- Konu Sahibi vuslat2008
-
sancıdan ölüyorum yürüyemiyorum bile aşılamanın etkisimi bilmiyorum yumurta çatlıyor desek çarşambadan beri sancılı bir şekildeyim perşembe aşılamam yapıldı niye böyle anlamadım ben
çrşmb hsg çektirdim sol tüp tıkalı çıktı ama açma gereği duymuyorum belkide makinanın azizliğidir dedi dr. kafam karıştı bi anlamda weremedim ama kısmet olursa bu regl.den sonra banada aşılama yapılıcak we içim inanılmaz umut dolu hayırlısı allahtan inşlh.... hsg de inanılmaz canım yandı we problemler yaşamıştım aşılama stresi sardı şimdide siz tecrübelisiniz paylaşırmısınız benimle aşamaları neler iğne dediniz onu sizmi yapıorsunuz kaçgün sürüor we aşılama nasıl oluyor can yakan bi işlemmi.merak ediyorum acı limitimi hsg ile doldurdum kaldıramam gibi geliyor başka şeyleri... allah korusun yindede ve allahım hepimize önce sağlıklı gebelik sonrada sağlıklı doğum nasip etsin hayalini kurduğumuz herşeyi bebeğimizle yaşıycaz eminim ben buna ......a.s
sancıdan ölüyorum yürüyemiyorum bile aşılamanın etkisimi bilmiyorum yumurta çatlıyor desek çarşambadan beri sancılı bir şekildeyim perşembe aşılamam yapıldı niye böyle anlamadım ben
canım merhaba sana özel mesaj da atmıştınm .herhalde dikkatini çekmedi. hayırlı olsun aşılaman inşallah tutar.benim de aşılamam da iki gün ağrı olmuştu . ve geçti . seninde normale dönmezse dr ara derim.bende ikinci aşılmayı çarşamba haziran 11 de konak hastanesinde yaptıcam . çok ümidim yok kendimi tüp bebeğe alıştırıyom.tüp bebeği de kocaeli üniversitesinde yaptırcam sanırım dr da oraya yönlendircek. umarım herkez dileğine kavuşur. sevgiyle kal.:teytey:
slm kızlar dr bana klomen dıye bı ılac verdı bu tedavının hangı asaması sızce?asılamamı yapacak anlamadımda aydınlatırsnz cok sevınırım.
merhaba ben de varım adetim olursa gerçi ilaçla olacak ama inşallah yaptıracam arkadaşlar inşallah ilkinde tutar hepimiz inşallah anne oluruz en kısa zamanda
daha işin başındasın önce yumurta gelişimi sağlanacak klomenle sonra yumurtalarının uygun büyüklüğe gelmesi sağlanacak çatlatma iğnesi ile yumurtaların çatlayacak sonrada ya doğal yolla yada aşılama veya micro ile transfer sağlanacak ama hapla doğal yalla denersin bence ben iğne kullanıyorum mesela
slm kızlar dr bana klomen dıye bı ılac verdı bu tedavının hangı asaması sızce?asılamamı yapacak anlamadımda aydınlatırsnz cok sevınırım.
lotuscum inşallah aşılaman güzel geçmiştir ve sonucu da güzel olur
inşallah canım tedavin hayırlı olsunmerhaba ben de varım adetim olursa gerçi ilaçla olacak ama inşallah yaptıracam arkadaşlar inşallah ilkinde tutar hepimiz inşallah anne oluruz en kısa zamanda
lotuscum ve vuslatcım ben şu anda 3. aşılamamın sonucunu bekliyorum yarın 12.günüm hiç ağrım olmadı diyebilirim 1.aşılama da da hiç ağrım olmamıştı tutmadı negatif sonuç aldım 2.aşılamamda da inanılmaz ağrım olmuştu ama gene tutmadı yani anlayacağınız ağrı tutup tutmadığını anlamak için bir belirti değil şimdi olumlu düşünün olumlu olsun farklı kişlerin aşılamalara ve aynı kişinin farklı aşılamalara tepkisi farklı oluyor lütfen kafanızı bunlara takmayın canlarım dualırımız hepimiz için bana da dua edin kızlar
merhaba arkadaşlar sizlere güzelhaberler vermek ve umut olmak isterdim ama ne yazık ki bugün hastalandım 2. aşılamada tutmadı yani moralim çooooookkk bozuk sanki omuzlarımda senelerin yükü var ama yinede isyan etmiyorum birgün olacak biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?