- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi vuslat2008
-
Merhaba arkadaşllar bende yarın ilk aşılamamı olacağım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Tatlı cadı ve vuslat üzülmeyin arkadaşlar yeni ay yeni şans.
İnşallah hep beraber hamiş haberlerimizi vericez birbirimize.
canım bugün aşılamanın 17.günü beklemedeyim bir sorun varsa sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırım ben de klomenle içeriği aynı gonaphene kullandım yumurtalarım oluşuyordu benim fakat gebelik oluşmadı maalesef eşimde de morfoloji sınırda çıktı bakalım nolcak dua edin olurmu cumaya kadar adet olmazsam test yapcam
mehaba mavi ay bende yeni katıldım aranıza inşallah bir sorun çıkmazsa bende buay yaptırıcam ilk aşılamamı sen beklemedemisin canım
mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin de
aşılama sonrası karnınızda ağrı gerginlik hissi vs gibi şikayetleriniz oluyor mu?
canım dualarımız seninle tabiki..hepimiz birbirimize duacıyız tatlımm..İnşallah Allahın izniyle seninde Allah gönlüne göre versin canım:1hug:
canııımmmmmm hosgeldıııııııınnnn.nbr nasılsın???????benımlede konus bak kuserim ha ben burda beklıyorum senı hep bı turlu gelmıyosuntatlicadiarzuklava:yat dınlen bol bol guzelım keyfıne bak.......:1hug:
mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin de
aşılama sonrası karnınızda ağrı gerginlik hissi vs gibi şikayetleriniz oluyor mu?
CANIMMMM sın ya sen sakın küsme bana vallaha bak sen onlıne değildin bakındım ama?????Senden nbr sen nasılsın bakim ne var ne yok
durumlar nasılla.s.a.s.a.s.
hayır canım cuma günü yapılcak doktor 3 günlük perhizverdi oyüzden cumaya kaldı ama benim hormon tahlillerim iyi cıktı şükür pazartesi doktora gidicem testlerle uygun görürse olucak sen nasılsın sakin olmaya calış lütfen evet zor günler yaşamışsın ama bu sefer belki herşey cok farklı olucak dualarım seninle canım
pitoscum tatlım hoşgldin demeyi unuttum canım..HOŞGELDİNNNNNNN
merhaba maviay nasılsın ya sana birsey sorucam bana doktorum sadece klomen verdi iğne olmadım ama kızların cogu iğne olmus galiba sende iğne olmusmuydun kacıncı günün bugün
off ya ugün çok canım sıkılıyorr.Sebebi ise belli değilll işde..
Valla canım en iyisi iğne klomenle senin kendi oluşturduğun yumurtayı büyütüyorlar sonrada çatlatma iğnesi haydi yallah git bigün yap bigün yapma hikayesi başlıyooo
İğnelerde ise birden fazla yumurta oluşturuluyo gebelik şansı daha da artmış oluyo
Allahın işine karışılmaz gerçi veren Allahım ister tek olsun ister 5-10 olsun verdimi veriyo ama nasip kısmet meselesi işde
Canım bugün benim 5. günüm hayırlısıyla ay sonu nu bekliyorum test için
İnşallah hepimiz dileğimize tez zamanda Allahımın izniyle kavuşuruz tatlım:teselli:
Kizlar Bende Bu Ayin 10 Unda Yaptrdim Aşilamami Belim Ağriyor Göğüslerim Flket şiş Ve Ağriyor Sizce Var Midir Bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?