- Konu Sahibi vuslat2008
-
Selam arkadaşlar,ben bu ay ilk kez puregon kullandım,doğal yolla denedik ve adteime 6 gün kala adetim geldi,şimdi ben de bu ay başlayacağım aşılamaya.
Şimdi size iki sorum var.Birincisi,aranızda benim bu erken adetimi yaşayan var mı?
İkincisi,sizce tedaviye ara vereyim mi bi kaç ay,yoksa tam gaz devam edeyim mi?
Çünkü biliosunuz devlet 3 kez ödüo ve ben korkuyorum sonu gelio die.
Aynı ilaçlar doğal yolla işe yaramadıysa aşılama ile nasıl işe yarar ki endişeleniyorum...
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirimmm.
Umarım en kısa zamanda bebeklerimiz gelir.
merhaba arkadaşlar sizlere güzelhaberler vermek ve umut olmak isterdim ama ne yazık ki bugün hastalandım 2. aşılamada tutmadı yani moralim çooooookkk bozuk sanki omuzlarımda senelerin yükü var ama yinede isyan etmiyorum birgün olacak biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum
ya hadı artık bu baslığa hamış haberlerı baslasın.........a.s.a.s.
canım kullandıgımız bu tur ılaclar horman ıcerdıgınden reglı dengesı bozuluyor.normalde benım adetım en az bır bucuk ay arayla gelır ama 1.asılamam da dahıl 28 gunde gelıyor artık.ılac mudahalesı cabuklastırır yanı.hazır ılaca baslamısken ara vermeden asılama yaptır derım ben.asılamada kalıtelı spermler secılıyor cunku.dogal yoldan elde etmeye calışmakla asılamanın farkı bu ıste.ancak asılamayı devletın odeyıp odemedıgını bılmıyorum ben ozel yaptırıyorum.bence bahsettığın bu kural asılamada degıl tup bebekte gecerlı.sevgılerımle............
merhaba arkadaşlar sizlere güzelhaberler vermek ve umut olmak isterdim ama ne yazık ki bugün hastalandım 2. aşılamada tutmadı yani moralim çooooookkk bozuk sanki omuzlarımda senelerin yükü var ama yinede isyan etmiyorum birgün olacak biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum
benım tarıhımde 22 hazıran canlar.ama gecen asılama tutmayınca bıkac gun once geldı.ınsallah bu ay hıcbırımıze reglı gelmezzzzzzz........
Selam arkadaşlar,ben bu ay ilk kez puregon kullandım,doğal yolla denedik ve adteime 6 gün kala adetim geldi,şimdi ben de bu ay başlayacağım aşılamaya.
Şimdi size iki sorum var.Birincisi,aranızda benim bu erken adetimi yaşayan var mı?
İkincisi,sizce tedaviye ara vereyim mi bi kaç ay,yoksa tam gaz devam edeyim mi?
Çünkü biliosunuz devlet 3 kez ödüo ve ben korkuyorum sonu gelio die.
Aynı ilaçlar doğal yolla işe yaramadıysa aşılama ile nasıl işe yarar ki endişeleniyorum...
Beni bilgilendirirseniz çok sevinirimmm.
Umarım en kısa zamanda bebeklerimiz gelir.
ya ben göğüs agrısından ölüyorum berbat durumdayım son 4-5 saattir mahvoldum ya
adet belirtisi bu
ilk yumurtlama takibimdede aynısı olmuştu ve sonuç hüsran bakalım bu ne çıkacak
kızlarrr selammm ben geldimmmmmma.s. bi kaç gündür yoktum..Naptınız bakim nasıl gidiyor aşılama serüveniniz..Hadi sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz inşallah:1hug::dance:
ya ben göğüs agrısından ölüyorum berbat durumdayım son 4-5 saattir mahvoldum ya
adet belirtisi bu
ilk yumurtlama takibimdede aynısı olmuştu ve sonuç hüsran bakalım bu ne çıkacak
ıyıkı geldın canım.sen yokken beklemelerı oynamaya basladık bız en zoru da bu galıba bu sabır kısmı.yınede cok sukur halımıze...............ıyıkı paylasabılıyoruz,ıyıkı varsınız..............
merhaba arkadaslar.ben aranıza yeni katıldım.bende bu ay ılk asılamamı olacagım.bende hiç bir sorun cıkmadı hersey cok normal.su an 5, klomenımı kullanıyorum bıtınce asılama olacak.ılk kez yaptıracagım ıcın merak edıyorum ne sekılde yapılıyor.acı falan oluyomu?yaptıranların bana bılgı vermelerını rıca edıyorum.
asyacımm merabalar..Tedavilerde kullandığımız ilaçlar bildiğin gibi hormon ilaçları adetinin belli bi süre erken veya geç gelmesi normal..Bence tedavine devam edersen iyi olur..Enazından bir kere daha yaptır..Aşılamada spermler bir takım kimyasallarla yıkanıp özel bir kanül içerisinde en canlı ve hareketli olanlar seçilip onlar rahim içerisine enjekde ediliyor..Yani spermler direk rahim içine yerleştiriliyorki tüplere gidişi kolay olsun diye canım..Puregon kullandıysan neden aşılama yaptırmadın :uhm:gebe kalma riskin %15 oranında artıyor çünkü merak ettim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?