Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah bebişin sana ve hayata merhaba der canım hakkımızda hayırlısı olsun :1hug:

vuslat ve tatlı cadı inanın çok üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş yılmak yok yola devam Allah hepimizin yardımcısı olsun

ahhhhhhh ahhhhhhhhh hadi bakalım inşallahhhhhhhh..Belkide sen iki kişi dolaşıp duruyosundur hee ne dersinnnn.. İnşallah hamile kalmışındır ohh ohh :dance:

canım agzından bal damlıyor bı olsun bu ay hayırlısıyla dıle benden ne dılersenŞeniz

asılanacak hatunlar hepimize bol şans...benim ikincisi olucak bu kez...bakalım hangilerimiz terfi olucaz gebelik bölümüne.. :)

arkadaslar spermıyogram testı kac gunde cıkıyor sonucu bılen varmı ya yerımde duramıyorum vallaha hemen cık ogun gelsede asılamamı yaptırsam cok heyecanlıyım bekleyen arkadaslara allah sabır versın

canım naptınız testın sonucu cıktı mı??????????

Aşılamamı oldum geldim. Şimdi sıra en zor olan kısma yani beklemeye geldi. Ama bu tedaviler sırasında birşeyi çok iyi öğrendim o da sabretmek.

canım bende kısmetse bu ay ilk defa aşılama deniycem 3 ay yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif bende pko var bakalım nolcak

shoksheker tedavin ne durumda öğrenebilirmiyim bende şimdi dr dan geldim bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ama yumurta oluşmadı gelecek ay dozunu arttırıcaz olmazsa aşılamaya geçilecekmiş bendede pko var aynı durumdayız o yüzden merak ettim

lotuscum bence adet tarihini bekleme ben iğne kullandığım her ay 28 günde bir adet oldum ve hiç şaşmadı bu döngü sen de nasıldı bi söylesene

guzelım benım adetlerım normalde cok duzensızdır....ocak ayından berı tedavıdeyım ya en fazla bırkac gun sasıyor artık.......gecen asılamam tutmayınca reglıme 4- 5 gun kala adet oldum........ bu sefer olmaz ıns..:çok üzgünüm: son adetım mayıs 22 . ben asılamada sadece ganophene kullanıyorum canım bı de catlatma ığnesı.......ama haplar da ıgneler de duzenlıyor adetı....a.s.

Son düzenleme:
Aşılamamı oldum geldim. Şimdi sıra en zor olan kısma yani beklemeye geldi. Ama bu tedaviler sırasında birşeyi çok iyi öğrendim o da sabretmek.

hadı hayırlı olsun canım........ıns tutunur bebısın.......doğru soyluyorsun hepımız sabırla ımtıhan edılıyoruz.........:1hug:

ben adet tarihimden itibaren sayıyorum 29 gün hemen başlıyor adet o yüzden soruyorum bence yarın ve perşembe günü olmazsan eğer adet heveslenmeye başla derim bugün 27 gününmüş adetinin çünkü tedavide bir gün gecikme bile olmuyor

ne bıleyım canım ya anlıyorsun ıste benı kotu tecrubeler yasadım ya notr olmaya calışyorum umut etmek cok guzel ama olmassa dıye alternatıfler hazırlamaya calışyorum kendıme yenı tedavıler vs...Rabbım hepımıze hemen nasıp etsın ınş...ılgın ıcın sagol......a.s..

canım bugün aşılamanın 17.günü beklemedeyim bir sorun varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ben de klomenle içeriği aynı gonaphene kullandım yumurtalarım oluşuyordu benim fakat gebelik oluşmadı maalesef eşimde de morfoloji sınırda çıktı bakalım nolcak dua edin olurmu cumaya kadar adet olmazsam test yapcam

senin için en hayırlısı neyse allah onu versin.benim hiç yumurta oluşmadıda ben seninde oluşmadı sanıyordum.cuma günü mutlu hbrlerini bekliyorum.

canım naptınız testın sonucu cıktı mı??????????

hayır canım cuma günü yapılcak doktor 3 günlük perhizverdi oyüzden cumaya kaldı ama benim hormon tahlillerim iyi cıktı şükür pazartesi doktora gidicem testlerle uygun görürse olucak sen nasılsın sakin olmaya calış lütfen evet zor günler yaşamışsın ama bu sefer belki herşey cok farklı olucak dualarım seninle canım

Son düzenleme:
mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin de
aşılama sonrası karnınızda ağrı gerginlik hissi vs gibi şikayetleriniz oluyor mu?

selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermedi yarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum

canım ya üzüldüm gerçekden ama canın sağolsun nediyelim hayırlısı Allahdan.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.Umudunu yitirme sakın.Bneimde ilki tutmadı şuan ikincisi yapıldı 4. gündeyim bakalım bahtımıza ne çıkacak..:teselli:

canım ya seninde olmamış geçmiş olsun tatlım ya çok üzüldüm ama elden de birşey gelmiyor ne yazıkki..
Belirsizlik insanı dahada yoruyor ve üzüyor mazlesef bendede bi sorun yok ama napalım KADER diyip geçiyoruz.Allahım inşallah hayırlısıyla bizleride evlat sahibi eder :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…