Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın şuan o kadar heyecanlıyım ki ayaklarım yere basmıyor ne yapıcağımı bile bilmiyorum ağlıyorum sadece inşallah burdaki herkes çabalarının sonucunu alır ben bu ay ara vermiştim ama doğal yoldan tamda ümidi kesmişken artık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:sm_cool::teytey::teytey:

çok sevindim canım benim all:teytey::teytey::teytey:ah kucana almayı nasib etsin bizi habersiz bırakma hadi halaya kızlar

:sm_cool::sm_cool::hooray::dance::dance::lepi: canım tebrikler senin adına çok sevindim inşallah sağsalim bebişini kucagına alırsın meleğinle mutlu olursun:sm_cool::sm_cool:

arkadaşlar cahilligimin kusuruna bakmayın aşılama nasıl ne için oluyor yumurta olması için mi yoksa çatlaması içinmi bılgılendırırsenız tesekkurler rabbim emeklerımizi de dualarımızıda bosa cıkarmasın insallah AMİN

benımde pazartesı gunu ılk asılamam oldu bugun 5, gunum.cok heyecanlıyım insallah tutar.bu arada bısey sorcam tatıle gıtmeyı dusunuyorum hafta sonu bıkac kışı denızın zararlı oldugunu soyledı bu konu hakkında bı fıkrı olan varsa lutfen benımle paylassın.asılama olupta denıze gıren varmı aranızda?

a.s.
merhaba ben de yeniyim senin gibi

5 senedir evliyim son 3 senedir çocuk istiyorum ama malesef eşim istemediği için sonuca ulaşamıyrum. son bir kaç aydır denedik olmadı vakit kaybetmemek için aşılama istedim. ve tüm kararlarımda yalnızdım. evde eşimle uğraşıyrdum dışarda insanların imalı sözleriyle. ben de çok yoruldum, psikolojim alt üst oldu senelerdir. iki hafta önce aşılama yaptırdım. olmadı , sağlık olarak çok şükür bişeyimiz yoksa neden herkes gibi olmuyr diye çok kıvrandım, aşılama sonrasında eşimden nefret ettim.
bugün dr a gittim ikinci için bekliyelim ama stres yok dedi. Allah hepimiz için hakkımızda hayırlısını nasip etsin. umudun bittiği yerde yaşamak çok zor onu tüketmeden yaşamak gerek ve dertleri paylaşmak, sevgiler

mrb kızlar ben de sizdenim.çarşamba günü aşılamamı yaptırdım.daha önce yaptırdığım kötü bir deneyim olmuştu.çünkü benim içerisi darmış ve o incecik katedral girememişti o nedenle makasla içimde bir yerleri kesmişlerdi.üstelik bir üni.hast.idi.çok kanamam olmuştu.jel vermişlerdi o daha da beter sancılar yaptı.sonuç olarak enfeksiyon kapmışım,rahim elden gidiyormuştu.şimdiki aşılamam bir devlet hastanesinde yapıldı.anestezi istedim bu sefer.ayıldığımda olmuş bitmişti.hiç kanamam olmadı,sanki bana bir operasyon yapılmamış gibi.karnımda kasıklarımda önceki gibi hiç ağrım sızım da yok.biraz göğüslerim şişti ve azıcık sancıyor.dün ise kötü bir akıntı başladı;kahverengi gibi ya da iç çamaşırıma çay dökülmüş de leke yapmış gibi.progestan hap kullanıyorum,o yapmış olabilir mi?inşallah hepimizin tutar da kırkımız karışır.

Arkadaşlar ben 32 yaşındayım erken mennopoz teşhisi konmuştu bana ben aşılama yaptırdım işte 13 ünde transfer yapıldı bugün belli olacak sonuç kan verdim sabah akşam alıcam eve giderken şimdi işe geldim ama eve gidip birde idrar testi yaptım kendim bugün akşamı bekleyemedim merakımdan tek çizgi çıktı çok üzüldm 1 ay sonra 1 sene olacak evleneli tek yumurtam gelişti ilaçla işte 16 mm olunca çatlattı doktor demek tutmammış çok ümidim kırıldı belkide hiç bebeğim olmayacak benim ağladım 2 aylık yeğenim var onu sevdim biraz işe gelmeden eşimede diyemiyorum idrar testi yaptım sonuç negatif o da heyecanlı akşam kan testi için bugün çok kötü birgün benim için ilk aşılamam ve negatif ben birde adet olamıyorum ilaçla oluyordum çok şansızım ben anladım artık

hsg nedir arkadaşlar bende bu ay aşılama olmayı düşünüyordum ama yumurtalıklarıma güvenemiyorum normal yoldan denemeyi düşünüyorum o yüzden bu ay.

