Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sancıdan ölüyorum yürüyemiyorum bile aşılamanın etkisimi bilmiyorum yumurta çatlıyor desek çarşambadan beri sancılı bir şekildeyim perşembe aşılamam yapıldı niye böyle anlamadım ben

sancıdan ölüyorum yürüyemiyorum bile aşılamanın etkisimi bilmiyorum yumurta çatlıyor desek çarşambadan beri sancılı bir şekildeyim perşembe aşılamam yapıldı niye böyle anlamadım ben

canım geçmiş olsun..Bende aşılama yaptırdığımda kasıklarımda çok ağrı oldu bazende birden bire ağrı girerdi felaket bi şeklide.Ama arkadaşım sen yinede doktorunu arayp bi öğrensen bu normalmi diye..Tekrar geçmiş olsun canım:teselli:

canım meraba.Dr una bi anlam veremedim aslında saçmalık ne demek makina azizliği..Aşılamaya gelince hiç korkulacak bişey değil.Benim ilk aşılamam tutmadı çarşamba günü ikinciye start verdik iğne kullanıyorum.Ben gonal-f iğne kullanıyorum karından yaptırıyorum göbek altından yapılıyo.Önce ilkini dr un yapıyo sana nasıl yapılcağını tarif ediyo günlük uygulanacak dozunu belirliyo.Korkma sakın hiç acımıyo iğneği kendinde yapabilirsin ama ben yinede sağlık ocağında yaptırıyorum.İğne miktarını doktorun yumurtaarın durumuna göre ayarlıyo ben ilkinde göbekden 9 tane yaptırdım öle istedi..Aşılama esnasındada hiç hissetmedim zaten en fazla 5 dakikalık bi işlem..Aşılama bitincede dr un seni bi süre kaldırmadan yatırıyo falan..Uzun oldu görüşmek üzere.sıkma canınıa.s.yerimseniben

canım merhaba sana özel mesaj da atmıştınm .herhalde dikkatini çekmedi. hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.benim de aşılamam da iki gün ağrı olmuştu . ve geçti . seninde normale dönmezse dr ara derim.bende ikinci aşılmayı çarşamba haziran 11 de konak hastanesinde yaptıcam . çok ümidim yok kendimi tüp bebeğe alıştırıyom.tüp bebeği de kocaeli üniversitesinde yaptırcam sanırım dr da oraya yönlendircek. umarım herkez dileğine kavuşur. sevgiyle kal.:teytey:

slm kızlar dr bana klomen dıye bı ılac verdı bu tedavının hangı asaması sızce?asılamamı yapacak anlamadımda aydınlatırsnz cok sevınırım.

görmemişim canım ya benimde tam 2 gün oldu yani normal diyosun neyse evet birkaç gün daha bekliyim bu arada şu an izmitteyim uzun bir zmanda burda olucam galiba hatta tamamen neyse seninde hayırlısı olsun canım inşallah bu ay ikimizinkide tutar da izmitliler olarak müjde veririz herkeze isteyen herkezin tutar inşallah bende olmazsa tüp yapıcam zaten ama inşallah gerek kalmaz ben tüp yaptırırsam anca kışa seninki tutmazsa ama inşallah tutar senden bilgi alırım canım ama bunlar sonra önce aşılama sonuçarını görelim bakalım sağol sancımın sebebi normal diyebilirim artık

slm kızlar dr bana klomen dıye bı ılac verdı bu tedavının hangı asaması sızce?asılamamı yapacak anlamadımda aydınlatırsnz cok sevınırım.

daha işin başındasın önce yumurta gelişimi sağlanacak klomenle sonra yumurtalarının uygun büyüklüğe gelmesi sağlanacak çatlatma iğnesi ile yumurtaların çatlayacak sonrada ya doğal yolla yada aşılama veya micro ile transfer sağlanacak ama hapla doğal yalla denersin bence ben iğne kullanıyorum mesela

merhaba ben de varım adetim olursa gerçi ilaçla olacak ama inşallah yaptıracam arkadaşlar inşallah ilkinde tutar hepimiz inşallah anne oluruz en kısa zamanda

çok teskkur ederım canım bılgılerın için ınsallah ılkınde tutarda butun bunlara gerek kalmaz..

