- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım ya ne kadar az kalmış senin ben bıle heyecanlanıyorum sizinle sayarken inşallah iyi sonuclarını alırız eşine süpriz yapmak istiyorsun sanırım umarım duan kabul olurAşilamanin Maliyeti Hastaneye Göre Değişiyor önce Rahim Filminde Tüplere Baklyr Adeti 3. Günü Iğnlre Başlnyor çatlatma Iğn 36 Saat Sonra Yapiliyor Tabi Uygulama Da Dr. Dan Dr .a Değişiyor Bence Adtin Ikinci Günü Iyi Bir Tüp Bebek Uzm Git Ben Bu Ay Yaptrdim 11. Günü Heyecanla Beklyrum Dua Et Olur Mu
kızlarrr geç kaldım ama olsun herkese hayırlı cumalar öncelikle..
Canım bende klomen kullandığım zaman iğne vuruldukdan sonra doktor diyoduki bu akşamdan itibaren ilişki olacak..Bir gün arayla derdi hep (yani bigün yap bigün yapma )
ama hemen o akşamdan başlatırdı yani
Aşılamada ise aşılama yapıldukdan sonra 2. günden itibaren ilişki öneriliyor
yardımcı olabildiysem sevinirim canımcımma.s.
merhaba kızlar eşimin degerleri
hızlı hareketlı %40
yavas hareketli 39
yerınde hareketli 11
hareketsiz 10
sizce degerleri normalmi aşılama için yardım cı olursanız sevinirim
hayırlısı canım benim inşallah bir gün olucak ama umarım çok geç gelmezler bu bizim bebişler üzme kendini diycem ama sadece dilde kalıyor neyse kendine dikkat et canım benimevet kızlar geldık bır maceranın daha sonuna ıyı haberler vermek ısterdım ama olmadı ışte.reglı oldum ben kısmet degılmıs umutlar baska bahara artık.............:a015:
canım Ya Ne Kadar Az Kalmış Senin Ben Bıle Heyecanlanıyorum Sizinle Sayarken Inşallah Iyi Sonuclarını Alırız Eşine Süpriz Yapmak Istiyorsun Sanırım Umarım Duan Kabul Olur
bilgilerin Için Teşekkür Ederim özoşum Bende 1 I Boş Gebelik 4 Tanede 6 Haftalık 5 Gebelik Oluştu. Hepsi Gelişmedi. Yani Kalp Atışlarını Duyamadık.kromozan Analizlerimiz Normal.rahim Içinde Histeroskopi Yaptırdım. Septum Vardı Kesildi. Bunun Dışında Dün Elimize Geçen Tetkiklere Göre Eşimin Sperm Hareketliliği Az.doktor Bazen Başı Kuyruğu Boynu Olmayan Spermler Döölediğnde Boş Gebelik Olabilir Demiş. Yani Kalitesiz Sperm.bende Ne Yapacağımı şaşırım
Hep Hamilelikler Hüsranla Sonuçlanıyor 5 Defa Kürtaj Oldum. Yaşta 38 Oldu
Cnm Bende Sana Biraz Yerdmci Olayim Eşinin Değerleri Kötü Değil Bizde De Benzer Sonuç Vardi Inan ümitle Bekliyorum Ve Her Sperm Sonucu Farkli çikiyor Onlarin Yaşadiklari Psikolojiye Göre Sonuç Ya Daha Iyi Oluyor Yada Daha Kötü şimdi Bunlari Kafana Pek Takma Derim Ben Ve Keçi Boynuzu Veya Keçi Boynuzu Pekmezi Sperm Kalitesini Yükseltiyormuş Eşime Içirmeye Başladim Bu Olmazsa Ikimci Aşilamamda Spermler Daha Kaliteli Olsun Die Ve Doktorumun Hep Söylediği Bi Sözü Yaziyim Sana"her Kadinin Hamile Olma şansi Muhakkak Vardir" Yilmak Yok Yola Devam Bol Hamişli Aylar Dileği Ile
canım anladım çok sagol inşallah bu aşılaman tutarda tüp bebege gerek kalmaz allah yardımcın olsun:1hug:pitos 25 merhaba esının degerlerı bence normal cunkı benım esımınkıler daha dusuk olmasına raman doktorumuz doktorumuz normal yolla bıle hamıle kalabılırsın demıstı onemlı olan saglam ve ılerı hareklılıgı olan spermlermıs.gercı ben normal yolla hamıle kalamıyorum suan asılama tedavısı goruyorum.buay üçüncü asılama yapılacak ....bu seferde tutmassa tup bebek uygulamasına gececem..neyse canım ınsallah en kısa zamanda arzularına kavusursun yardımcı olabılmısımdır ınsallah.sevgıyle kal...
ya Içime Su Serptin Canım Inşallah Hepimiz Isteğimize Kavuşuruz Sen Nasılsın Varmı Bir Değişiklik:1hug:
merhaba canım az önce sen diğer yerde değilmiydinkii:1shok:selam galıba herkes maç izliyor
tesekkürler canım senın nasıl gıdıyor hamişlik kendini fazla yorma canımTedavi Sürecinde Olan Arkadaşalrim Allah Yardimciniz Olsun Sonuç Bekleyenler Inşallah Allahin Izniyle Güzel Sonuçlar Alirsiniz Ve Sonuçlari Olumsuz Olanlar Yilmak Yok Arkadaşlar Evet Moral Bozuluyor Ama Yilmak Yok Allah Ne Etmeye Kadir Değilki Bu Sefer Olmadi Ama Bir Dahaki Sefere Olur Inşallah Ben Yaklaşik Bir Haftadir Giremiyorum Foruma Acayip Bir Yorgunluk Ve Uyku Hali Var Bir De Seminerlerimiz Var Eve Gelip Paso Yatiyorum Kendinize Iyi Bakin Allah Yardimcimiz Olsun
merhaba canım nasıl gıdıyo hamişlik kendini çok yormaaa olurmuuuTedavi Sürecinde Olan Arkadaşalrim Allah Yardimciniz Olsun Sonuç Bekleyenler Inşallah Allahin Izniyle Güzel Sonuçlar Alirsiniz Ve Sonuçlari Olumsuz Olanlar Yilmak Yok Arkadaşlar Evet Moral Bozuluyor Ama Yilmak Yok Allah Ne Etmeye Kadir Değilki Bu Sefer Olmadi Ama Bir Dahaki Sefere Olur Inşallah Ben Yaklaşik Bir Haftadir Giremiyorum Foruma Acayip Bir Yorgunluk Ve Uyku Hali Var Bir De Seminerlerimiz Var Eve Gelip Paso Yatiyorum Kendinize Iyi Bakin Allah Yardimcimiz Olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?