- Konu Sahibi vuslat2008
-
kızlarrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın şuan o kadar heyecanlıyım ki ayaklarım yere basmıyor ne yapıcağımı bile bilmiyorum ağlıyorum sadece inşallah burdaki herkes çabalarının sonucunu alır ben bu ay ara vermiştim ama doğal yoldan tamda ümidi kesmişken artık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:sm_cool::teytey::teytey:
canım tebrikler senin adına çok sevindim inşallah sağsalim bebişini kucagına alırsın meleğinle mutlu olursun:sm_cool::sm_cool:kızlarrrrrrrrrrrr artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın şuan o kadar heyecanlıyım ki ayaklarım yere basmıyor ne yapıcağımı bile bilmiyorum ağlıyorum sadece inşallah burdaki herkes çabalarının sonucunu alır ben bu ay ara vermiştim ama doğal yoldan tamda ümidi kesmişken artık hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:sm_cool::teytey::teytey:
herkeze merhaba aranıza yeni katılıyorum ben uzun zaman önce aşılama yaptırdım ama sadece hap kullanarak en son bi doktara eylülde göründüm işin iyi yada kötü yanı bilemicem ama bi sorunumuz olmaması ama malesef 4 senedir korunmadığım halde bebeğim olmuyo artık psikolojim bozulduğu için ara vermek istedim ama tekrar iğne ile aşılama yaptırmak istiyorum kendimi hazır hissettiğimde sanıyorum herkez yolun çok başında allah herkeze yardım etsin ben artık ne hissettiğimi bile bilmiyorum sadece içimde dev gibi günden güne büyüyen bişey var ve kimseyle paylaşamamk çok kötü sizleride görünce dedim galiba doğru yerdeyim
merhaba kızlar aranıza tekrar döndüm malesef 7 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim böylesi daha zormuş diyorum şimdi tamda onu hissetmişken kayıp gitti avuçlarımdan ama ne diyebilirim ki şu an allah verdi allah aldı ama içim çok acıyor yüreğim yanıyor kendimi çok boş ve yalnız hissediyorum yeri doldurulamayacak bi yalnızlık ama biliyorum ki bu da bi sınav bizim için sabrediyorum allahım hepimize karşılğını verir umarım biliyorum ki dua edeni geri çevirmez
merhaba kızlar aranıza tekrar döndüm malesef 7 haftalık bebeğimi düşükle kaybettim böylesi daha zormuş diyorum şimdi tamda onu hissetmişken kayıp gitti avuçlarımdan ama ne diyebilirim ki şu an allah verdi allah aldı ama içim çok acıyor yüreğim yanıyor kendimi çok boş ve yalnız hissediyorum yeri doldurulamayacak bi yalnızlık ama biliyorum ki bu da bi sınav bizim için sabrediyorum allahım hepimize karşılğını verir umarım biliyorum ki dua edeni geri çevirmez
merhaba arkadaşlar bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun çabalarımız boşa gitmesin bu ay innnşalllahhhhhhh bol bol hamiş haberleri alıp mutlu olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?