Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım kullandıgımız bu tur ılaclar horman ıcerdıgınden reglı dengesı bozuluyor.normalde benım adetım en az bır bucuk ay arayla gelır ama 1.asılamam da dahıl 28 gunde gelıyor artık.ılac mudahalesı cabuklastırır yanı.hazır ılaca baslamısken ara vermeden asılama yaptır derım ben.asılamada kalıtelı spermler secılıyor cunku.dogal yoldan elde etmeye calışmakla asılamanın farkı bu ıste.ancak asılamayı devletın odeyıp odemedıgını bılmıyorum ben ozel yaptırıyorum.bence bahsettığın bu kural asılamada degıl tup bebekte gecerlı.sevgılerımle............

canım senin adına üzüldüm ama umutsuzluk yok kendini çok üzme lütfen

ya hadı artık bu baslığa hamış haberlerı baslasın.........a.s.a.s.

evet ya bir kişi başlangıç yapsın artık bu arada bugün bel ağrısı başladı bende
şimdi ben adeti bekliyorsam eğer bekleme tarihi olarak 21 haziranı bekliyorum o zaman

vuslat2008.............21 haziran

kızlar sizde kendiniz için devam ettirin listeyelim bari
inşallah herkez hamiş çıkar herkez beklediği tarihi yazsın lütfen

çok saol,umarım en kısa zamanda hayırlı haberler alırız.

benım tarıhımde 22 hazıran canlar.ama gecen asılama tutmayınca bıkac gun once geldı.ınsallah bu ay hıcbırımıze reglı gelmezzzzzzz........

Drajee cim canım üzüldüm ya ama hayırlısı Allahdan demekki zamanı değilmiş tatlım.İnşallah Allah kısa zamanda evlat sahibi eder..Dualarımız hep birbirimizle olsun canım..Yılmak yok daha yolun başındayız..:teselli::1hug:

kızlarrr selammm ben geldimmmmmma.s. bi kaç gündür yoktum..Naptınız bakim nasıl gidiyor aşılama serüveniniz..Hadi sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah:1hug::dance:

benım tarıhımde 22 hazıran canlar.ama gecen asılama tutmayınca bıkac gun once geldı.ınsallah bu ay hıcbırımıze reglı gelmezzzzzzz........

lotus cum AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN canım...:1hug:Hayrlı haberleriniz gelir inşallah canımm:1hug:

asyacımm merabalar..Tedavilerde kullandığımız ilaçlar bildiğin gibi hormon ilaçları adetinin belli bi süre erken veya geç gelmesi normal..Bence tedavine devam edersen iyi olur..Enazından bir kere daha yaptır..Aşılamada spermler bir takım kimyasallarla yıkanıp özel bir kanül içerisinde en canlı ve hareketli olanlar seçilip onlar rahim içerisine enjekde ediliyor..Yani spermler direk rahim içine yerleştiriliyorki tüplere gidişi kolay olsun diye canım..Puregon kullandıysan neden aşılama yaptırmadın :uhm:gebe kalma riskin %15 oranında artıyor çünkü merak ettim:1hug:

ya ben göğüs agrısından ölüyorum berbat durumdayım son 4-5 saattir mahvoldum ya
adet belirtisi bu
ilk yumurtlama takibimdede aynısı olmuştu ve sonuç hüsran bakalım bu ne çıkacak

adet belirtisi bu

canım adet belırtın ıcın erken degıl mı daha?????hem kotu dusunme her gun bır umut bıze................bak bızım tahlıller kotuydu ama yınede beklıyorum...............a.s.

kızlarrr selammm ben geldimmmmmma.s. bi kaç gündür yoktum..Naptınız bakim nasıl gidiyor aşılama serüveniniz..Hadi sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah:1hug::dance:

ıyıkı geldın canım.sen yokken beklemelerı oynamaya basladık bız en zoru da bu galıba bu sabır kısmı.yınede cok sukur halımıze...............ıyıkı paylasabılıyoruz,ıyıkı varsınız..............

