Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar merhaba.Ben bir ay puregon ve ovitrelle kullandim ama asilama deil normal yollardan denedik ve olmadi ben de coookk uzuldum cunku cookk umutluydum.Herneyse ara verdim ve bu ay tam 28. gunumde hasta oldum ki adet periyodum 31-32 falandir.Acaba bu ilaclar vucutta kaliomu ki sonra yani onun faydasimi bu duzenlilik ve bana bi faydasi olur mu ki acaba.Bu arada bende nedensiz infertilite var.Bi fikri olan ya da ayni seyi yasayan var mi???

Bi de ara veren var mi aranizda?asilama yapacagiz biz de bi kac ay sonra,insallah hayirlisi olsun ve en kisa zamanda hamile kalalimmmmm.

:a015:slm arkadaşlar insan sadece kendi başına gelenleri biliyor benden daha kötü durumda olan varmı acaba diyodum varmış ben 22 yaşındayım üç gebelik geçirdim ama sonuç hüsran oldu üçünüde kaybettim karnımda kalp atışları durdu nedenini araştırdık rahimde perde varmış bu yüzden ölüyo dedi doktorlar ve o perdeyi aldırmak için histeroskopi oldum sora üstünden 2 yıl geçmesine rağmen birdaha gebe kalamdım hiç bir sebeb bulamadı doktorlar olmaması için şimdi aşılama denicez benimde şansım çok yüksekmiş bi sorun olmadığı için bugün ilk çatlatma iğnesini vurucam korkuyorum inş hayırlı olur hepimiz için allah ay sonunda müjdeli haberler le mutlu eder bizi inş..

vuslatcım kasık agrısı normal canım yumurtalar gelıstıgı ıcın oluyor agrılar
benım salı gunu saat 2 de olucak asılamam

slm arkadaşlar bende nasibse bu ay aşılama yaptırcam emin olun bizbizi bizden başka en iyi anlayan olamaz .Sizlerle her zaman dualarım.Hepimize versin rabbim ,kucaklarımız dolar inşallah

Arkadaşlar doktor aşilama dedi yapılacak puregon kullandim kalemi 425 e getiriyorum öyle vuruyorum iğneyi 1 hafta kullandim bugün 5 te kontrolum var dün 11.7 mm idi yumurtam 1 tane folikül var çatlatma yapilacak normalde bugün ama yaparlarmi bilmiyorum bugün olsa olsa 13.2 olur büyüklüğü çatlatirlarmi bilmiyorum cumada transfer olacak sanirim veya c.tesi acaba sence şansım yüzde kaç tutarmı çok heyecanlıyım kaç büyüklüğünde çatlatma yapıyorlar bundan sonra hangi aşamalrdan geçecem büyümüş yumurtam alınırken acı çekermiyim transfer olurken acı olurmu bunları yazarsanız sevinirim.puregon iyi bir iğne değilmi.aşılama yapılanlara hep bu iğnemi verilir.bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum

kızlar haziranda aşılamam yapılacaktı eşimin spermleri az çıktı dr 1 ay erteledi eşime ilaçlar verdi...geçen ay aşılamam yapılacaktı haziranda tertemiz dediği rahimde 23mm lik bi kist çıktı ama ilaç vermedi kist için bidaha ki adetinde gel dedi bakalım kist kendi kendine eriyormu yada adetlemi düşüyor..ya büyüdüyse bu ayda olmazsa..

eşim 2 aydır düzenli bi şekilde ilçalarına devam ediyor 3 milyon çıktı spermler hareketleride azmış.. allahım sen yardımn et..sabırsızlanıyorum

herkeze merhaba aranıza yeni katılıyorum ben uzun zaman önce aşılama yaptırdım ama sadece hap kullanarak en son bi doktara eylülde göründüm işin iyi yada kötü yanı bilemicem ama bi sorunumuz olmaması ama malesef 4 senedir korunmadığım halde bebeğim olmuyo artık psikolojim bozulduğu için ara vermek istedim ama tekrar iğne ile aşılama yaptırmak istiyorum kendimi hazır hissettiğimde sanıyorum herkez yolun çok başında allah herkeze yardım etsin ben artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum sadece içimde dev gibi günden güne büyüyen bişey var ve kimseyle paylaşamamk çok kötü sizleride görünce dedim galiba doğru yerdeyim

