- Konu Sahibi vuslat2008
-
herkeze merhaba aranıza yeni katılıyorum ben uzun zaman önce aşılama yaptırdım ama sadece hap kullanarak en son bi doktara eylülde göründüm işin iyi yada kötü yanı bilemicem ama bi sorunumuz olmaması ama malesef 4 senedir korunmadığım halde bebeğim olmuyo artık psikolojim bozulduğu için ara vermek istedim ama tekrar iğne ile aşılama yaptırmak istiyorum kendimi hazır hissettiğimde sanıyorum herkez yolun çok başında allah herkeze yardım etsin ben artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum sadece içimde dev gibi günden güne büyüyen bişey var ve kimseyle paylaşamamk çok kötü sizleride görünce dedim galiba doğru yerdeyim[/Qmeraba arkadaşım aramıza hoş geldin bende senin gibi çok psikolojik dönemler atlatdım ama sabrını veriyo rabbim normalde çok sabırsız bir insanım sende içinde bişeler büyütme canım benim kendini rahat tut çünkü ben burdakileri okuduktan sonra tek değilmişim dedim zaten biliyodum mutlaka bebek için ugraşan insanlar olduğunu ama ben burda paylaşıldıkça rahatlıyacagımıza inanıyorum allah hepimizin kucagını doldursun inşallah K.İ B. YANLIZ DEGİLSİN:1hug:
Missielifcim bilgisayarda bazi yerleri degiştirince senin peşinden yazmiş gibi oldu sen anlarsin heralde ğörüşmek üzere by
ya evet pelincim bide böle bişey varmış benim pazartesi gel ogün çatlatma iğnesini yapalım salıda taransfer olur demişti ama benim tuhaf bişey var yumurtam büyüdüğü anda çatlıyo önceki gittiğim doktorda yumurta takibinde ikin gün önce baktı doktor oo ii büyüyo dedi iki gün sora gittiğimde yumurta kaybolmuş çok tuhaf dedi ve bende şimdi pazara denk glemsin diye şansa bırakmıyorum ve gün aşırı muayeneye gidiyorum valla çok kötü bi durum yaaa bi ay uğraş sora haftasonu diye ortada kal allah korusun denkgelmez inş dikkatli olursun:teselli:aşılama için iğnelerimi aldım şimdi adet olmayı bekliyorum.3.günü doktora gidicem.nasıl yani yanlış mı anladım.yani aşılama pazar gününe gelirse aşılama olamama ihtimali mi var.o kadar masraf ettik vücuduna yediğin onca hormondan ve kendimizi psikolojik olarak hazırladıktan sonra pazara denk geldi diye bir dahaki ay mı diyecekler yani.şoktayım şu an.
evet canım kanman olması normal bendede hiç agrı olmamıştı canım demek herkese göre değişiyor hadi rahatla biraz:icecream:Arkadaşlar benim dün aşılamam oldu 10 dak .dinlendim hastanede sonra hastaneden çıkınca hafif kanamam oldu doktoru aradım normal dedi sizdede kanama oldumu acaba. bu herkeste oluyormu sadece bendemi merak ettim cevap yazarsanız sevinirim.HİÇ SANCIM AĞRIM YOK NORMALMİ BU ACABA HERKES SANCIM VAR DİYOR BENDE ŞU AN BİŞEY YOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?