alhan cım bu tedavinin ilk aşamalrıdır.Sorunlarınız araştırılmıştır mutlaka sanırım.eşin ve sen kontorl oldunuz değilmi.HSG filmin çekildimi.Eğer bir sorunun yoksa ilk başnalgıçda bu işlemler yapılıyo. Tedavimin ilk başlarında bende klomen kullandım ilaç bitince çatlatma iğnesi vuruyorlar ve doğal yolla gebelik şansını denettiriyorlar.Klomende oluşan tek yumurtanı büyütmeye çalışıyorlar..Benim ilk aşamaları böyle olmuşdu dr lar zaten klomen kullandırdıklarında önce doğal yolu deniyolar (klomen yada ganophne ilaçları ile) .. Ve bildiğim kadarıyla ki ilk aşamada banada aynı sını yaptılar klomenle tedavi en fazla 3 kez deneniyo...Eğer sonuç alınamazsa bu sefer iğnelerle ( ben gonal-f kullandım) yumurta oluşumunu sağlıyorlar birden fazla yumurtan oluşuyo ve aşılama yapıyolar canım..
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsında bizlerede iletirsin.İnan senin kadar seviniriz:1hug:a.s.:teytey:

lotuscum inşallah aşılaman güzel geçmiştir ve sonucu da güzel olur

canım ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım.acıkcası bıraz hayal kırıklığı oldu tahlılımız umdugumuz gıbı cıkmadı,pek umut yok gıbı bakalım ama hersey kısmet beklıcez.......herkese sevgıler..........

kızlar belırtılerınz baslamadı mı merak ettım........neler hıssedıyorsunuz?benım 4 gun oldu daha hıc ağrı sızı yok.gecen sefer ılk andan ıtıbaren ınanılmaz kasık ağrısı,goğuslerde şişme ve asırı hassasıyet vardı.bu hıc yapılmamış gıbı,sızde durum ne???

canım valla bende kasık ağrısı ve gögüs uçlarındaki hassasiyetten başka hiç bir şey yok daha 3 gün oldu bu arada bir arkadaşımın da aşılama yaptırdığını ve tutmadığını öğrendim onunda kocasında hiç sperm çıkmamış biraz hevesim kırılmadı dersem yalan olur ALLAH hayırlısını versin hepimiz için

lotuscum ve vuslatcım ben şu anda 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum yarın 12.günüm hiç ağrım olmadı diyebilirim 1.aşılama da da hiç ağrım olmamıştı tutmadı negatif sonuç aldım 2.aşılamamda da inanılmaz ağrım olmuştu ama gene tutmadı yani anlayacağınız ağrı tutup tutmadığını anlamak için bir belirti değil şimdi olumlu düşünün olumlu olsun farklı kişlerin aşılamalara ve aynı kişinin farklı aşılamalara tepkisi farklı oluyor lütfen kafanızı bunlara takmayın canlarım dualırımız hepimiz için bana da dua edin kızlar

doğru canım aynı bunyede farklı belırtıler sasırttı benı bakalım nolacak dualarımız hepımız ıcın canım......ınş hepımız bu ay kavusuruz meleklerımıze...........

merhaba arkadaşlar sizlere güzelhaberler vermek ve umut olmak isterdim ama ne yazık ki bugün hastalandım 2. aşılamada tutmadı yani moralim çooooookkk bozuk sanki omuzlarımda senelerin yükü var ama yinede isyan etmiyorum birgün olacak biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum

of ya uzuldum be guzelım.:çok üzgünüm:napalım haktan hayırlısı.bendede pek umut yok bu ay ama kısmet.sakın pes etme bak benımde 2.asılamam bu,yola devam...........:teselli:

Selam arkadaşlar,ben bu ay ilk kez puregon kullandım,doğal yolla denedik ve adteime 6 gün kala adetim geldi,şimdi ben de bu ay başlayacağım aşılamaya.

Şimdi size iki sorum var.Birincisi,aranızda benim bu erken adetimi yaşayan var mı?
İkincisi,sizce tedaviye ara vereyim mi bi kaç ay,yoksa tam gaz devam edeyim mi?
Çünkü biliosunuz devlet 3 kez ödüo ve ben korkuyorum sonu gelio die.
Aynı ilaçlar doğal yolla işe yaramadıysa aşılama ile nasıl işe yarar ki endişeleniyorum...
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirimmm.
Umarım en kısa zamanda bebeklerimiz gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…