- Konu Sahibi vuslat2008
-
Canim Benim Ara Kanamalarimin Sebebi Kist Oluyordu Bence Bi Doktora Git Ve öğren Kistlerim Ilaçla Tedavi Edilenlerden Di Pek Endişelen Me
bende Kistin Alası Varken Yani Pkoluyken(polikistikoversendromu) Bile Ara Kanamam Olmamıştı Canım Aşılama Yaptırdım Ben Bu Ay Belki Ondan Diyorum Bakalım Yarın Falan Da Devam Ederse Dr U Arıycam Artık Ama Kafama Takıldı Yani Bu Iş
kızlar öğrendiğim uyguladığım ve yararını gördüğüm bişeyi sizlerle paylaşmak isterim benim yumurtalarım gelişiyodu ama biraz geç oluyodu ökse otu diye bi ot duydum hormonları düzüne sokuyomuş aldım denedim ve sonuçmu tam zamanında gelişip kendiliğinden çatlayan 5 yumurta herkese tavsiye ederim kullanımı şöyle: bir kavanoza akşamdan su koyuyosunuz ama sıcak değil çeşme suyu bu ottan biraz içine katıp ağzını kapatıyosunuz
sabah çok hafif ısıttıktan sonra ama kaynatmayın biraz ısınsa yeterli süzüp gün içinde yemeklerden snra içiyosunuz üstelik her defasında ısıtmanıza gerek yok soğukta içilebiliyor tadı kötü değil deneyin arkadaşlar ben faydasını gördüm umarım sizede iyi gelir btkisel bişey sonuçta aktarlardan temin edebilirsiniz 10 gr 3 ytl fiyatıda uygun deneyin derim...
nasıl yani 2 haftada hemen fayda sağladı mı...ne gibi yararını gördün bi anlatırmısın arkadaşım..
:1hug:
Ben 2 Kere Aşılama Oldum Ilaç Kullandım Ama Yumurtalarım Tam Zamanında Gelişmedi Hep Geç Gelişiyodu Tedaviye Ara Verdim Bu Ay Heyet Raporu çıkarmak Için Dr Yinede Bi Yumurta Takibi Yapalım Bakalım Var Mı Bişey Dedi Ben Hastalandıktan Hemen Snra Başlamıştım ökse Otunu Içmeye Ve Ilaç Kullanmadan Tam Zamanında Gelişen Ve çatlayan 5 Yumurtam Vardı Hatta Dr Keşke Aşılama Yapılacağı Zaman Böyle Gelişseydi Dedi Bu Ay Normal Yolla Deniyoruz Bakalım Sonuç Ne Olacak Tatlım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?