Missielifcim bilgisayarda bazi yerleri degiştirince senin peşinden yazmiş gibi oldu sen anlarsin heralde ğörüşmek üzere by

slm kızlar benımde ılk asılamam gecen ay olacaktı ama pazar gunune denk geldıgı ıcın olmadı.doktorumu degıstırdım su an cok ıyı bı prof. gıdıyorum.cok memnunum.bendede hıc bır sorun yok.asılama yapılcak.su an gonal-f kullanıyorum cuma gunu bıtıyor.c.tesi de pregly vurulcam.pazartesıde ılk asılamam yapılacak.insallah hayırlısı olur.bende cok streslıyım uyku uyuyamıyorum valla.allah hepımızın dualarını hayırlısıyla kabul etsın.ınsallah sıze guzel haberler verırım

aşılama için iğnelerimi aldım şimdi adet olmayı bekliyorum.3.günü doktora gidicem.nasıl yani yanlış mı anladım.yani aşılama pazar gününe gelirse aşılama olamama ihtimali mi var.o kadar masraf ettik vücuduna yediğin onca hormondan ve kendimizi psikolojik olarak hazırladıktan sonra pazara denk geldi diye bir dahaki ay mı diyecekler yani.şoktayım şu an.

Missielifcim bilgisayarda bazi yerleri degiştirince senin peşinden yazmiş gibi oldu sen anlarsin heralde ğörüşmek üzere by

canım sağol hakketten öle böle anlatınca iyi geliyo insan uzun zamandır bu konuda kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim sanki yeniden toparlanmaya başlıyorum bide tabi şu tedavi kısmına yeniden başlamam lazım tam gaz devam kaldığım yerdensüprizzzzza.s.

ya evet pelincim bide böle bişey varmış benim pazartesi gel ogün çatlatma iğnesini yapalım salıda taransfer olur demişti ama benim tuhaf bişey var yumurtam büyüdüğü anda çatlıyo önceki gittiğim doktorda yumurta takibinde ikin gün önce baktı doktor oo ii büyüyo dedi iki gün sora gittiğimde yumurta kaybolmuş çok tuhaf dedi ve bende şimdi pazara denk glemsin diye şansa bırakmıyorum ve gün aşırı muayeneye gidiyorum valla çok kötü bi durum yaaa bi ay uğraş sora haftasonu diye ortada kal allah korusun denkgelmez inş dikkatli olursun:teselli:

mrb bende 9unda yaptırdım 11 günüm war öğrenmek için sonucu hepimiz için hayırlısı olsun
buranında hamileler we isteyenler listesi warmı

hsg çekmeden teşhıs koymuyolar zaten.ayrıca pko falan yazmışsınız arkadaşlar .pko nedır ben bılmıyom.lütfen e oldugunu yazarmısınız?

Arkadaşlar benim dün aşılamam oldu 10 dak .dinlendim hastanede sonra hastaneden çıkınca hafif kanamam oldu doktoru aradım normal dedi sizdede kanama oldumu acaba. bu herkeste oluyormu sadece bendemi merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.HİÇ SANCIM AĞRIM YOK NORMALMİ BU ACABA HERKES SANCIM VAR DİYOR BENDE ŞU AN BİŞEY YOK

evet canım kanman olması normal bendede hiç agrı olmamıştı canım demek herkese göre değişiyor hadi rahatla biraz:icecream:

bnde ilk aşılamamı olmuştum ama olmadı 2. için ilaçlara başladım bile inşallah bu seferki tutar cok istiyorum cok rabbim herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…