Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcım tedavin hayırlı olsun tatlım umarım Allah gönlünün istediğini tez zamanda nasip eder sanada bizlerede inşallah..:1hug:

canım dualarımız seninle tabiki..hepimiz birbirimize duacıyız tatlımm..İnşallah Allahın izniyle seninde Allah gönlüne göre versin canım:1hug:

mehaba mavi ay bende yeni katıldım aranıza inşallah bir sorun çıkmazsa bende buay yaptırıcam ilk aşılamamı sen beklemedemisin canım

mehaba mavi ay bende yeni katıldım aranıza inşallah bir sorun çıkmazsa bende buay yaptırıcam ilk aşılamamı sen beklemedemisin canım

evet tatlım ya sorma valla aşılama falan bişey değilde işde beklemek insanı yoruyor..Ama sabrediyoruz başka yapcak bişey yok..
Bide ben düşünmemeye çalışıyoum bazen aşılama yapıldığını bile unutuyorum.
Allah gönlümüze göre versin tez zamanda inşallahhhhhhh:1hug:a.s.

mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin de
aşılama sonrası karnınızda ağrı gerginlik hissi vs gibi şikayetleriniz oluyor mu?

canım hayırlı olsun aşılaman..
Kendimden örnek vereyim bu benim 2. aşılamam.
İlk aşılamamda çok fazla karın ağrısı bel ağrısı göğüslerde sızı ve şişkinlik oldu. İlki tutmadı
bende 2. aşılamamı 4 gün önce yaptırdım 2. dede şuana kadar önceki şikayeterim yok.Tuhaf.
Sanırım anladığım kadarıyla benim ilk aşılamamdaki ağrılar hormon destekli ilaçdan oldu sanırımçProgestan alıyordum günde 3 defa ve her defasında 2 şer tane
Anlıycan belirtiler hep farklı farklı oluyor..
Ama şuda bi gerşek şikayetleri olup tutanda var tutmayanda var..Belirtilerden tutup tutmadığı anlaşılmıyor canımmm..
Sabret ve bekle bunlara kafanı yorma ve düşünmemeye çalışş:1hug:

canım dualarımız seninle tabiki..hepimiz birbirimize duacıyız tatlımm..İnşallah Allahın izniyle seninde Allah gönlüne göre versin canım:1hug:

canııımmmmmm hosgeldıııııııınnnn.nbr nasılsın???????benımlede konus bak kuserim ha ben burda beklıyorum senı hep bı turlu gelmıyosuntatlicadiarzuklava:yat dınlen bol bol guzelım keyfıne bak.......:1hug:

CANIMMMM sın ya sen sakın küsme bana vallaha bak sen onlıne değildin bakındım ama?????Senden nbr sen nasılsın bakim ne var ne yok
durumlar nasılla.s.a.s.a.s.

mrb bana da 2 gün önce 3.aşılama yapıldı da.acaba sizin de
aşılama sonrası karnınızda ağrı gerginlik hissi vs gibi şikayetleriniz oluyor mu?

canım asılaman hayırlı olsun oncelıkle.....................
mavı ay ın dedıgı gıbı belırtıler bırbırını tutmuyor.benım 2.aşım su ankı.ılkınde hep agrılarım vardı ılk gunden ıtıbaren karın gergınlıgı dahıl (reglı belırtılerı)hepsını yasadım.......
ıkıncısı hıc yapılmamıs gıbı 2 gundur belım agırıyor yalnızca....
ınankı kısmet hayırlısı olsun hepımıze:1hug:

CANIMMMM sın ya sen sakın küsme bana vallaha bak sen onlıne değildin bakındım ama?????Senden nbr sen nasılsın bakim ne var ne yok
durumlar nasılla.s.a.s.a.s.

şımdı geldım ıyıkı gelmısım canım........
2 gundur belım agıryor bıraz baska bısey yok umarım olmaz da.........
bırazda korkarak beklıyorum anlayacagın...........Şeniz

ıyı dıleklerın ıcın sagol arkadasım ıyıyım sukur..........bende sana dua edıcem haberdar et bızı ok???a.s.

offff ya canım çok sıkılıyor bugünnn:çok üzgünüm:sizlerdende kimse yok offf yaaaa:1no2:
lotussss canım nerelerdesin çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

merhaba maviay nasılsın ya sana birsey sorucam bana doktorum sadece klomen verdi iğne olmadım ama kızların cogu iğne olmus galiba sende iğne olmusmuydun kacıncı günün bugün

merhaba maviay nasılsın ya sana birsey sorucam bana doktorum sadece klomen verdi iğne olmadım ama kızların cogu iğne olmus galiba sende iğne olmusmuydun kacıncı günün bugün

off ya ugün çok canım sıkılıyorr.Sebebi ise belli değilll işde..
Valla canım en iyisi iğne klomenle senin kendi oluşturduğun yumurtayı büyütüyorlar sonrada çatlatma iğnesi haydi yallah git bigün yap bigün yapma hikayesi başlıyooo
İğnelerde ise birden fazla yumurta oluşturuluyo gebelik şansı daha da artmış oluyo
Allahın işine karışılmaz gerçi veren Allahım ister tek olsun ister 5-10 olsun verdimi veriyo ama nasip kısmet meselesi işde
Canım bugün benim 5. günüm hayırlısıyla ay sonu nu bekliyorum test için
İnşallah hepimiz dileğimize tez zamanda Allahımın izniyle kavuşuruz tatlım:teselli:

Kizlar Bende Bu Ayin 10 Unda Yaptrdim Aşilamami Belim Ağriyor Göğüslerim Flket şiş Ve Ağriyor Sizce Var Midir Bişi

CANIM HERHALDE BEKLEMEK COK GERDİ SENİİİ OH YA İÇİMİ RAHATLATTIN İĞMEYİDE YAKINDA VURURLAR HERHALDE DAHA COK VARMIŞ YA SENINDE İNŞALLAH SONU MUTLU SONLA BİTER RABBİM YARDIMCIN OLSUNa.s.

Yaaa Yanliş Okumuşum Hayyy Allah Demek En Iyisi Iğne Ya Onuda Aldirdi Ben Nezaman Vurulcagini Söyliycem Dedi Sanki Işini Yanliş Yapiyor Bu Doktor Içimde Bir Vesvese Var

Merhaba özoşum Hosgeldin Inşallah Aşilamab Iyi Sonuclanirr

Kizlar Bende Bu Ayin 10 Unda Yaptrdim Aşilamami Belim Ağriyor Göğüslerim Flket şiş Ve Ağriyor Sizce Var Midir Bişi

canım aramıza hoş geldinn tatlıma.s.Aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah tez zamanda bebişine kavuşursun sende bizde...
Canım ağrılara sızılara takılma tutup tutmadığı bunlalrla anlaşılmıyor benimde ilkinde aynı şeyler oldu ama tutmadı.
Bu tutmayacağı anlamına gelmez bunlara takılma.Eğer aşılama yapıldıkad sonra destek amaçlı ilaç falan kullanıyorsan onlarda ağrı sızı yapabiliyo..
Sadece dua et bizlerde duacıyız.Allahım inşallah nasip kısmet ederde bzde anne oluruz
a.s.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…