ne güzel allah bizide böle mutlu etsin inş bizlerede dua et olurmu meleğinin yüzü suyu hürmetine rabbim bizlerede birer melek göndersin evimiz ocağımız şenlensin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

merhaba arkadaşlar bende bu ay ikinci aşılamamı yaptıracağım inşallah allah hepimizin yüzünü güldürecek en başta sağlıklı ve hayırlı olsunda inşallah ozaman gerçekten mutlu olacağız ben inanıyorum

merhaba arkadaşlar kimse yok sanırım benim 4. günüm bitmek üzere ama hiç umudum yok bu seferde ama rabbim büyüktür inşallah yanılırım herkesin rabbim yüzünü güldürsün

merhaba kızlar aranıza tekrar döndüm malesef 7 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim böylesi daha zormuş diyorum şimdi tamda onu hissetmişken kayıp gitti avuçlarımdan ama ne diyebilirim ki şu an allah verdi allah aldı ama içim çok acıyor yüreğim yanıyor kendimi çok boş ve yalnız hissediyorum yeri doldurulamayacak bi yalnızlık ama biliyorum ki bu da bi sınav bizim için sabrediyorum allahım hepimize karşılğını verir umarım biliyorum ki dua edeni geri çevirmez

mrb arkadaşım geçmiş olsun çok üzüldüm ama bırakma kendini yüce rabbim büyük bidaha olur bende ekimde dört buçuk aylık bebeğimi kaybettim çok iyi anlayabiliyorum seni.dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok allahım bidaha verişr inşallah.

Banada aşılama yolu göründü sanırım bu ay rahim filmi çektirdim ve klomen,çatlatma iğnesi kullandım dr'um bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez dedi 3 aydır klomen tedavisi görüyorum,adet belirtilerim başladı bile adetime 6 gün var ama idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı

canım benim çok üzüldüm bende bir haftaya yakın buraya ğirmiyodum diyebilecek söz bulamıyorum rabbim sana inşallah hayırlı bebekler nasib etsin üzülme ne olur:1hug:

diyecek bir söz bulamıyorum üzgünüm üzgünüm üzgünüm allah yardımcın olsunsenağlama

ah canım benim inan çok ii anlıyorum ben üç tane kaybettim ve ilkim öle yedi haftalıkta değil tam dört aylıktı üç kezz dlek olay ben kürtaja girerken bi tane kadın vardı doğum yapıcaktı ve sancı çekiyodu kürtajım doğumhanede oldu herneyse beni aldılar bayılttılar ben tabi sürekli ağlıyordum girerken uyanınca kafamı çevirdim yan masadada o kadın doğum yapmış hemşireler düküş atıyo tabi onu görünce dahada arttı acım oda aynı masaya yatmıştı bende ama o ordan çıkınca kucağı dolacaktı fakat beimkisi altımda duran çöpün içine atılmıştı. odadan çıktım ve o bebeği görmek istedim gittim bebeği öptüm kokladım ağlayarak.annemler dışarda beklerken öğrenmişlerki kadın evli değilmiş imam nikahlıymış adamla adam bu hamileyken koyup gitmiş bebeğin giyicek ne zıbını var ne battaniyesi hastaneden ayarlamışlar komşusu getirmiş hastaneyede aşağı indik gidicez o kadını iki tane adamla pazarlık ederken gördüm çocuğu çok kötü görünüşlü o adamlara satıcaktı kadın ben ikinci şoku yaşadım ve kendime geldim ya böle olsaydı annenin hiç bişeyden haberi yok belki başında baba yok bebeği pazarlıyolardı ve şükrettim eşime sarılarak ya bak böle şeylerde var hayatta umarım biraz moral olur bu sana ve senin gibi benim gibi bebek kaybeden annelere hiç sıkma canını güzel arkadaşım bundada vardır bi hayır.. bak ben üç normal gebelikten sora aşılamadan ümit bekledik ama yok olmadı sonuç negatif hadi toparlan biraz hiç bişey senden daha önemli değil bak başkalrı bana moral veriyo bend sana ne tuhaf dimi

merhaba arkadaşlar bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun çabalarımız boşa gitmesin bu ay innnşalllahhhhhhh bol bol hamiş haberleri alıp mutlu olalım

dırajee yazdıklarımı oku tatlım nereye yazdım bilmiyorum senin mesajını okuyunca ama üzüntüden ama görüceksindir eminim ok

Kizlar bişey soracam.aşilama yaptirip tutanlar ilk testini yaptiklarinda hcg seviyesi kaç çikiyordu acaba.yani hcg kaç la başladi.3. Hafata yada 4. Haftada sevuyesi kaç oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…