Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim Benim Ara Kanamalarimin Sebebi Kist Oluyordu Bence Bi Doktora Git Ve öğren Kistlerim Ilaçla Tedavi Edilenlerden Di Pek Endişelen Me

Canim Benim Ara Kanamalarimin Sebebi Kist Oluyordu Bence Bi Doktora Git Ve öğren Kistlerim Ilaçla Tedavi Edilenlerden Di Pek Endişelen Me

bende kistin alası varken yani pkoluyken(polikistikoversendromu) bile ara kanamam olmamıştı canım aşılama yaptırdım ben bu ay belki ondan diyorum bakalım yarın falan da devam ederse dr u arıycam artık ama kafama takıldı yani bu iş

Canim Ozaman Inş Tutmuştur Yerleşme Kanamasidir Kaçina Yaptrdin Aşlamani

kızlar öğrendiğim uyguladığım ve yararını gördüğüm bişeyi sizlerle paylaşmak isterim benim yumurtalarım gelişiyodu ama biraz geç oluyodu ökse otu diye bi ot duydum hormonları düzüne sokuyomuş aldım denedim ve sonuçmu tam zamanında gelişip kendiliğinden çatlayan 5 yumurta herkese tavsiye ederim kullanımı şöyle: bir kavanoza akşamdan su koyuyosunuz ama sıcak değil çeşme suyu bu ottan biraz içine katıp ağzını kapatıyosunuz
sabah çok hafif ısıttıktan sonra ama kaynatmayın biraz ısınsa yeterli süzüp gün içinde yemeklerden snra içiyosunuz üstelik her defasında ısıtmanıza gerek yok soğukta içilebiliyor tadı kötü değil deneyin arkadaşlar ben faydasını gördüm umarım sizede iyi gelir btkisel bişey sonuçta aktarlardan temin edebilirsiniz 10 gr 3 ytl fiyatıda uygun deneyin derim...

arkadaşım bende pko var..yumurta tembelliği yaniii işe yararmı dersin.....bende akşam araştırırken kırkkilit otunu duydum.....ne kada rzaman kullandın?ne zaman başladın???

evrimcim bendede aynı sorun var 2 haftadır kullanıyorum ben çok yararını gördüm dene lütfen hem daha bi sürü hastalığa iyi geliyo kaybedicek bişeyimiz yok bence sendede işe yarar

nasıl yani 2 haftada hemen fayda sağladı mı...ne gibi yararını gördün bi anlatırmısın arkadaşım..

:1hug:
nasıl yani 2 haftada hemen fayda sağladı mı...ne gibi yararını gördün bi anlatırmısın arkadaşım..

ben 2 kere aşılama oldum ilaç kullandım ama yumurtalarım tam zamanında gelişmedi hep geç gelişiyodu tedaviye ara verdim bu ay heyet raporu çıkarmak için dr yinede bi yumurta takibi yapalım bakalım var mı bişey dedi ben hastalandıktan hemen snra başlamıştım ökse otunu içmeye ve ilaç kullanmadan tam zamanında gelişen ve çatlayan 5 yumurtam vardı hatta dr keşke aşılama yapılacağı zaman böyle gelişseydi dedi bu ay normal yolla deniyoruz bakalım sonuç ne olacak tatlım :1hug:

Merhaba Kislar Bugun Doktora Gittim Aşilama Olucak Bana 2.aşilamam 1.cisini Taksim Tup Bebek Merkezinde Yaptirdim Tutmadi Ve Kistler Olustu
şimdikini Bahceci Kliniginde Suleyman Bey Yapicak Puregon Igne Verdi 75 Lik Vurucam Bu Igneyi Kullanan Varmi

çok Ii Arkadaşim Ayaaa..inan çok Sevindim...inşallah Bu Ay Olumlu Bi Sonuç Alirsin....teşekkür Ederim Paylaştiğin Için...ama Bende Kiilo Problemide Var...sende Nasil...pko Kilo Yaptimi Sana???eğer Böle Ii Sonuçç Veriyosa Hemen Bu Ay Geçsin Adet Dönemimde Başlicam Kullanmaya...ne Kadar Kullaniyoruz..ne Zaman Başlamamiz Lazim...günde Kaç Kez ..ölçüsünü De Yazarmisin Zahmet Olmazsa...

yerimsenibenmerhabalar bizde kocaelinde oturuyoruz ve bu ay ilk aşılama denemesi için start verdik siz ne zaman başladınız ve nerde yaptırıyorsunuz herşey yolundamı hayırlısı olsun

selam bende bahcecide suleyman beye gidicem ve ilk aşılama deneyimim olcakk nasıl bi doktor benim dok esra hanımdı ama suleyman bey gelecekmiş hayırlısı bakalım ayrıca neden aşılamdan sonra kist oluşuyor

vuslat canım suleyman bey cok ıyı bı doktor ben cok memnunum herkese tavsıye ederımm
ıhsallah hepımız en kısa zamanda kavusuruz meleklerımıze

selam kızlar bu ay bende aşılama yaptırıcam.doktorum iğnelerimi önceden temin edelim dedi.bu ay hamile kalmış olabilirim diye kan testi yaptırsam mı acaba.

Arkadaşlar inşallah hepimizin allah yardimcisi olsun benimde dün doktora gittim yumurtaliklar oluşmuş ama boyu küçük dedi iki gün daha göbekten niğne yapmaya devam ediyorum bugün bitti allahin izniyel yarinda yumurta çatlatma iğnemi yapacak dr önümüzdeki ayda aşilama yapilicak ben daha ilk aşilamam olacak yapaniniz varsa beni biraz aydinlatirmisiniz aci oluyomu aslinda ben çok stres yapiyorum dr bana diyo stres üzüntü aiiri sevinç yasaklandi bende çok stres herşeyi kafaya takiyorum ama aklim başima geldi artik kafaya tokadan başka bişey takmiyorum allah hepimizin yüzünü güldürsün vede yardimcisi olsun

selam,ben yeni üyeyim.bu ay bende ılk aşılamamı olucam,cok heycanlı ve bırazda streslıyım ınsallah hamıle kalabılırım...

siz heralde süleyman beyde tedavi oldunuz ben esra hanımın hastaıyım dok tatile gidiyor bana süleymen bey devam edecek gelinceye kadar size bişey sorcam iğneler yapılddıktan bi kaç gün sonra biras ağrı hissttinizmi çok değil ama normalmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…