduuu...bende çok endişelenmiştim eşim daha önce spermiogramı yaptırmadı ya bişey varsa boşuna mı yaptırmış oluruz diye...doktor beni telkin etti....çok küçük bi iihtimal dedi...hareketlilkte azlık olabilir dedi ama yıkama işleminden geçirirken biz en hareketlilerini seçiyoruz zaten dedi....işte bu yüzden sakın üzlme canım...olacağı varsa az bi sperm miktarıyla da olur ....zaten aşılama öncesi 3 saat kadar önce eşin sperm vericek bu yıkamaişleminden geçi,cek...semeni aldığınızda onun yanında size sonuç kağıdını vericekler labaratuvardan ....yıkama öncesi ve yıkama sonrası sonuşları yazıyo...merak etme...nasip deilmiş geçen ay tutmadı benim..eşimde de bi sorun olmadığını öğrenmiş oldukk..hatta eşimle dalga bile geçiyoruz..ben aşılama diye ısrar etmeseydim senin daha spermiogram yaptıracağın yoktu..bahane oldu diyorum....geçen ay plansız oldu aşılamam anidenn....ama bu ay hap yerine yumurta gelişimi için iğne kullanıyorum bakalım en geç bu hafta sonuna aşılamam olur...allah bizede kısmet eder heralde o duyguyu......[/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…