- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım ıns ıkı kısı olarak aramıza doneceksın unutmaa.s.
Merhaba arkadaşllar bende yarın ilk aşılamamı olacağım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Tatlı cadı ve vuslat üzülmeyin arkadaşlar yeni ay yeni şans.
İnşallah hep beraber hamiş haberlerimizi vericez birbirimize.
ahhhhhhh ahhhhhhhhh hadi bakalım inşallahhhhhhhh..Belkide sen iki kişi dolaşıp duruyosundur hee ne dersinnnn.. İnşallah hamile kalmışındır ohh ohh :dance:
arkadaslar spermıyogram testı kac gunde cıkıyor sonucu bılen varmı ya yerımde duramıyorum vallaha hemen cık ogun gelsede asılamamı yaptırsam cok heyecanlıyım bekleyen arkadaslara allah sabır versın
canım naptınız testın sonucu cıktı mı??????????
canım bende kısmetse bu ay ilk defa aşılama deniycem 3 ay yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif bende pko var bakalım nolcak
lotuscum bence adet tarihini bekleme ben iğne kullandığım her ay 28 günde bir adet oldum ve hiç şaşmadı bu döngü sen de nasıldı bi söylesene
Aşılamamı oldum geldim. Şimdi sıra en zor olan kısma yani beklemeye geldi. Ama bu tedaviler sırasında birşeyi çok iyi öğrendim o da sabretmek.
guzelım benım adetlerım normalde cok duzensızdır....ocak ayından berı tedavıdeyım ya en fazla bırkac gun sasıyor artık.......gecen asılamam tutmayınca reglıme 4- 5 gun kala adet oldum........ bu sefer olmaz ıns..:çok üzgünüm: son adetım mayıs 22 . ben asılamada sadece ganophene kullanıyorum canım bı de catlatma ığnesı.......ama haplar da ıgneler de duzenlıyor adetı....a.s.
ben adet tarihimden itibaren sayıyorum 29 gün hemen başlıyor adet o yüzden soruyorum bence yarın ve perşembe günü olmazsan eğer adet heveslenmeye başla derim bugün 27 gününmüş adetinin çünkü tedavide bir gün gecikme bile olmuyor
shoksheker tedavin ne durumda öğrenebilirmiyim bende şimdi dr dan geldim bu ay ilk kez klomen kullanmıştım ama yumurta oluşmadı gelecek ay dozunu arttırıcaz olmazsa aşılamaya geçilecekmiş bendede pko var aynı durumdayız o yüzden merak ettim
canım bugün aşılamanın 17.günü beklemedeyim bir sorun varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ben de klomenle içeriği aynı gonaphene kullandım yumurtalarım oluşuyordu benim fakat gebelik oluşmadı maalesef eşimde de morfoloji sınırda çıktı bakalım nolcak dua edin olurmu cumaya kadar adet olmazsam test yapcam
canım naptınız testın sonucu cıktı mı??????????
mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin decanım bugün aşılamanın 17.günü beklemedeyim bir sorun varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ben de klomenle içeriği aynı gonaphene kullandım yumurtalarım oluşuyordu benim fakat gebelik oluşmadı maalesef eşimde de morfoloji sınırda çıktı bakalım nolcak dua edin olurmu cumaya kadar adet olmazsam test yapcam
selam kızlar herkese günaydın ve ii haftalar diliyorum ama açılışı ii yapamıyorum benim aşılama sonuç vermediyarım saat önce regil oldum umarım bir dahaki aya....hepinizi öpüyorum
evet herkeze iyi haftalar bendede mutlu bir haber yok:a015: biraz önce kırmızı bir lekeyle karşılaştım kısmet ya hiç bişey yokken olmaması beni daha çok üzüyor :çok üzgünüm:neden böyle oldu bilmiyorum adetim hep böyle başlıyor adette bugün 28 günümdü her ilaç kullandığım ay bir damla sonra bir gün sonrada tamamı gelir ne diyceğimi bilmiyorum ama gerçekten çok üzgünüm aşılamada çare olmadı artık sizlerden hayırlı haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?