Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
anladım canım ama tam olarak regli oldunmuki belki yanlış anladın ya insan konduramıyor inşallah hayırlı haberlerle dönersin kacıncı aşılamandı allah yardımcın olsun

canım merhaba

geldim dr.dan muayene etti şaşkın gözlerle beta hcg istedi olabilirmi ki adetim başladı dedim olabilir dedi yaptırdım 0,01 çıktı gebelik yok yani bakalım ikinci aşılamaya başliimmi yoksa 1 ay aramı veriim bilmiyorum canım ya

hay allah canım ya üzüldüm cok ama daha sansın var bakarsın bu seferinde olur dimi sakın stres yapma canım cogu arkadas 2. asılamada kavustu bebişine inşallah canım senınde öyle olur hakkında hayırlısı allah yardımcın olsuna.s.

canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz Allahın izniyle..Dileğin için çok çok teşekkürler
Allah gönlümüze göre versin inşallah tez zamandaa.s.

canım geçmiş olsun öncelikle.Üzüldüm inanki ama elden gelen bişey yok işde.İçinden nasıl geliyorsa öyle yap emi tatlım.Allah yardımcın olsun seninde bizlerinde:teselli:

canım inşallah hepimiz muradımıza ereriz Allahın izniyle..Dileğin için çok çok teşekkürler
Allah gönlümüze göre versin inşallah tez zamandaa.s.

inşallah ya benım aklıma bırsey takıldı catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki diyormus doktor yanii asılamadan sonramı öncemi

arkadaşlar bişey sorucam yaa..bu aşılama işlemi ne kadar sürüyor..bir de ağrı falan oluyomu? bişey hissediliyo mu? önümüzdeki ay yapılacak bizimde ama,merak ettim..

evet kızlar geldık bır maceranın daha sonuna ıyı haberler vermek ısterdım ama olmadı ışte.reglı oldum ben kısmet degılmıs umutlar baska bahara artık.............:a015:

arkadaşlar bişey sorucam yaa..bu aşılama işlemi ne kadar sürüyor..bir de ağrı falan oluyomu? bişey hissediliyo mu? önümüzdeki ay yapılacak bizimde ama,merak ettim..

canım asılama bırkac dakıkalık bır ıslem sonrasında da yarım saat yada 45 dk yatıyorsun kıpırdamadan....spermler ınce bır kataterle enjekte edılıp yumurtaların yanına bırakılıyor.ılkınde bıraz agrı olmustu benım agrı esıgım dusuktur cunku ıkıncıde hıcbırsey hıssetmedım.....korkma ınşallah hayırlısı olur hakkında.........

evet kızlar geldık bır maceranın daha sonuna ıyı haberler vermek ısterdım ama olmadı ışte.reglı oldum ben kısmet degılmıs umutlar baska bahara artık.............:a015:

hay allah lotus inan ne diycegimi bilemedim şimdi allah yardımcın olsun ama daha cok zaman ve fırsat var önünde yani yarın ne olacagını bılemeyiz ve hayat süprızlerle doludur inşallah sende mutlu olucaksın canım:1hug:

Kizlar Ya Ben Klomen Kullandim Bugün Son Günüm Ama Hiç Agrim Sizim Olmadi Yoksa Benim Yumurtaliklarim Gelişmedimi

inşallah ya benım aklıma bırsey takıldı catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki diyormus doktor yanii asılamadan sonramı öncemi

kızlarrr geç kaldım ama olsun herkese hayırlı cumalar öncelikle..
Canım bende klomen kullandığım zaman iğne vuruldukdan sonra doktor diyoduki bu akşamdan itibaren ilişki olacak..Bir gün arayla derdi hep (yani bigün yap bigün yapma )
ama hemen o akşamdan başlatırdı yani
Aşılamada ise aşılama yapıldukdan sonra 2. günden itibaren ilişki öneriliyor
yardımcı olabildiysem sevinirim canımcımma.s.

merhaba kızlar eşimin degerleri
hızlı hareketlı %40
yavas hareketli 39
yerınde hareketli 11
hareketsiz 10
sizce degerleri normalmi aşılama için yardım cı olursanız sevinirim

merhaba kızlar size danışmak istediğim konular var yardımcı olursanız sevinirim.ben doğal yolla hamile kalabiliyorum.ama 6 haftalıkken bebeğim gelişmiyor kürtaj oluyorum. tüm tetkiklerim yapıldı.herşey normal eşim sperm analizi yaptırdı sonuç ASTENOSPERMİ yani hareketlilikte azalma varmış aşılama yapılırsa spermleri seçiyorlarmı hareketli olanları. acaba yani spermler yıkanıyormu.birde acaba aşılamanın maliyeti nekadar olur. aşılama için ne zaman tedaviye başalanıyor.teşekkürler

öncelikle Bol şans Doğal Yoldn Hamile Kalamayanlara Aşilama Yapiyorlar Bide Sen Kaliyorsan Eşindeki Sorun Pek Etkilemiyor Benim Yengemde Ayni Sorun Vardi Kaninda Bişiler çikmişti Tedaviden Sonra 4 çoçuğu Oldu Sanirim Bebek Senle Bağlntiya Geçince Srun Oluyor Iyi Bi Yerde Tekrar Testlerini Yaptir Bence Ve Aşilamada Spermler Yikaniyor Ve En Iyileri Seçilp Enjkte Edilkiyor Umarim Kisa Sürede Bebişine Kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…