- Konu Sahibi vuslat2008
-
anladım canım ama tam olarak regli oldunmuki belki yanlış anladın ya insan konduramıyor inşallah hayırlı haberlerle dönersin kacıncı aşılamandı allah yardımcın olsun
canım merhaba
geldim dr.dan muayene etti şaşkın gözlerle beta hcg istedi olabilirmi ki adetim başladı dedim olabilir dedi yaptırdım 0,01 çıktı gebelik yok yani bakalım ikinci aşılamaya başliimmi yoksa 1 ay aramı veriim bilmiyorum canım ya
haklısın canım bıraz rahat olmalıyım ama çok önemli ya insan hep bir huzursuz oluyor bende hiçbir degışıklik yok ilaçtan ötürü pazartesine kadar inşallah gelişme gösterir ya ben aşılamamın ortalarındayken sen testını yaptırmıs olucan ve iinşallah cok mutlu olucan tatlım
canım merhaba
geldim dr.dan muayene etti şaşkın gözlerle beta hcg istedi olabilirmi ki adetim başladı dedim olabilir dedi yaptırdım 0,01 çıktı gebelik yok yani bakalım ikinci aşılamaya başliimmi yoksa 1 ay aramı veriim bilmiyorum canım ya
canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz Allahın izniyle..Dileğin için çok çok teşekkürler
Allah gönlümüze göre versin inşallah tez zamandaa.s.
arkadaşlar bişey sorucam yaa..bu aşılama işlemi ne kadar sürüyor..bir de ağrı falan oluyomu? bişey hissediliyo mu? önümüzdeki ay yapılacak bizimde ama,merak ettim..
evet kızlar geldık bır maceranın daha sonuna ıyı haberler vermek ısterdım ama olmadı ışte.reglı oldum ben kısmet degılmıs umutlar baska bahara artık.............:a015:
inşallah ya benım aklıma bırsey takıldı catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki diyormus doktor yanii asılamadan sonramı öncemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?