- 10 Mayıs 2008
- 774
- 1
- 96
- Konu Sahibi vuslat2008
-
Yaaa Yanliş Okumuşum Hayyy Allah Demek En Iyisi Iğne Ya Onuda Aldirdi Ben Nezaman Vurulcagini Söyliycem Dedi Sanki Işini Yanliş Yapiyor Bu Doktor Içimde Bir Vesvese Var
Merhaba özoşum Hosgeldin Inşallah Aşilamab Iyi Sonuclanirr
canım merak etme iğne regl döneminde vurulmaya başlıyor.Yani reglin 3. günü başlıyorsun.
İğne başlangıcından sonra 14. gün falan aşılama yapılıyor..Allaha emanet ol doktoruna güvenmeye çalış
Önce Allah sonrada doktorlarımıza.s.
Stres yapıpda yorma kendini tedavide stres yapmamak lazım olumlu düşünmeye çalış tatlım:1hug:
ya canım sorunda orda işte benim regli günümdü gittiğimde bana sadece klomen verdi 5 gün kullan dedi ve reglım bıttı suan ben ise doktora pazartesi gidicem ve iğne olmadım hiç inşallah dogru kişinin elindeyimdir rabbim cümlemizi dogrularla karşılaştırsın
offff ya canım çok sıkılıyor bugünnn:çok üzgünüm:sizlerdende kimse yok offf yaaaa:1no2:
lotussss canım nerelerdesin çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Slm Ben Yeni Katildim Araniza Bol Bebişli Günlr önclkle
Kizlar Bende Bu Ayin 10 Unda Yaptrdim Aşilamami Belim Ağriyor Göğüslerim Flket şiş Ve Ağriyor Sizce Var Midir Bişi
Yaaa Yanliş Okumuşum Hayyy Allah Demek En Iyisi Iğne Ya Onuda Aldirdi Ben Nezaman Vurulcagini Söyliycem Dedi Sanki Işini Yanliş Yapiyor Bu Doktor Içimde Bir Vesvese Var
Merhaba özoşum Hosgeldin Inşallah Aşilamab Iyi Sonuclanirr
hmm canım anlamadım valla senın dr u ben
o zaman sana sadece çatlatma iğnesi yapacak.onuda anlamıyorum klomen bittikden kısa bi süre içinde çatlatma yapılıyorrr aslında.
Ne diyim Allah yardımcın olsun arkadaşım:1hug:
canım benımde yumurtlamam ığneyle degıl hapla saglanıyor yalnızca catlatma ıgnesı oluyordum ama ıgnede sansımız cokdaha yuksekmıs 3 4 tane yumurta elde edılebılyor...........dr um bunu bana sende ığneye gerek yok dıye acıkladı ama cok ıkna olmadım yınede.........yerimseniben
kızlar benim aşılamam tutmadı güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı kısmet değilmiş inş. sizlerinki tutar
pitos sağol canım birazdan doktora gidicem bakalım nolcak
pitos sağol canım birazdan doktora gidicem bakalım nolcak
kızlar benim aşılamam tutmadı güzel haberler vermeyi çok isterdim ama olmadı kısmet değilmiş inş. sizlerinki tutar
canım bende birşey anladıysam ne diyim işimiz şansa kaldı herhalde eger tutmazsa mutlaka doktorumu değiştiririm ozaman okadarda cok araştırdım en iyisi o dediler en iyisi buysa yandımm
maviaycım sagol canım inan arastırdım ve bu iyi dediler ama ben nedense hiç ısınamadım yani sansım iğneyle daha coksa neden iğne olmadım benımde bır sorunum yok yumurtalıklarımdan sukur peki siz klomen kullanırken kasıklarda falan agrı oldumu bende hıcbır belırtı yokta senınde inşallah bu kez tutar canım inan cok isterıim mutlu olmanııı
haklısın canım bıraz rahat olmalıyım ama çok önemli ya insan hep bir huzursuz oluyor bende hiçbir degışıklik yok ilaçtan ötürü pazartesine kadar inşallah gelişme gösterir ya ben aşılamamın ortalarındayken sen testını yaptırmıs olucan ve iinşallah cok mutlu olucan tatlıminşallahhhhhh hepimizin hayırlısıyla tutar...Klomen kullanınca tabiki iğne kadar olmasada haifi bi şişkinlik gibi bişeyler oluyor ama belli belirsiz yani
.Dr ne kadar iyi olursa olsun dr a güven de çok önemli çünkü tedavide dr la beraber hareket edioruzz..
Dur bakalım belki uğurlı gelir ne dersin Allahın izniyle..
Önce içini bi ferah tut tatlımm Allaha sığın dua et bizde ediyoruz canıma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?