merhaba arkadaslar.ben aranıza yeni katıldım.bende bu ay ılk asılamamı olacagım.bende hiç bir sorun cıkmadı hersey cok normal.su an 5, klomenımı kullanıyorum bıtınce asılama olacak.ılk kez yaptıracagım ıcın merak edıyorum ne sekılde yapılıyor.acı falan oluyomu?yaptıranların bana bılgı vermelerını rıca edıyorum.

adet belirtisi bu

vuslatttttttttklava:klava:klava: bak geliyo heeeklava:ne bu karamsarlık tutmazsa eğer ölecenmi..Allahtan hayırlısı neyse o olsun canım cım ya...Yüce mevlam bizlere herşeyin hayırlısını nasip eder tatlım Yılmak yokkkkkkkkkk:1hug:

:dance:eninde sonunda biz kazanacaz allahın izniyle...:dance:yeterki SABIRRRRRRRRRRR edelim canım:1hug:bizim uzatmalar biraz uzun olsada sonucu bizim istediğimiz gibi olacak İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH:dance:a.s.

ayşegül cüm hoşşş geldin canım..Tedavilerin için hayır diliyorum tatlım.Sanırım daha önce klomenle yumurta takibin yapılmış..
Aşılamada ben kendimi anlatayım öncelikle gonal-f diye iğne kullandım.Bu iğne yumurta çoğaltıyo yumurtaların gelişimini sağlıyo ve ben bu iğneyi göbekten yani karından vurdurdum dr um öle dedi..
İğnelerden sonra yumurta çatlatma iğnesi vuruluyor pregnly diye iğne vuruldu bana.Bu iğneden belirli bi saat sonra (dr sana zamanını söylüyo) 36 saat kadar falan sonra aşılama işlemi gerçekleşiyo..Aşılamadada eşinden 3 günclük falan bi cinsel perhizden sonra sperm alınıyo aşılamanın yapılacağı gün.Sonra spermler özel kimyasallarla yıkanıyo ve en hızlı hareketli olanlar özel kanüllerle rahim içine enjekde ediliyo..Hiç acımıyooooo..Amaç hızlı ve hareketli olan spermlerin tüplere daha kolay ulaşmasına yardımcı olamak. Aşılamadan sonra dr un seni kaldırmadan belli bi süre yatırıyo sonrasındada evinin yolunu tutuyosun canım:1hug:Ayyy biraz uzun oldu yaw

slm kızlar bugün 8. iğnemi olucam ilk aşılamada göğüslerim çok şişmişti ve ağrısından dokunamıyordum bile ilaçların bütün yan etkilerini yaşamıştım bu sefer hiç bişi yok sanki okadar hormon ilacını kullanan ben deilim sizce normalmi

Saolasın canım bilgiler için ama artık resmen aranıza katılıyorum bugün çünkü adetim kesin olarak ve güldür güldür geldi saolsun çok lazımmış gibi...
Doktor puregonu 3 kez kullanacağız ilkini doğal yolla deneyelim ikinci ve üçüncüyü aşılama olursun dedi.
Çook umutluydum ama olmadı bu ay,forumu okuyup hüsrana uğrayan arkadaşları gördükçe inan mahvoluyorum,Allah hepimize sabır versin .Burada aşılama da klomen kullanan arkadaşları görüorum hap şeklinde mi kullanıosunuz acaba?ben onu ilk tedavi şeklimde görmüştüm ama hatta doktorum onlar en hafifi ,düşük etkilisi falan demişti,acaba bünyeye göre mi farklı?:teytey:

ya kızlar bişey sorucam size.ben bu ay kistimden dolayı doğum kontrol hapı kullandım.4 gün falan içmişim sonra unuttum hapı içmeyi 2+3 gün içmemişim.sonradan aklıma geldi.ama adet oldum yani çok zamansız oldum.daha ayın başında olcam adet.bu haptan dolayımı acaba.bi bilginiz varmı korktum biraz.cevaplarsanız çok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…